Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I BERN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Bern – Hitta din perfekta hyrbil

  Bern är huvudstad i Schweiz och är en gammal, vacker stad. Floden Aare flyter genom Bern och slingrar sig i några vackra krökar genom staden. Den gamla staden i Bern upptogs redan 1983 på UNESCOs världsarvslista. Här finns den maffiga katedralen Das Berner Münster från 1421. Strosa runt i gamla stan i de trevliga små gränderna eller shoppa och ät en god bit mat i den nyare delen av staden! Med en hyrbil i Bern har du många möjligheter att utforska denna härliga huvudstad.

  Hyr bil billigt i Bern

  Med en bil har du all möjlighet att upptäcka Schweiz huvudstad eller åka vidare till någon av de otaliga skidorterna. Om du vill passa på att besöka ett grannland tänk då på att meddela oss innan du bokar, eftersom det kan finnas restriktioner. Från Bern kan du lätt köra till både Frankrike, Italien, Tyskland och Österrike.

  Biluthyrning genom Auto Europe

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 60 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis och Europcar. Hos oss bokar du enkelt din hyrbil i Bern antingen på flygplatsen eller på ett kontor nere i centrum. Har du frågor kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).