Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL BRASILIEN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Brasilien

  Med en billig biluthyrning i Brasilien från Auto Europe kan du resa bekvämt, flexibelt och enligt dina egna önskemål, samtidigt som du lär känna världens femte största land. Om du vill uppleva stora hektiska städer är den bästa tiden att planera en semester under den stora karnevalen. Brasilianerna firar detta på ett speciellt sätt! Först och främst kommer dans, musik och, naturligtvis, den oöverträffade joie de vivre av brasilianerna som man kan känna överallt vid denna tidpunkt. Att hyra en SUV i Brasilien rekommenderas, särskilt om du inte helt spikat din reseväg eller vill ta spontana dagsutflykter utanför städerna. Auto Europe erbjuder ett brett sortiment av fordonskategorier från små fordon till lyxiga hyrbilar. Bli inspirerad av vår flottöversikt och välj rätt bil för din sydamerikanska drömsemester.

  Boka minikategori i Brasilien

  Hyra minikategoriUpplev den pulserande staden Rio de Janeiro med en minibil från Auto Europe. Om du reser ensam eller i par i några dagar och vill röra dig fritt genom gatorna i Rio de Janeiro eller Sao Paulo, kan en minibil vara rätt fordon för dina behov. Dessa bilar är små och passar för tung trafik i en stadsdjungel, och det kommer också att vara ganska praktiskt när man letar efter en parkeringsplats i stadsområden.
  Populära modeller i minikategorin: Renault Clio, Nissan March, Ford KA, Smart Four, Renault Clio, Hyundai i10 med mera.

  Boka ekonomikategori i Brasilien

  Hyra ekonomikategoriKör från en strand till nästa med en ekonomibil och njut av Atlanten vid Copacabana och Ipanema. Den berömda statyn av Kristus i Rio kan inte lätt nås med offentliga transportmedel, och en taxi kan snabbt bli dyr. Med en biluthyrning i ekonomiklassen borde det inte vara ett problem. Dessa fordon är perfekta för sightseeing i Curitiba, i södra Brasilien eller Salvador da Bahia i norra delen av landet.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Renault Clio, Peugeot 208, Fiat Punto, Mitsubishi Colt, Nissan Micra, Volkswagen Polo, Ford Fiesta, Smart Four, Opel Corsa Diesel, Ford Fiesta med mera.

  Boka kompaktkategorin i Brasilien

  Hyra kompaktkategori Om du reser till Brasilien med familj på tre eller fyra, eller om du har mycket bagage med dig, är det bäst att gå en kategori högre och boka en kompaktbil. Njut av en helt annan flora och fauna när du kör längs motorvägarna och kustvägarna i din kompakta bil. Glöm inte att besöka en av de kända grillrestaurangerna och bli bortskämd med utsökt, grillat sydamerikanskt kött.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Ford Novo Ka, Fiat Fiorino, VW Saveiro, Fiat Idea, Hyundai HB20, Nissan Versa, Toyota Etios och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Brasilien

  Hyra mellankategoriNjut av lite mer komfort med en mellanstor hyrbil utan att behöva betala ett mycket högre pris än för de lägre kategorierna. Mellankategorin är alltid utrustad med fyra dörrar, rymmer upp till fem passagerare, samt en stor och två små resväskor. De flesta mellanstora fordon är utrustade med luftkonditionering. Eftersom det kan bli väldigt varmt i Brasilien rekommenderar vi att du uppmärksammar denna funktion. Den är märkt med en snöflinga som betyder AC (Luftkonditionering).
  Populära modeller i mellankategorin: Nissan Sentra, Nissan Versa, Renault Duster, Chevrolet Spin, Fiat Doblo, VW Voyage och liknande fordon.

  Boka standard/fullsizebil i Brasilien

  Hyra standard/fullsizeBoka en standard/fullsizebil i Brasilien om du reser med upp till fem personer och en hel del resebagage.Dessa fordon har rymligt bagageutrymme och rymmer upp till två stora och två små resväskor. Inte bara är bagageutrymmet generöst fördelat, men inredningen ger också gott om benutrymme för en högkvalitativ körupplevelse, särskilt på längre resor i Brasilien. När du reser med barn som fortfarande behöver barnstolar, var god och nämn detta när du bokar via Auto Europe.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Fusion, Renault Fluence, Ford Rangers 4x4 Double Cab och liknande fordon.

  Hyr en lyxbil i Brasilien

  Hyra lyxbilVill du hyra en lyxbil i Brasilien för att göra din resa till något speciellt? Inget problem för Auto Europe! Med vårt breda utbud av prestigefordon och lyxbilar kan vi släcka din törst efter glamour, elegant design och utmärkt körupplevelse. Bestäm om du vill köra runt Corcovado i Rio de Janeiro, eller längs Estrada Paineiras i en konvertibel eller den eleganta Mercedes C180. Dessa stunder kommer du att komma ihåg för alltid!
  Populära lyxbilsmodeller: Ford Fusion US, Mercedes C180, Fiat Toro Freedom med mera.

  Boka SUV i Brasilien

  Hyra SUVDen oändliga sommaren i nordöstra Brasilien tar dig till många utforskningar med en stabil SUV från Auto Europe. De SUV du kan boka med oss ​​i Brasilien är inte bara stora fordon som är idealiska för att resa i en grupp. De erbjuder dig också extra komfort, gott om utrymme och bagageförvaring som är idealisk för sportutrustning. Road trips är ett bra sätt för dig som vill tillbringa tid med dina nära och kära när du besöker platserna och njuta av sommarens skönheter. Res bekvämt genom gatorna i Brasilien med en SUV.
  Populära SUV-modeller:: Renault Duster, Ford Eco Sport, Dacia Duster, Jeep Renegade, Audi Q3, Ford Ranger 4x4 och liknande fordon.

  Boka Van/Minibuss i Brasilien

  Hyr van/minibussEn långdistansresa innebär oftast att ha mer bagage än vanligt. Det är bra att veta att en bil, beroende på modell, inte bara erbjuder utrymme för upp till 12 passagerare, utan också tillräckligt med utrymme för resväskorna. För grupper är det särskilt bekvämt, eftersom ni inte behöver separera er i två bilar. En bil i van/minibusskategorin i Brasilien är också ett sätt att spara pengar på dubbel uthyrning, dubbelbränsle och dubbla försäkringskostnader.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Mercedes Vito, Chevrolet Spin 5 + 2, Fiat Doblo, Fiat Doblo 5 + 2, GM Spin 5 + 2 och mer.
  Är du osäker på vilken kategori som passar din resa? Låt vårt kompetenta reservationsteam ge dig råd och hjälpa dig att hitta rätt fordon. Vi svarar gärna alla dina frågor om kostnader, försäkringar och liknande. Du kan ringa oss sju dagar i veckan på +46 10 888 66 52. Om du föredrar att boka direkt online, använd bokningsmotorn ovan genom att ange dina reseuppgifter. I några steg får du alla tillgängliga biluthyrningserbjudanden i Brasilien.