Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BOTSWANA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Botswana med Auto Europe

  Botswana ligger i södra Afrika och gränsar till bland annat Zimbabwe, Namibia och Sydafrika. I Botswana kan du njuta av en färgsprakande natur och ett exotiskt djurliv. I Botswana talas det, förutom lokala skråk, även engelska. Res med hyrbil runt i Botswana och besök ett av landets många nationalparker med vilda djur. Kör till Okavango Deltat och njut av härlig flora och fauna. Med hyrbil i Botswana kommer du närmre din destination.

  Upptäck Botswana med hyrbil

  Att åka till Botswana passar perfekt för dig som är ute efter naturupplevelser. Den faschinerande naturen och de många djurarter som finns här imponerar de flesta. Hyrbil i Botswana ger dig chans att upptäcka landet. Många gånger känner man sig tryggare med en personlig guide - eftersom många vägar är i dåligt skick och vissa områden bör undvikas. Kör med försiktighet! Om du vill veta mer om att köra i Botswana kan du klicka här.

  Hyra husbil och 4x4 i Botswana

  Med Auto Europe har du möjligheten att utforska Botswana på riktigt. Boka en husbil eller en fyrahjulsdriven terrängbil och bli ett med naturen. Få en unik upplevelse och res runt i hela Botswana i din egen takt, genom öken och till sevärdheter som du känner för. Övernatta på campingplatser och i nationalparker där det finns gott om vilda djur som du kan beskåda dagligen.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med mer än 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi jobbar endast med välrennomerade biluthyrare och erbjuder i och med goda avtal med dessa alltid lägsta möjliga priser för biluthyrning. Boka biluthyrning i Botswana genom Auto Europe enkelt online på vår hemsida eller ring oss för assistans och om du har frågor. Du kan hämta hyrbil direkt på flygplatserna eller på ett citykontor. Vi erbjuder även bland annat hyrbil i Namibia och biluhyrning i Sydafrika.

  Nyttiga länkar

  Reseinformation Botswana