Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I POZNAN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Poznan – Bästa priserna med Auto Europe

  Poznan ligger i västra Polen. Poznan var en gång i tiden Polens huvudstad men är idag landets femte största stad. I den gamla stadsdelen hittar man många gamla, vackra byggnader, bland annat det gamla rådhuset Ratusz från 1300-talet. Annars åker många hit för den kända Malta teater-festivalen som hålls varje sommar. Med en hyrbil i Poznan hinner du med att uppleva mer av Polen på din semester! Ta dig ut på den polska landsbygden och besök mysiga små byar och städer. Vill du köra din hyrbil över till ett annat land, till exempel Tyskland, meddela oss när du gör din bokning.

  Poznan med biluthyrning

  Med biluthyrning i Poznan är du fri att på egen hand upptäcka Polen. Att köra bil i Polen kan för en person som är van vid Sveriges trafiktempo och struktur kännas stressigt. Det kan ta några dagar att vänja sig. Det är rekommenderat att ta det lungt i början och att undvika att köra under rusningstrafik. För att hyra bil i Poznan krävs att du haft körkort i minst 2 år samt att du är över 21 år.

  Hyr bil billigt i Poznan, Polen

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Europcar och Sixt. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Poznan direkt på flygplatsen eller på ett citykontor.

  Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Bra länkar

  Turistinformation Poznan