Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL ARGENTINA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Argentina

  Upplev Sydamerika sydligaste land som gränsar till länder som Chile, Brasilien, Paraguay och Bolivia, nämligen Argentina! Få ut det mesta av din resa genom Argentina med biluthyrning och besök sevärdheter som Iguazu vattenfallet - en av världens största vattenfall, Los Glaciares - en fantastisk nationalpark som kännetecknas av glaciärer och berg eller landets fascinerande huvudstad, Buenos Aires. Argentina har något för alla, så boka din biluthyrning för resan och åk iväg! Om du är osäker på vilken bil som passar dig, se vår guide till de olika kategorierna våra leverantörer erbjuder!

  Boka minikategori i Argentina

  Hyra minikategoriMinibilar är perfekta för mindre utflykter eller stadskörning i t.ex. Buenos Aires. Dessa modeller är idealiska om du är ensam eller två personer, eftersom bilen inte tar mycket mer än en stor resväska och lite bagage. Fördelarna med en bil i minikategorin är den fördelaktiga bränsleekonomin och storleken som gör det enkelt att parkera i en storstad.
  Populära modeller i minikategorin: Chevrolet Celta (2-dörrar) och liknande modeller.

  Boka ekonomikategori i Argentina

  Hyra ekonomikategoriOm du reser med mer än två personer kan en ekonomibil vara ett självklart val, särskilt om du är på budget, men vill fortfarande åka ut och uppleva landet på egen hand. Denna typ av bil rymmer upp till 4 personer och rymmer 1 stor resväska och 2 mindre väskor. Den perfekta typen av fordon om du planerar strandresor eller bara vill utforska de olika städerna i Argentina. Om du är fler än 2 personer rekommenderar vi att du väljer en 4-dörrsmodell.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Chevrolet Celta (4-dörrar), Volkswagen Up, Renault Clio (4-dörrar), Chevy Corsa samt andra modeller.

  Boka kompaktkategorin i Argentina

  Hyra kompaktkategoriEn kompaktbil är en bra lösning om du reser i en liten familj som fortfarande letar efter en billig lösning men lite mer utrymme än vad tidigare kategorier kan erbjuda. Du får verkligen valuta för pengarna med ett fordon i denna kategori, eftersom bilarna rymmer 4 personer, 2 stora resväskor och är bränsleeffektiva. Njut av det fantastiska landskapet i Argentina i en bekväm kompaktbil.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Toyota Etios, Peugeot 408, Chevrolet Corsa eller liknande.

  Boka mellankategorin i Argentina

  Hyra mellankategoriModellerna i denna mellankategorin är lite större och därför rymligare än i tidigare kategorier. En mellanstor bil passar mycket bra för en mindre grupp eller familj som vill ha friheten att resa på mindre road trips och bara utforska Argentina. Om du är intresserad av vin, kommer en dagsutflykt till Mendozas vinområden att vara en fantastisk upplevelse, eftersom områdets vinproducenter ligger i ett vackert och pulserande område.
  Populära modeller i mellankategorin: Toyota Corolla, Citroen C4, Chevrolet Spin 5+2 pax eller liknande.

  Boka standard/fullsizebil i Argentina

  Hyra standard/fullsizeÄr du på jakt efter en bil med oöverträffad körkomfort, bra rymlighet för upp till 5 personer och bra med bagageutrymme - då är en standard/fullsizebil den perfekta lösningen för dig och dina medresenärer. Dessa bilar är perfekta för vägresor och sightseeing, eftersom både passagerare och bilföraren kan njuta av en bekväm stuga samtidigt som man beundrar den argentinska landsbygden. Som nämnts kan bilen rymma 5 personer och du kan enkelt rymma två stora resväskor och två små resväskor.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Volkswagen Vento, Toyota Hilux 4x4 och andra.

  Boka SUV i Argentina

  Hyra SUVDet högsta berget i Andesberget, Aconcagua, ligger i den argentinska provinsen Mendoza - som tidigare nämnts är särskilt känd för sin vinproduktion. Om du är äventyrlig, skulle det vara att föredra att hyra en SUV-bil på en bergsterräng, till exempel. Andesfjällen, eftersom denna typ av bil är robust och lämplig för branta stigningar. Planerar du en skidresa i Mendoza-provinsen, du kan enkelt ta med din utrustning i en rymlig SUV! Bilarna i denna kategori kan vanligtvis rymma upp till 5 personer, och om mer än en person reser, kommer vår nästa kategori vara ett alternativ.
  Populära SUV-modeller: Chevy Captiva och andra modeller.

  Boka Van/Minibuss i Argentina

  Hyr van/minibussOm du reser i en stor grupp och du inte vill hyra två separata bilar, är den perfekta lösningen en van/minibuss! På så sätt samlas alla längs vägen och kan njuta av resan tillsammans. Vissa av våra leverantörer kan erbjuda vans/minibussar som rymmer upp till 9 personer! Att resa i en grupp är den bästa lösningen hela tiden, eftersom alla passagerare uppnår ultimat komfort och förvaring av bagage längs vägen.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Chevrolet Spin 5+2 pax och andra modeller.
  För att hitta den perfekta bilen för din resa, gör bara en snabbsökning via bokningsmotorn längst upp på denna sida. Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europas hyresspecialister på +46 10 888 66 52, 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna.