Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL BARBADOS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Barbados

  Planerar du en resa till ett äkta paradis med azurblått hav, havssköldpaddor, regnskogar och många andra fantastiska upplevelser, så är Barbados något för dig. Upplev Bridgetowns livliga atmosfär eller ta en tur till öns fascinerande naturupplevelser. Öns många stränder ger möjlighet för hela familjen att få en bra upplevelse med vattenaktiviteter som dykning, surfing och segling. Det finns något för alla i Barbados!

  Boka minikategori i Barbados

  Hyra minikategoriKör runt och upplev det vackra landskapet i Barbados med en minibil. Dessa små bilarna kommer till lägsta priser och är ekonomiska med bränsle, så att du kan spara betydligt på resekostnaderna. Dessutom är smala och lättmanövrerade minibilar perfekta för trånga turistplatser, smala gator i städer och så är det lätt att hitta parkering.
  Populära modeller i minikategorin: Mini Moke cabriolet, Chevy Spark och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Barbados

  Hyra ekonomikategoriHyr en ekonomibil i Barbados och upplev charmiga landskap och den färgstarka huvudstaden Bridgetown. En ekonomibil ger större effektivitet i bränsleförbrukning och obegränsad körsträcka vilket innebär att du kan spara på transportkostnader och därmed spendera pengar på coola upplevelser under semestern. Med plats för upp till 4 passagerare och ofta tillgång till bra rabatter väljer många resenärer detta alternativ när de besöker Barbados.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Kia Picanto eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Barbados

  Hyra kompaktkategoriEn kompaktbil på Barbados är ett smart val. Detta alternativ ger dig större rörlighet att köra runt landets smala vägar och utmärkt bränsleekonomi, så att du kan utforska hela Barbados i en takt som passar dig bäst. Med ett stort bagageutrymme är bilarna i den kompakta kategori ofta med 2 dörrar eller 4 dörrar, oavsett din reseplan, en hyrbil som passar dina behov!
  Populära modeller från kompaktkategorin: Kia Rio eller liknande.

  Boka mellankategorin i Barbados

  Hyra mellankategoriBetraktad som den mest mångsidiga bilkategorin är denna bil i Barbados det överlägset mest idealiska valet du kan göra, om du väljer en bil i mellankategorin. Njut av det extra benrummet, kapaciteten i bagagerummet och ett särskilt bekväm inredning, med en liten ökning av bränsleförbrukningen än på en kompakt bil. Auto Europes omfattande biluthyrningsflotta ger dig möjlighet att välja mellan ett brett utbud av utmärkta fordon, perfekt för alla resor.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Corolla eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Barbados

  Hyra standard/fullsizeOm du planerar att påbörja en lång semester, överväg en bil i standard/fullsizekategorin. Att hyra en denna tzp av bil i Barbados ger vanligtvis en betydande ökning av komforten, med mer säkerhet, lugn och ro att korsa städerna i stadig takt trots trafik, vilket ofta kan vara långsam.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Suzuki Ertiga och andra.

  Boka SUV i Barbados

  Hyra SUVMånga gånger när vi reser, prioriterar vi äventyr snarare än avkoppling och när det gäller äventyr kan Auto Europe hjälpa dig med att hyra SUV-bilar på Barbados. Dessa fordon är gjorda för att rymma minst 5 personer plus bagage och utrustade med funktioner som 4-hjulsdrift, kan en SUV vara det perfekta alternativet för den ultimata bilturen genom Barbados. Resa för mer än 5 personer? Inga problem! Med ett brett utbud av vans/minibussar till oslagbara priser kommer plats för 7 till 15 personer inte att vara ett hinder.
  Populära SUV-modeller: Suzuki Jimmy, Ford Eco Sport, Suzuki Vitara och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Barbados

  Hyr van/minibussPlanerar du en road trip på Barbados med en grupp vänner eller familj? Auto Europe kan hjälpa dig att organisera din resa! Bläddra bland våra vans/ minibussar på Barbados, och se till att hitta ett lämpligt fordon. Du kan ta med dina vänner från Bridgetown till en mängd olika ställen där alla kan få en oförglömlig upplevelse. Att hyra en vans/minibuss på Barbados för fler människor sparar mycket pengar på taxibilar och kollektivtrafikkostnader.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Suzuki APV och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, behöver du endast söka i vår bokningsmotor som du kan hitta längst upp på denna sida. Om du behöver ytterligare hjälp eller information, är du välkommen att kontakta oss, våra hyresspecialister finns tillgängliga sju dagar i veckan, på +46 10 888 66 52, vi finns här för all hjälpa dig hitta den perfekta hyrbilen!