Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BEIRUT

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Beirut med Auto Europe

  Boka en hyrbil i Beirut och upplev mer på din semester. Beirut ligger i Libanon och är med sina drygt 2 miljoner invånare landets största stad och även landets huvudstad. Libanon har härjats av krig och oroligheter men nu byggs landet upp igen. Libanon har ett medelhavsklimat med varma somrar och svalkande brisar. Staden ligger vackert vid kusten och bjuder på många sevärdheter. Om du vill åka utanför Beirut rekommenderas en hyrbil. Kör de ca. 2 milen norrut till La Grotte de Jeita - ett grottsystem av kristalliserad sten. Sedan 2009 har Libanon blivit ett säkert land och turismen har ökat lavinartat. Ta del av Beiruts och Libanons gömda skatter innan alla andra!

  Hyr bil i Beirut

  Biluthyrning i Libanon skiljer sig mycket ifrån biluthyrning i Sverige. Tempot i trafiken är högt och kvaliteten på vägar är bitvis mycket dålig. Vi rekommenderar att du undviker att ta dig runt med bilhyra i Beirut under rusningstid. För att kunna hyra bil i Libanon måste du ha fyllt 23 år. Du måste ha haft giltigt körkort i minst 2 år samt kunna uppvisa ett internationellt körkort, utöver ditt svenska. Har du frågor kring biluthyrning tveka inte att kontakta oss via telefon eller mail.

  Billig biluthyrning med Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av branschen. Genom unika avtal med biluthyrningsföretag som Avis, Budget och Europcar erbjuder vi inte bara kvalitetsbilar utan också låga priser. Låt Auto Europe hjälpa dig med hyrbil nästa gång du ska ut och resa. Har du frågor kan du alltid ringa vår kundtjänst i München på telefon: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Bra länkar

  Turistinformation Beirut

  Flygplatsens officiella hemsida - Beirut Rafic Hariri Airport