Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL GUADELOUPE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Guadeloupe

  Drömmer du om vita sandstränder, charmiga hamnstäder och exotiska landskap? Då är ön Guadeloupe rätt destination för dig! Gör ditt karibiska äventyr enkelt och prisvärt med biluthyrning från Auto Europe och upplev öns sevärdheter och attraktioner på ett självständigt sätt. Om du är osäker på vilken bil som passar dina behov, läs mer om de olika modellerna våra leverantörer erbjuder.

  Boka minikategori i Guadeloupe

  Hyra minikategoriMinibilar ger en bra möjlighet att resa mycket korta avstånd på grund av fordonets storlek. Sådana modeller är perfekta för ensamresenärer eller två passagerare med upp till tre handväskor. Boka en minibil om du bara stannar där det inte finns något behov av att köra långa sträckor. En minibil kommer att vara till hjälp under dina korta stadsresor och manövreringar runt upptagna och smala städer.
  Populära modeller i minikategorin: Citroen C1, Renault Twingo, Volkswagen Up, Ford KA och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Guadeloupe

  Hyra ekonomikategoriVår nästa kategori är ekonomikategorin. En ekonomibil kan ge dig fri rörlighet i din egen takt, medan hyran är ganska låg. Om du reser lätt, boka en bil från denna kategori och utnyttja bränsleeffektiviteten och priset. Ekonomibilar är något större än minibilar och erbjuder plats för fyra passagerare, en stor resväska och två mindre bagage.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Opel Karl, Suzuki Swift, Nissan Micra, VW Polo, Toyota Yaris, Dacia Sandero eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Guadeloupe

  Hyra kompaktkategori Bilarna i den här klassen har samma egenskaper som de tidigare, som innebär bränsleeffektivitet och billiga hyreskostnader. Bilarna i kompakkategorin kan rymma mer bagage och rymma upp till 5 passagerare. Vi rekommenderar dock att du maximalt tar upp bilen med 4 personer för att behålla komforten.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Fiat Tipo, Renault Captur, Audi A1 eller liknande.

  Boka mellankategorin i Guadeloupe

  Hyra mellankategoriÄven om dessa fordon tillhör en mindre fordonsklass, imponerar de fortfarande med sina överkomliga priser, komfort och breda modeller. Bilens mångsidighet är en av de främsta anledningarna till att våra kunder ofta beställer dessa modeller. Med en mellankategori-bil kan du och dina medresenärer undvika svårigheten att vara beroende av kollektivtrafiken och ändå betala ett rimligt pris för bra komfort.
  Populära modeller i mellankategorin: Dacia Lodgy, VW Touran, Mazda 3 eller liknande.

  Hyr en lyxbil i Guadeloupe

  Hyra lyxbilEn lyxbil kan bli ditt speciella nöje när du reser runt Guadeloupe. Bilarna i denna kategori erbjuder komfort som ingen annan, inklusive prestigefylld utrustning, snygg inredning och en modern och elegant design. Auto Europe erbjuder bara de bästa bilarna för en lyxresa i Karibien!
  Populära lyxbilsmodeller: BMW 4 Series Coupe samt en massa.

  Boka SUV i Guadeloupe

  Hyra SUVFörmodligen de bästa typerna av fordon att hyra om du planerar att köra i en potentiellt utmanande terräng på Guadeloupe. En SUV från Auto Europe är inte bara överkomligt men också starkt rekommenderat. En SUV-bil ger dig lugn och ro, stabilitet och säkerhet på de karibiska vägarna, samt gott om plats för både bagage och passagerare.
  Populära SUV-modeller: Dacia Duster, Suzuki Vitara, Audi Q2 och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, kan du bara en sökning längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring då Auto Europe på +46 10 888 52. Vi finns här öfr dig 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.