Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL GIBRALTAR

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Gibraltar

  Gibraltar ligger på den iberiska halvön och landet har en stor historia bakom sig. Trots Gibraltars läge är halvön under engelskt styre. Förutom en rik historia kan Gibraltar också erbjuda ett vackert naturlandskap med grottor, stenar och små pärlor som lockar många turister.

  Boka minikategori i Gibraltar

  Hyra minikategoriDessa små fordon är ett lämpligt val om du reser i par med lite bagage. Bilarna i denna kategori kan också rymma 4 personer, men det rekommenderas att du hyr en större modell om ni är mer än två. Detta beror naturligtvis på ett relativt litet babageutrymme och begränsat med benutrymme vilket innebär att en minibil passar bäst för korta resor och stadskörning.
  Populära modeller i minikategorin: Toyota Aygo, Fiat 500 och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Gibraltar

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar i Gibraltar är ett populärt val bland turister tack vare bränsleeffektiviteten. Mindre i storlek och ganska flexibel innebär att dessa bilar är lätta att manövrera och utmärkt för kortare utflykter. Boka en 2-dörrars eller 4-dörrsmodell och kör smidigt i Gibraltar i en oberoende takt.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Ford Fiesta, Seat Ibiza, Fiat 500 Open Rooftop eller liknande modeller.

  Boka kompaktkategorin i Gibraltar

  Hyra kompaktkategoriAlla sevärdheter och turistmål ligger inom räckhåll med våra rymliga, men bränsleeffektiva bilar från kompaktkategorin. Ta med några extra passagerare, eftersom kompaktbilen kan utan problem rymma upp till fem personer med två stora bagage och en mindre väska .
  Populära modeller från kompaktkategorin: Ford Focus, VW Caddy eller liknande.

  Boka mellankategorin i Gibraltar

  Hyra mellankategoriOm du behöver mer plats för ben och ett större bagageutrymme är bilar från mellankategorin i Gibraltar idealiska för att resa och utforska de fantastiska områdena som Rock Island har att erbjuda. Bilarna i denna kategori är fortfarande extremt bränsleeffektiva, och därför ett förnuftigt val om du vill prioritera komfort såväl som ekonomi. Ta ett äventyr i extraordinära Gibraltar i en rymlig mellankategori-bil från Auto Europe.
  Populära modeller i mellankategorin: Nissan Qashqai, Opel Zafira, Mercedes A-Klasse eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Gibraltar

  Hyra standard/fullsizeAuto Europe har den exakta bil du behöver för din nästa semester i Gibraltar. Om du behöver ett rymligt fordon med extra benutrymme, gott om bagageutrymme och trevligt inredning, kan vi täcka dig utan några problem. Perfekt för en familjesemester i landet eller till och med till grannlandet i Spanien, är vår standard/fullsizebil din bästa chans till en bekväm resa och en avkopplande semester .
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Ford Galaxy, Mercedes GLA med mera.

  Hyr en lyxbil i Gibraltar

  Hyra lyxbilUtforska Gibraltars skönheter med en unik lyxbil från Auto Europe. Glädjen att köra ett avancerat fordon i utsökta omgivningar kan bli höjdpunkten på din semester. Med en extraordinär lyxbil, kommer du sticka ut i mängden på denna halvö, som mer eller mindre påminner dig om en engelsk provinsby. Detta är det perfekta valet för dig som vill köra en riktigt snygg bil!
  Populära lyxbilsmodeller: Jaguar S-Type samt en massa andra.

  Boka SUV i Gibraltar

  Hyra SUVVåra SUV-bilar är ett perfekt val för grupper eller familjer som föredrar en rymlig stuga och gott om plats för bagage. Bilar i den här kategorin rymmer upp till 5 personer, men har fortfarande bra med komfort. SUV är robusta fordon med stora motorer, vilket innebär att du kan köra på den värsta terrängen utan problem.
  Populære modeller i SUV klassen: Nissan Juke och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din semester i Gibraltar, kan du enkelt göra en sökning via bokningsmotorn längst upp på denna sida. Om du inte hittar exakt vad du letar efter, kan du ringa Auto Europes hyrbilsspecialister på +46 10 888 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.