Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL JORDANIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Jordanien

  Skapa minnen för livet i fantastiska Jordanien! Här kan du kombinera spännande utflykter och lokal kulturhistoria med fantastiska baddagar i Röda havet. Det finns något för hela familjen! Hyr en bil med Auto Europe och få ut det mesta av landet. Nedan har vi listat dina uthyrningsalternativ om du är osäker på vilket fordon som kan möta dina behov!

  Boka minikategori i Jordanien

  Hyra minikategoriMinikategorin är det perfekta valet för ett äventyr i Mellanöstern och en stad som Amman i Jordanien. En minibil är den bästa matchningen för smala och tungt trafikerade vägar, eller bara för små resor som inte kräver för mycket tid på vägarna. De billigaste bilarna brukar hyras ut snabbt. Vänligen boka i förväg, speciellt om du planerar en kulturell resa till Jordanien. Minibilen tar dig till de mest historiska platserna i detta fantastiska land.
  Populära modeller i minikategorin: Citroen C3, Peugeot 206, Ford KA, Chevrolet Spark och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Jordanien

  Hyra ekonomikategoriEkonomikategorin är mycket populär bland turister som besöker fantastiska Jordanien. Det är extremt lätt att köra runt i landet och när du hyr en ekonomibil i Jordanien får du obegränsad mängd garanterad körsträcka, lägre bränslekostnader och bagageutrymme för upp till 3 personer. Det finns en lång rad möjligheter, vilket gör en ekonomi-biluthyrning i Jordanien till det kloka valet om du vill uppleva Petra, Döda havet och mycket mer.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Chevy Aveo, Renault Logan, Toyota Yaris eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Jordanien

  Hyra kompaktkategoriEtt populärt alternativ i Jordanien är den kompakta kategorin som ger passagerare ännu mer bagageutrymme än mini- och ekonomibilar. Många kunder väljer att förbättra sin biluthyrningsupplevelse med en kompakt bil om de inte reser ensamma. Res landet runt i en kompaktbil - kör från attraktion till attraktion och få en bra resa i Mellanöstern.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Chevrolet Cobalt, Hyundai Accent, Chevrolet Sonic eller liknande.

  Boka mellankategorin i Jordanien

  Hyra mellankategoriPerfekt för mindre familjer eller grupper av vänner - bilarna i vår mellankategori har gott om benutrymme och extra bagageutrymme samt ekonomisk bränsleförbrukning. Att hyra en bil från mellankategorin i Jordanien gör resan mer bekväm och mindre orolig när man letar efter en parkeringsplats. Auto Europe erbjuder utmärkta möjligheter från våra partners att erbjuda dig de bästa erbjudandena på marknaden.
  Populära modeller i mellankategorin: Chevy Cruze, Kia Cerato eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Jordanien

  Hyra standard/fullsizeSom namnet antyder är denna bilkategori huvudsakligen hyrd och bäst lämpad för familjer med barn, eftersom bilarna har extra benrum och extra förvaringsutrymme för ditt bagage. Auto Europe samarbetar med uthyrare som erbjuder standard/fullsizebilar i Jordanien. Medan de bästa och mest prisvärda erbjudanden ofta är bland välkända fordon kan du välja bland många andra märken när du hyr en bil i Jordanien.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Hyundai Elantra, Kia Optima med mera.

  Boka SUV i Jordanien

  Hyra SUV Resenärer som reser i Jordan i en grupp tycker oftast att SUV-bilar är extremt användbara och lämpliga för sin resa. Dessa platser kan rymma upp till 5 passagerare. Dessa kategorier är bekväma, rymliga och har gott om förvaringsutrymme som är mycket nödvändiga för större grupper av passagerare. Även om SUV-fordon inte tillhör lyxkategorin, erbjuder de elegant elegans och stor komfort.
  Populära SUV-modeller: Chevrolet Trax, Mitsubishi Pajero, Renault Duster och andra modeller.
  Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna. För att hitta den perfekta bilen för din resa i Jordanien, gör en sökning längst upp på denna sida.