Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I LINZ

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Linz – Hitta din perfekta hyrbil

  Linz ligger i nordöstra Österrike och är en gammal, vacker stad. Staden var kulturhuvudstad 2009 och har under de sensate åren förändrats mycket. Staden har gått från att ha ansetts som en grå trist industristad där Adolf Hitler föddes till en blomstrande kulturstad.

  Genom Linz gör floden Donau en krök och flyter vidare genom landet. Längs med floden kan man hitta den gamla staden med slottet och Niebelungenbrücke, bron som förbinder innerstaden med stadsdelen Urfahr. Hyr bil i Linz och upptäck norra Österrike!

  Hyr bil billigt i Linz

  Beställer du biluthyrning i Linz har du all möjlighet att upptäcka nordöstra Österrike. Om du vill besöka ett grannland tänk då på att meddela oss innan du bokar, eftersom det kan finnas restriktioner. Från Linz kan du lätt köra till både Tyskland och Tjeckien. Det är inte mer än ca. 5 mil till landsgränsen från Linz.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Hos oss hämtar du enkelt din hyrbil i Linz direkt på flygplatsen eller på ett citykontor. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsens officiella hemsida