Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL BAHRAIN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Bahrain

  Upplev den arabiska halvön som har en maritim gräns till länder som Qatar och Saudiarabien! Bahrain består av ca. 30 öar men hvudön utgör hela sju åttondelar av den totala ytan! Få ut det mesta av din resa i Bahrain med biluthyrning och besök sevärdheter. Bahrain har något för alla, så boka din bil för resan och kör iväg! Om du inte vet vilken bil som passar dig, läs vår guide till de olika kategorierna våra uthyrare erbjuder.

  Boka minikategori i Bahrain

  Hyra minikategoriMinibilar är perfekta för mindre utflykter eller stadskörning. Dessa modeller är perfekta om du är ensam eller två personer, eftersom bilen inte tar mycket mer än en stor resväska och lite bagage. Fördelarna med en bil i minikategorin är den fördelaktiga bränsleekonomin och storleken som gör det enkelt att parkera överallt.
  Populära modeller i minikategorin: Chevrolet Spark (4-dörrar) och liknande modeller.

  Boka ekonomikategori i Bahrain

  Hyra ekonomikategoriOm du ska besöka Bahrain med fler än två personer kan en ekonomibil vara ett självklart val, särskilt om du är på budget, men vill fortfarande vill åka ut och uppleva landet på egen hand. Denna typ av bil rymmer upp till 4 personer och 1 stor resväska och 2 mindre väskor. Detta är den perfekta typen av fordon om du vill ut på mindre road trips eller bara vill utforska de olika städerna i Bahrain. Om ni är fler än 2 personer rekommenderar vi att du väljer en 4-dörrsmodell.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Toyota Yaris (4-dörrar) samt andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Bahrain

  Hyra kompaktkategoriEn kompaktbil är en bra lösning om ni är en liten familj som fortfarande letar efter en billig lösning men lite mer utrymme än vad tidigare kategorier kan erbjuda. Du får verkligen valuta för pengarna med ett fordon i denna kategori, eftersom bilarna rymmer 4 personer, 2 stora resväskor och är bränsleeffektiva. Njut av det fantastiska landskapet i Bahrain i en bekväm kompaktbil.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Nissan Sunny, Nissan Sentra, Nissan Juke eller liknande.

  Boka mellankategorin i Bahrain

  Hyra mellankategoriModellerna i mellankategorin är lite större och därför rymligare än i tidigare kategorier. Detta slags fordon passar mycket bra med en mindre grupp eller familj som vill ha friheten att resa på mindre vägresor och utforska i allmänhet bara Bahrain. Om du är intresserad av vin, kommer en dagsutflykt till Mendozas vinområden att vara en fantastisk upplevelse, eftersom områdets vinproducenter ligger i ett vackert och pulserande område.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Corolla, Honda CRV, Infiniti FX35 eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Bahrain

  Hyra standard/fullsizeÄr du på jakt efter en bil med körkomfort, bra med plats för upp till 5 personer och bra med bagageutrymme - då kan en bil i standard/fullsizekategorin vara den perfekta lösningen för dig och dina medresenärer. Dessa fordon är perfekta för roadtrips och sightseeing, eftersom både passagerare och bilföraren kan njuta av en bekväm resa samtidigt som man kan beundra landskapet. Bilen kan som sagt rymma 5 personer och du kan enkelt ta med två stora resväskor och två små resväskor.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Towota Camry, Ford Taurus, Nissan Altim och andra.

  Boka SUV i Bahrain

  Hyra SUVOm du är äventyrlig, skulle det vara att perfekt för dig att hyra en SUV-bilar för lite svårare terräng. Denna typ av bil är robust och lämplig för branta backar. Planerar du en resamed lite mer äventyr kan du enkelt ta med din utrustning i en rymlig SUV! Bilarna i denna kategori kan vanligtvis rymma upp till 5 personer, och om mer än en person reser, kommer vår nästa kategori vara ett bra val!
  Populära SUV-modeller: Honda CRV, Nissan Pathfinder, och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Bahrain

  Hyr van/minibussOm du reser i en stor grupp och du inte vill hyra två separata bilar, är den perfekta lösningen en van/minibuss! På så sätt samlas alla längs vägen och kan njuta av hela resan tillsammans. Vissa av våra uthyrare kan erbjuda van/Minibuss-kategorin som rymmer upp till 14 personer! Att resa i grupp är den bästa lösningen hela tiden, eftersom alla passagerare uppnår ultimat komfort och förvaring av bagage längs vägen.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Innova 7 pax, Toyota Hiace 14 pax och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa i Bahrain, gör bara en snabbsökning via bokningsmaskinen längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.