Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL CURACAO

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Curaçao

  Drömmer du om kritvita sandstränder, exotiska landskap och äventyrliga upplevelser? Curacao kan göra dina drömmar förverkligade! Denna karibiska ön är det perfekta valet för tropiska semestrar som kan ge den ultimata semestern för både par, familjer och grupper av vänner! Med biluthyrning finns det gott om möjligheter att ta sig runt ön på så många sätt som möjligt - i din egen takt! Vi rekommenderar att hyra en SUV på Curacao, speciellt om du inte är säker på din rutt eller vill åka på spontana dagsturer på en utmanande terräng. Auto Europe erbjuder ett brett utbud av fordonskategorier från små bilar till minivans. Bli inspirerad av vår flottöversikt och välj rätt bil för ditt karibiska äventyr.

  Boka minikategori i Curaçao

  Hyra minikategoriEn minibil är ett bra alternativ om ni reser i ett par, trots storleken på bilen, har du fortfarande plats för det nödvändiga. Bilarna i den här klassen rymmer 4 personer, då får man inte så mycket plats för ben eller bagage. Minibilar är ett riktigt bra val om du reser på en stramare budget, eftersom de har oerhört låg bränsleförbrukning.
  Populära modeller i minikategorin: Kia Picanto och liknande modeller.

  Boka ekonomikategori i Curaçao

  Hyra ekonomikategori En ekonomibil är ett idealiskt val om ni är mer än 2 personer men ändå vill åka ut och uppleva landet själva utan att behöva förlita er på kollektivtrafik och andra turister. Denna typ av bil kan rymma upp till 4 personer och har utrymme för 1 stor resväska och 2 stycken bagage i bagageutrymmet. En ekonomibil är perfekt om du planerar resor till olika stränder eller bara vill utforska öns fantastiska platser.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Kia Rio, Volkswagen Fox samt andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Curaçao

  Hyra kompaktkategoriEn Kompaktbilar kan rymma lite mer än bilarna i tidigare kategorier och är bara lite dyrare men fortfarande fördelaktiga på grund av en låg bränsleförbrukning. Dessa kompakta bilar är perfekta för utflykter och för att hyra i huvudstaden Willemstad. En bilresa till den fantastiska nationalparken Cristoffel blir enkel med denna typ av bil - bilarna är bekväma för både passagerare och förare. En kompakt bil rymmer upp till 5 personer, två stora bagage och en mindre väska.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Nissan Versa eller liknande.

  Boka mellankategorin i Curaçao

  Hyra mellankategoriHyr en bil i mellankategorin utan att behöva betala ett mycket högre pris än för de lägre kategorierna. Mellankategorins bilar är alltid utrustade med fyra dörrar och rymmer upp till fem passagerare, samt en stor och två små resväskor. Alla bilar är nästan alltid utrustade med luftkonditionering. Eftersom det kan bli väldigt varmt på Curacao rekommenderar vi att du är medveten om denna funktion. Funktionen är märkt med en snöflinga, vilket innebär luftkonditionering, men om du är osäker, kontakta gärna våra bokningsagenter!
  Populära modeller i mellankategorin: Kia Cerato eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Curaçao

  Hyra standard/fullsizeGe dig själv och din familj en riktig körupplevelse på Curacao vägar med en standard/fullsizebil. Bilarna i den här kategorin rymmer upp till fem personer, har gott om benrum och ett rymligt bagageutrymme. När du reser med barn som fortfarande behöver barnstolar, se till att du nämna detta när du bokar via Auto Europe, oavsett vilken typ av bil du ska hyra.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Kia Optima och andra.

  Boka SUV i Curaçao

  Hyra SUVDe SUV-bilar som du kan boka via oss på Curacao är inte bara stora fordon som är idealiska för resor för mindre grupper eller familjer. De ger också extra komfort, gott om interiör och bagageutrymme, perfekt för t.ex. dykutrustning. Roadtrips är ett bra sätt för dig att spendera tid med dina nära och kära medan du upplever många nya platser och njuter av skönheten på ön. Res bekvämt runt Curacao med en SUV-bil.
  Populära SUV-modeller: Jeep Patriot, Kia Sportage och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Curaçao

  Hyrbil Van/MinibussOm ni reser med mer än 5 personer är det mest fördelaktiga alternativet att hyra vans/minibussar istället för att hyra 2 separata bilar. Det innebär att dela erfarenheterna under hela resan - även under bilfärden. En Van/minibuss rymmer upp till 9 personer och lagrar allt bagage samtidigt. Detta alternativ är bekvämt och populärt bland grupper som vill resa tillsammans och inte separat! Det är också mycket mer ekonomiskt än att hyra 2 separata bilar, eftersom du sparar på hyreskostnader och försäkringar.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Nissan Urvan och andra modeller.
  Att hitta den perfekta bilen för din resa går snabbt! Gör en sökning i bokningsmotorn längst upp på denna sida. Om du inte kan hitta vad du letar efter, kan du bara ringa Auto Europae hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, så hjälper vi dig gärna.