Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  HAMBURG

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Hamburg - Auto Europe

  Tillbringa din semester på ett helt nytt sätt i Tyskland! Att hyra husbil i Hamburg ger dig helt nya möjligheter att flexibelt och bekvämt utforma din resplan med familj eller vänner så att du kan utforska nya sidor av den intressant Hansa-staden. Efter att du tillbringar ett par dagar och nätter med utflykter runt Hamburg kan du sedan spontant välja att upptäcka andra tyska pärlor som huvudstaden Berlin eller handelsmetropolen Frankfurt. Välj mellan ett brett utbud av tillgängliga husbilar hos oss på Auto Europe till de bästa priserna. Jämför modeller online på vår hemsidan innan du bokar, välj önskad modell eller ring och prata med våra kunniga husbilsspecialister för goda råd och tips och du kommer att få en fantastik resa.

  Campingplatser i och runt Hamburg

  I Hamburgs närhet hittar du massor av campingplatser för att tillbringa natten. Några av dem är mycket lägligt belägna så att du kan nå stadskärnan utan större ansträngning. Nedan ser du några av våra förslag på trevliga campingar att överväga till din resa.

  Camping Buchholz Hamburg City En mycket central camping med idealt läge för dig som vill utforska staden. 7 km från centrum erbjuder anläggningen 30 ställplatser med elförsörjning men utan vatten. Hagenbeck Zoo kan härifrån nås på 10 min.
  Camping Land an der Elbe Campingens pittoreska läga på stranden Stover kommer direkt att ge dig den rätta semesterkänslan. Cirka 30 km från centrum kan du njuta av naturen till fullo. På ställplatserna finns el och vatten anslutning och man kan använda sig av kostnadsfritt wifi. Anläggningen har även faciliteter med tvättmaskin, torktumlare och diskmaskin.
  Campingplatz Großensee Campingplats med trevligt läge vid Großensee, en vacker naturlig sjö. Här parkerar du husbilen i det gröna. I avgiften ingår gratis inträde till en närliggande pool och kostnadsfritt wifi. Kollektivtrafiken har bekväm anslutning in till centrala Hamburg som tar cirka 35 min.
  KNAUS Campingpark Hamburg Även denna anläggning ligger på bekvämt avstånd till Hamburg centrum, cirka 14 km bort. Alla platser har el och trådlöst internet. Tack vare fotbollsplan och lekplats har även barnen underhållning och slipper bli uttråkade.
  Campingplatz Elbecamp Med knappa 40 min bilresa från centrum, ligger caampingen Elbecamp något längre bort än de andra alternativen men dess läge vid Falkensteiners flodkant är verkligen att rekommendera. Stora, rymliga ställplatser och med vacker utsikt över vattnet där du kan koppla av i solen och titta på förbipasserande båtar.

  Tillgängliga husbilar i Hamburg

  Hos oss på Auto Europe kan du välja tillgängliga husbilar från ett brett urval till din resa. Modellerna nedan är bara några exempel av de husbilar vi kan erbjuda våra kunder. Om ni bara är 2 personer som ska resa är B4 Compact Tourer det perfekta valet. Fordonet som är 6,36 m långt är utrustat med 2 enkelsängar, kök, toalett och dusch. Behöver du lite mer utrymme är modellen Compact Standard för dig och erbjuder samma utrustning men är något större i modell med sina 6.95 meter. För grupper med 4 resenärer är A1 California Star ett utmärkt val med sovplatser fördelade på två dubbelsängar. Modell har även kök och är 4,9 meter i längd. Flr 6 passagerare är den 6,51 meter långa Family Plus ideal. Förutom 2 enkel och 2 dubbelsängar finns här även kök, dusch samt toalett att tillgå.

  B4 Compact Tourer Comfort Standard

  Compact Tourer

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 6.36 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Comfort Standard

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  A1 California Star Family Plus

  A1 Star Camper

  Sovplatser: 4
  Kategori: Pop Top
  Längd: 4.89 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Hamburg

  Hamburg stad är med på listan med Tysklands största städer. Med över 1.860.000 invånare är staden faktiskt nummer två, bara steget efter huvudstaden Berlin. Tack vare sin hamn Hamburger Hafen och sin internationella flygplats är Hamburg även en av de viktigaste logistikplatserna i Tyskland. Dessutom spelar staden som musikal-ort en stor och viktig roll. Många välkända musikaler som Lejonkungen eller Rocky Horror Picture Show finns bara här att se. Men inte bara musikal-fans lockar miljontals besökare till Hamburg. Det kulturella utbudet är stort och nästintill överväldigande. Du hittar allt som allt över 60 museer och teatrar, flera konsertsalar och över 100 musikklubbar i staden. Det finns även ett ex antal imponerande byggnader och broar som du inte bör missa.

  Ett par byggnader och sevärdheter som bör finnas med på din lista är Sankt Michaelskyrkan, Hamburgs stadshus samt konsertsalen Elbphilharmonie. Intressanta är även Hamburger börsen, ruinerna av Nicolaikyrkans torn samt Speicherstadt, som är det största, historiskt betydande lagerhuskomplexet i världen som finns bevarat. I komplexet befinner sig även världens största modelljärnväg. På 1490 kvadratmeter presenterar Miniatur Wunderland höjdpunkter från flera länder, däribland USA, Tyskland och Italien. Väl värt ett besök, inte bara för modellbyggare! Ett besök på den berömda fiskmarknaden Altona eller Reeperbahn är inte heller något du bör missa. Den senare gatan i området St. Pauli är cirka 930 meter lång och på grund utav alla nattklubbar, diskotek, och barer även känd som “den syndigaste milen i världen”. För den som vill njuta av natur och koppla av i det gröna i staden finns det flertalet alternativt. Däribland den gamla botaniska trädgården, floden Elbe, Hagenbeck Zoo, stadsparken och flertalet andra parker.

  När du sedan väljer att lämna hamnstaden kan din resa ute på vägarna börja på riktigt. Att hyra husbil i Hamburg ger dig möjligheten att besöka och utforska flertalet destinationer runt om Tyskland efter eget tycke och smak. På bara 3 timmar kan du exempelvis ta dig via A24 till Berlin och via A7 når du Frankfurt på mindre än 5 timmar. Res i din egen takt för att uppleva de tyska landskapen till fullo och när du blir trött är det bara att stanna på en av många campingplatser för att vila upp dig inför nästa etapp.