Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL BOTSWANA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Botswana

  Kickstarta ditt nästa afrikanska äventyr i Botswana med en förbetald biluthyrning från Auto Europe. Vi erbjuder prisvärda hyrbilar på många platser i Botswana med möjlighet till envägshyra för extra bekvämlighet. Prova vår oöverträffade kundservice och boka en fantastisk bil i Botswana. Nedan följer en guide om fordonstyper som kan hyras via Auto Europe.

  Boka minikategori i Botswana

  Hyra minikategoriMinibilar ger möjlighet att uppleva städer eller närliggande områden. Med en minibil i Botswana är det möjligt att ta sig till och från flygplatsen utan att behöva oroa sig för bussar eller taxi. En minibil ger dig friheten att göra vad du vill. Modellerna är perfekta för ensamresenärer eller två passagerare med upp till tre mindre väskor.
  Populära modeller i minikategorin: Chevrolet Spark och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Botswana

  Hyra ekonomikategoriHyr en ekonomibil i Botswana och upplev charmiga landskap och landets huvudstad Gaborone. Ekonomibilar ger större effektivitet i bränsleförbrukning och obegränsad körsträcka så att du kan spara mer i för din semester istället för att använda allt på biluthyrning innan du når din destination. Med plats för upp till 4 passagerare och ofta tillgång till bra rabatter väljer många resenärer detta alternativ när de besöker Botswana.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Ford Fiesta eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Botswana

  Hyra kompaktkategoriEn kompaktbil i Botswana är ett smart val. Detta alternativ ger dig större rörlighet att köra på Afrikas smala vägar och utmärkt bränsleekonomi, så att du kan utforska hela Botswana i en takt som passar dig bäst. Med ett stort bagageutrymme är bilarna i denna kategori utrustade med 2 dörrar eller 4 dörrar.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Toyota Corolla eller liknande.

  Boka mellankategorin i Botswana

  Hyra mellankategoriDenna kategori är perfekt för mindre familjer eller grupper av vänner. Medelstora bilar har gott om benutrymme och extra bagageutrymme samt ekonomisk bränsleförbrukning. Hyr en bil i mellankategorin i Botswana och gör din resa mer bekväm och oroa dig mindre när du till exempel letar efter en parkeringsplats. Auto Europe erbjuder utmärkta möjligheter från våra partners som ger dig de bästa erbjudandena på marknaden.
  Populära modeller i mellankategorin: Audi A3 eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Botswana

  Hyra standard/fullsizeOm du planerar att starta en lång semester, överväg att hyra en standard/fullsizebil. Dessa fordon ger vanligtvis en betydande ökning av komforten, med mer säkerhet, frid och makt att köra genom utmanande platser och korsa städerna i stadig takt trots trafik..
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Audi A4 och andra.

  Boka SUV i Botswana

  Hyra SUVFörmodligen är detta de bästa bilarna att hyra om du planerar att utmana potentiellt svårare vägförhållanden i Botswana SUV-bilar är från Auto Europe Inte bara överkomligt, men också starkt rekommenderat. SUV ger dig lugn och ro, stabilitet och robusthet på afrikanska vägar, samt gott om plats för passagerare och bagage.
  Populära SUV-modeller: Renault Duster, Toyota RAV 4 och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Botswana

  Hyrbil Van/MinibussSom i vilket annat land rekommenderas van/minibuss-kategorin för gruppresor. Du kommer att njuta av möjligheten att resa med dina medresenärer och skapa ömsesidiga minnen i Botswana. Denna lösning är mycket billigare än att hyra två mindre bilar, eftersom du sparar dubbla utgifter när det gäller bränsle, försäkring och hyreskostnaden. Hyr en bil och spara pengar på ditt afrikanska äventyr.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Quantum och andra modeller.
  För att hitta den ultimata bilen för din resa, kan du söka här överst på denna sida via bokningsmotorn, eller om du behöver extra hjälp, kan du ringa våra hyrbilsspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan. Vi hjälper dig gärna!