Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL NAMIBIA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Namibia

  Namibia, ett av Afrikas fina länder, har den förföriska kraften i ökenskönhet med massor av attraktioner som erbjuds. Imponerande stränder vid Atlanten och rikt djurliv gör Namibia till en unik plats. Auto Europe gör det möjligt för dig att resa Namibia i en hyrbil till din semester. Hitta några av de bästa erbjudandena på marknaden och se nedan för en mer detaljerad beskrivning av biluthyrningskategorier som erbjuds.

  Boka ekonomikategori i Namibia

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar är ganska populära hos resenärer på en budget utan mycket bagage. Bilarna från denna kategori tenderar att vara av blygsam storlek, men med motorer som är tillräckligt starka för att ta dig utan problem inom stadsområden som Windhoek eller Swakopmund. Med tillräckligt med plats för upp till fyra passagerare kan Economybilar också lagra ungefär en stor och två små resväskor.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Volkswagen Vivo, Volkswagen Polo Hatchback, Ford Fiesta och liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Namibia

  Hyra kompaktkategori Kompakta bilar kommer alltid att vara prisvärda att hyra, då de kommer att erbjuda dig mer utrymme och benrum än bilarna från föregående kategori. Välj ett kompakt fordon för kortare resor med upp till fem passagerare. En typisk kompakt bilmodell ger plats för en stor resväska och en mindre väska. Luftkonditioneringssystemet är normalt inbyggt i alla modeller.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Toyota Corolla och liknande bilar.

  Boka mellankategorin i Namibia

  Hyra mellankategoriOm du planerar lite längre sightseeingturer i Namibia rekommenderar vi att hyra antingen mellankategorin eller ännu större kategorier. Naturligtvis beror detta också på antalet passagerare som kommer att följa med dig på din resa. Mellanstora bilar erbjuder till exempel plats för upp till fyra eller fem passagerare, beroende på modell, och tillräckligt med utrymme för ungefär två stora resväskor tillsammans med en kabinväska.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota RAV 4 och liknande bilar.

  Boka standard/fullsizebil i Namibia

  Hyra standard/fullsizeEn standard/fullsizebil är ett utmärkt val för alla resenärer som värdesätter mer komfort och benrum. Med tillräckligt med utrymme för fem passagerare, kommer du inte vara orolig att packa ner några extra föremål eller souvenirer när du reser runt Namibia. Kör en standard/fullsizebil till Sossusvlei eller upp till Fish River Canyon, där du kan ha en härlig helg fylld med äventyr för hela familjen!
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Toyota HiLux 4x4, Nissan X-Trail, Volkswagen Combi, Mercedes C-Class och liknande modeller.

  Boka SUV i Namibia

  Hyra SUVSUV-bilar rekommenderas starkt för att resa runt Namibia, eftersom de är idealiska för alla typer av terräng, vare sig det är robusta grusvägar eller moderna bredvägar. Skapa underbara minnen på din semester i Afrika, håll dig nära naturen och upplev djuren från en säker och robust SUV. Bläddra igenom våra hyresmodeller och välj en av de många moderna SUVs som erbjuds.
  Populära SUV-modeller: Ford Ranger, Toyota Fortuner, Toyota RAV 4 4x2 and Nissan X-Trail är några av modellerna du kan hyra i Namibia.

  Hyr en lyxbil i Namibia

  Hyra lyxbilLyxbilsuthyrning är en underbar upplevelse, oavsett vilket land du reser till. Det kommer att ta din semester till en annan nivå och ge dig extra komfort och lyxiga funktioner under körningen. Ring våra hyresspecialister för mer information om lyxbilsuthyrning i Afrika.
  Populära lyxbilsmodeller: Ford Ranger XLT 4x4 är ett av de lyxiga fordon som erbjuds i Namibia.

  Boka Van/Minibuss i Namibia

  Hyr van/minibussVanligtvis efterfrågade bilar i Afrika är vans/minibussar som är ett alltmer populärt transportmedel bland våra kunder. Detta gäller speciellt för grupper av resenärer som vill stanna tillsammans hela tiden och inte dela upp sig under körningar till namibiska attraktioner. Dessa bilar har visat sig vara användbara för resenärer med extra eller skrymmande bagage också.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Volkswagen kombi är för närvarande den mest populära van-modellen som finns att hyra i Namibia.
  Känner du dig redo att boka en bil i Namibia för din kommande semester? Vänligen använd vår säkra bokningsmotor och gör din bokning i endast tre enkla steg. Vi vill uppmärksamma de tillgängliga betalningsalternativen. Även om du får betala med en debitkort på webbplatsen, observera att ett giltigt internationellt kreditkort i huvudförarens namn är obligatoriskt för upphämtning i Namibia. Om du behöver ytterligare information eller har några andra frågor, vänligen ring vår bokningsavdelning på +49 89 412 07 269 eller maila oss på reservations@autoeurope.eu.