Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I KLAGENFURT

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Klagenfurt – Hitta din perfekta hyrbil

  Klagenfurt ligger i södra Österrike och är en gammal stad med anor från Medeltiden. Stadens fullständiga namn är Klagenfurt am Wörthersee, men de flesta säger endast Klagenfurt. Hyr bil i Klagenfurt och upptäck delstaten Kärntens vackra omgivningar! Du kan åka skidor, vandra i bergen eller bara njuta av vackra alptoppar och vacker natur. Med hyrbil är det lätt att se sig omkring i sin egen takt. Ta din hyrbil och gör en utflykt till alpsjön Wörthersee. Här finns mycket att upptäcka!

  Hyr bil billigt i Klagenfurt

  Beställer du biluthyrning i Klagenfurt har du all möjlighet att upptäcka södra Österrike. Om du vill besöka ett grannland tänk då på att meddela oss innan du bokar, eftersom det kan finnas restriktioner. Från Klagenfurt kan du lätt köra till både Italien och Slovenien. Det är inte mer än ca. 4-5 mil till landsgränserna från Klagenfurt.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Klagenfurt direkt på flygplatsen eller på ett citykontor. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer:+46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida