Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I GEORGE

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i George till de bästa priserna

  George är en lite stad i Sydafrika som ligger mellan Kapstaden och Port Elizabeth på sydkusten. George har lite drygt 200 000 invånare. George ligger mitt på den berömda Garden route (en kuststräcka) och hyrbil i George lämpar sig perfekt om du till exempel vill upptäcka nationalparken Tsitsikamma. Om du spelar golf är biluthyrning i George det självklara alternativet då det runt staden ligger flera fina golfbanor. Auto Europe erbjuder hyrbilar med plats för upp till 9 personer så även om ni är en större grupp som reser kan vi hjälpa till att hitta en passande hyrbil.

  Hyr bil billigt i George

  Med biluthyrning i George kan du åka till Plettenberg Bay och någon av dess vackra stränder. Under vinterhalvåret är Plettenberg Bay omåttligt populärt så se till att boka både hyrbil och hotellrum i tid. Utanför Plettenberg Bay kan du bland annat titta på valar. För den äventyrslystne finns bland annat bungyjump att prova på och mountainbikes att hyra. Hyrbil i George ger dig minnen för livet.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Biluthyrning när den är som enklast. Boka hyrbil genom Auto Europe direkt online eller genom att ringa till oss på telefon:+46 10 888 66 52. Vi svarar gärna på dina frågor kring biluthyrning i Sydafrika.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation George