Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL BULGARIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Bulgarien

  Upptäck Östeuropa med en bekväm och prisvärd biluthyrning i Bulgarien! Auto Europe kan förutom att säkerställa de lägsta priserna på marknaden, också erbjuda rabatter på biluthyrning som inte är beroende av den valda kategorin. Bläddra genom vår omfattande flotta av hyrbilar nedan, och hitta fordon av alla storlekar och former. Hitta den perfekta hyrbilen i Bulgarien enligt dina resebehov och boka sedan online med vår säkra bokningsmotor.

  Boka minikategori i Bulgarien

  Hyra minikategoriKör vid den bulgariska kusten med en minibil . Dessa små bilarna finns till låga priser och är ekonomiska med bränsle, vilket gör att du kan spara betydligt på resekostnaderna. Dessutom är de snygga och lätta att manövrera, och perfekta för trånga turistorter såväl som stadskärnor.
  Populära modeller i minikategorin: Toyota Aygo, Kia Picanto, Chevrolet Spark, Hyundai i10, Suzuki Alto.

  Boka ekonomikategori i Bulgarien

  Hyrbil ekonomikategoriHyr en ekonomibil i Bulgarien och upptäck charmiga landskap och den livliga huvudstaden Sofia. Ekonomibilar erbjuder större effektivitet i bränsleförbrukning och obegränsad körsträcka, så att du kan spara mer under semestern istället för att spendera allt på bokningar innan du ens kommer till din destination. Med rum för upp till 4 passagerare och tillgång till bra rabatter väljer många resenärer detta alternativ när de besöker Bulgarien.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Opel Corsa, Suzuki Splash, Toyota Yaris, Skoda Rapid, Volkswagen Polo*

  Boka kompaktkategori i Bulgarien

  Hyra kompaktkategorinEn kompakt biluthyrning i Bulgarien är ett smart val. Detta alternativ ger dig större rörlighet att köra på Europas smala vägar, så att du kan utforska hela Bulgarien i en takt som passar dig bäst. Med ett stor bagageutrymme har bilarna i kompaktkategorin 2 dörrar eller 4 dörrar, så oavsett vad dina resplaner är, är en det en hyrbil som passar dina behov.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Suzuki Swift, Ford Focus, Suzuki SX4, Opel Astra, Peugeot 308*

  Boka mellankategorin i Bulgarien

  Hyra mellankategorinDenna typ av bil betraktas av många som den mest mångsidiga bilkategorin. En medelstor biluthyrning i Bulgarien är överlägset det mest praktiska valet du kan göra om ni är lite fler resenärer. Njut av extra benutrymme, större bagageutrymme och en speciellt bekväm inredning, med en liten ökning av bränsleförbrukning än en kompaktbil. Auto Europas omfattande biluthyrningsflotta ger dig möjlighet att välja mellan ett brett utbud av utmärkta fordon, perfekt för alla typer av resor.
  Populära modeller i mellankategorin: Skoda Octavia, Suzuki S-Cross, Renault Fluence, Opel Vectra, Toyota Avensis*

  Boka standard/full size bil i Bulgarien

  Hyra standard/full size Om du planerar att åka på en lång semester, borde du överväga en standard/fullsizekategori. Vanligtvis är storleken viktig när du ska köra i Bulgarien, med en betydande ökning av komforten, ökad säkerhet, och kraft nog att köra genom bergen och korsa städerna i stadig takt trots att trafiken ofta kan vara långsam.
  Populära modeller i standard/full size: Subaru Forester, Audi A4, Skoda Superb, BMW 3 Series, Saab 9.3, Mercedes C Class*

  Hyr en lyxbil i Bulgarien

  Hyra lyxbilAtt hyra en lyxbil i Bulgarien borde vara ett av de första alternativen att tänka på när du planerar din resa. En lyxbilshyra kommer inte bara bekvämt att rymma hela familjen, men det kommer också att låta dig utforska Bulgarien i stil med ett modernt fordon, samtidigt som du kan njuta av all tillgänglig teknik. Förutom komforten, kommer du att få en betydande ökning av bagageutrymmet, samt kunna välja mellan en mängd av de senaste och bästa modellerna.
  Populära lyxbilsmodeller: Audi A6, BMW 5 Series, Mercedes E Class, Porsche Panamera, Mercedes S Class*

  Boka SUV eller Van/Minibuss i Bulgarien

  Hyra SUV eller Van/MinibussMånga gånger när vi reser, letar vi efter äventyr snarare än avkoppling, och när det gäller äventyr kan Auto Europe hjälpa dig med en minibuss eller vanuthyrning i Bulgarien. Bilarna är gjorda för att rymma minst 5 personer plus bagage, och är utrustade med funktioner som fyrhjulsdrift med mera. Att hyra en , kan hyra en SUV kan vara det perfekta alternativet för den ultimata bilturen genom Bulgarien. är ni fler än 5 personer? Inga problem! Med ett brett utbud av vans/minibussar: tillgängliga för uthyrning till oslagbara priser, kommer att ta emot 7 till 15 personer inte vara ett hinder.
  Populära SUV-och vans/minibuss-modeller: Suzuki Grand Vitara, Hyundai H1, Opel Antara, Volkswagen Tiguan, Volkswagen Transporter, Opel Vivaro*
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, kan du göra en snabbsökning på bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europes hyrbilsexperter på +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil), 7 dagar i veckan. Vi hjälper dig gärna!
  *Vänligen uppmärksamma: Exakta bilmärken och modeller kan aldrig garanteras. Specifika bilar kan variera beronde på tillgänglighet.