Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL KANADA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Kanada

  Kanada är det land med möjligheter som bäst utforskas i en hyrbil från Auto Europe. Vi kan erbjuda dig högkvalitativ biluthyrning i Kanada till de lägsta priserna på marknaden. Om du är osäker på vilket fordon som är mest lämpligt för din resa, kolla in översikten över hyrbilsklasser nedan.

  Boka ekonomikategori i Kanada

  Hyra ekonomikategoriDen billigaste hyran i Kanada kan du hitta i ekonomikategorin som har små men stabila fordon, med en perfekt blandning mellan bränsleförbrukning och bilstorlek. Tänk på fordon i ekonomikategorin om du reser inom staden eftersom de är små och lätta att köra i urbana områden, särskilt när det gäller att hitta en ledig parkeringsplats. Ekonomibilar är det rätta valet för mindre resesällskap och rymmer upp till fyra passagerare utan bagage, eller två passagerare med en stor resväska.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Chevrolet Spark, Kia Rio, Suzuki Swift och liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Kanada

  Hyra kompaktkategori Prisvärd, men med något mer utrymme, är kompaktbilar lämpliga för upp till fem resenärer med två resväskor och en liten väska. Dessa typer av bilar är något större bilkategorier och kommer ge dig mer utrymme än ekonomibilar, samtidigt som du behåller den goda bränsleekonomin och det överkomliga priset.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Chevrolet Sonic, Hyundai Accent, Nissan Versa, och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Kanada

  Hyra mellankategoriKör runt Kanada i en medelstor hyrbil och njut av det extra bagageutrymmet, en mängd modeller från kända bilmärken, och de låga priserna! Dessa bilar möjliggör mer utrymme och komfort, och är en av de mest populära kategorierna att hyra i Kanada. Kolla in priserna på mellanstora bilar i vår bokningsmotor.
  Populära modeller i mellankategorin: Dodge Caliber, Toyota Corolla, Chrysler 200, Ford Focus, Ford Escape, Toyota RAV 4 och liknande fordon.

  Boka standard/fullsizebil i Kanada

  Hyra standard/fullsizeNär du reser med familj eller i en grupp vänner rekommenderar vi att du bokar en standard/fullsizebil. Denna kategorin är vår mest bokade bilklass i Kanada. Förutom det extra benrummet och en bra med utrymme i bagagelucka, kommer du att kunna njuta av ett stort antal modeller som är tillgängliga att hyra. Normalt kan dessa modeller ta upp till fem personer och ha tillräckligt med utrymme för två större och två mindre resväskor.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Chrysler 300, Volkswagen Jetta, Hyundai Sonata, Chevrolet Impala, Toyota Camry, Dodge Charger och många fler modeller.

  Hyr en lyxbil i Kanada

  Hyra lyxbilBesök Kanada i ett lyxigt fordon och gör minnesvärda upplevelser på din road trip genom detta underbara land. Den snyggga designen spelar en viktig roll i lyxiga bilval. Dessa premium bilar är dock inte bara snygga, men är också mycket funktionella med toppmodern utrustning och interiör. Ring oss för att ordna en garanterad modell för lyxbil i Kanada.
  Populära lyxbilsmodeller: Chrysler 300C, Chrysler 300S, Lincoln Town Car och andra modeller.

  Boka SUV i Kanada

  Hyra SUVOm skidåkning i Kanada låter kul och du reser till något av dess magnifika berg rekommenderar vi starkt att hyra en SUV som utan problem kommer att ta dig runt Kanada även på de mest utmanande vägarna. SUV-bilar är också idealiska för att ta med din skidutrustning och flera bagage.
  Populära SUV-modeller: Jeep Compass, Ford Escape, Toyota RAV 4, Toyota Highlander, Ford Explorer, Chevrolet Suburban, och många fler modeller.

  Boka Van/Minibuss i Kanada

  Hyr van/minibussVans/minibuss-kategorin är ett utmärkt val för alla resenärer i en grupp på upp till tolv personer. För att hålla ihop gruppen och se till att du har tillräckligt med utrymme för alla dina tillhörigheter, leta efter de bästa erbjudanden på van/minibussar på vår hemsida.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Dodge Grand Caravan, Chrysler Town and Country, och fler.
  Om du känner dig redo att boka hyran för din kommande resa i Kanada, använd vår bokningsmotor och boka bilen i tre enkla steg. Bokningsprocessen är säker och enkel. Du är också välkommen att prata med våra bokningsagenter på +46 10 888 66 52, som kan ge dig mer information och göra bokningen åt dig.