Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I TYSKLAND
  AUTO EUROPE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Tyskland

  Det har gått mer än 60 år sedan Auto Europe grundades. Med tidens gång har företaget blivit en av världens ledande hyrbilsmäklare och kan för närvarande leverera hyrbilar i flera olika modeller samt husbilar till våra kunder världen över. Att hyra husbil i Tyskland, ett av de 20-tal länder där du kan hyra husbil med Auto Europe, kan vara ett av de bästa sätten att resa genom det väldiga, europeiska landet som består av 16 delstater.

  Att resa i Tyskland

  I Tyskland finns en modern infrastruktur med ett välutvecklat nätverk av motorvägar. Du kan köra från norr till söder och upptäcka ett mycket varierande och vackert landskap på vägen som består av fält med boskap, små, mysiga byar, sjöar, floder, skogar, medeltida slott och det magnifika Alperna.

  Om du börjar din resa i norr vill vi vurma för att ni börjar med att besöka ön Sylt, ett paradnummer i campingkretsar. Sylt är en ö som ligger precis vid den tysk-danska gränsen i Nordsjön. På Sylt gestaltas naturen av stora kontraster. På öns östra del som vetter mot fastlandet i Danmark och Tyskland råder stillhet och lugn, medan på öns västra del, som på ett fåtal ställen bara ligger några hundra meter bort, råder obeveklig vind och dramatik. Landskapet är något av de bästa som Tyskland har att erbjuda. Fyrarna reser över vita sanddynor och det blå havet och under ebb förvandlas strandremsan till en unik skådeplats av en mängd olika djurarter.

  En annan campingplats i norr är Lüneburger Heide, ett område av hedar och skogar i Nedre Sachsen. På sommaren, när det börjar att blomstra, kommer du att bevittna en sällsam explosion av lila färger över hela regionen. Något som man måste se om man besöker Tysklands norra delar vid rätt tidpunkt!

  Om du reser söderut kan du besöka Svartskogen, mer känd som Schwarzwald. Denna anmärkningsvärda tallskog har ett otal campingplatser som huserar många naturälskare varje år. Som en extra bonus ligger de klassiska städerna Freiburg och Heidelberg i närheten. Med sina historiska sevärdheter är städerna till perfekta mål för dagsutflykter.

  Fortsätter du söderut och längs med Alperna in i landet bortskämd med alla de natursköna campingplatser som du hittar längs med Alperna i Bayern bland deras många alpsjöar. Till exempel ligger Allweglehen mitt i naturreservatet Berchtesgaden. Det fantastiska, alpina landskapet med vattendrag som rinner genom parken, långt borta från allt stadsbuller, är en garanti för en perfekt semester. Men inte nog med att där är så mycket att se och göra i Tyskland. Man har även lyxen och möjligheten att kunna resa till andra länder. Vad sägs om att ha chansen att kunna jämföra den uråldriga öl traditionen från Bayern mot den i Tjeckien?. Eller om ni vill ha en kulinarisk upplevelse och se något av de 14 ställena i Polen som är med på UNESCO arvslista så kan ni göra det också.


  Populära destinationer med husbil i Tyskland

  Hyra husbil Berlin
  Berlin
  Hyra husbil Bremmen
  Bremen
  Hyra husbil Düsseldorf
  Düsseldorf
  Hyra husbil Frankfurt
  Frankfurt
  Hyra husbil Hamburg
  Hamburg
  Hyra husbil München
  München

  Uthyrare

  Auto Europe är partners med flera högkvalitativa leverantörer som erbjuder toppmoderna husbilar. I Tyskland är vår främsta leverantör McRent EUR, som erbjuder ett stort utbud av modeller och klasser med olika faciliteter och bekvämligheter, för att möta de behov du har med din resa.

  Tillgängliga husbilar i Tyskland

  Använd vår bokningsmotor där du kan bestämma villkor som datum, antal hyrdagar och upphämtnings och avlämningsstad för din sökning och sedan se vilka husbilar som finns tillgängliga som matchar dina önskemål. När du hittat en eller ett par husbilar som intresserar dig laddar du hem en gratis PDF-fil där du hittar all viktig information om hyran som pris, samt övrig teknisk information kring själva fordonet och dess faciliteter. Har ni några frågor kan ni ringa till oss på vårt gratisnummer. Boka idag och njut av din natursköna semester i Tyskland!

  Urban Plus Active Classic

  Urban Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Active Classic

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Sporty Adria

  Sporty Camper

  Sovplatser: 4
  Kategori: Campervan
  Längd: 4.97 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Klass B Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Extra Premium Plus

  Family Extra

  Sovplatser: 5
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.63 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Premium Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.6 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Husbils recension

  Husbils recensionMaria Elander med McRent
  Hamburg - 10 Juli 2019
  Auto Europe's betyg Husbils recension - 5 Stjärnor
  Leverantörens betyg Husbils recension - 5 Stjärnor
  "Trevligt bemötande både i mail-och telefonkontakt med Auto Europé och i personligt möte med McRent vid uthyrning och återlämning av hyrbil."