Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I NELSPRUIT

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Nelspruit - Bästa priserna med Auto Europe

  Nelspruit ligger i nordöstra Sydafrika nära gränsen till Moçambique. Nelspruit är en bra utgångspukt om du vill besöka den världsberömda nationalparken Kruger. Kruger är en av världens djurrikaste områden och här har du alla möjligheter att få se "the big five" som elefant, noshörning, leopard, buffel och lejon brukar kallas. Med hyrbil från Nelspruit tar du dig på drygt fyra timmar till sydafrikas största stad Johannesburg.

  Hyr bil billigt i Nelspruit

  Nelspruit är till ytan en ganska stor stad att utforska. Biluthyrning i Nelspruit ger dig även chans att ta dig utanför stan. Grönskande landskap och odling av bland annat bananer, avokados, citrusfrukter och pekannötter gör omgivningen väldigt exotisk. Biluthyrning i Nelspruit är det bästa alternativet att ta sig fram på om du vill vara flexibel och resa i din egen takt.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi samarbetar med välkända biluthyrare däribland Europcar, Avis, Budget och Alamo. Vi hjälper dig gärna med att boka hyrbil och svarar på de frågor du har kring biluthyrning. Ring oss på telefonnummer: +46 10 888 66 52.

  Nyttiga länkar

  Nelspruit turistinformation