Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I BERLIN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Berlin

  Sedan Auto Europe grundades för över 60 år sedan, har vi utvecklats till ett av marknadens ledande företag inom hyrbilsförmedling. Idag hittar du inte bara ett brett utbud av hyrbilar till låga priser utan även uthyrning av husbilar som en del av vårt omfattande sortiment. Att hyra husbil i Berlin ger dig komfort och frihet i ett att utforska den tyska huvudstadens i din egen takt. Njut av bekvämligheten att kunna gestalta och planera din resa genom Tysklands underbara landskap efter dina egna behov och intressen. Kanske leder dig din resa till andra tyska pärlor som Frankfurt eller München. Boka din husbil bekvämt online eller ring och prata med en av våra husbilsspecialister.

  Campingplatser i och runt Berlin

  Med ett brett utbud av campingplatser i området i och runt Berlin är det inte svårt att hitta ett passande alternativ för din resa. Vi har plockat ut några av platser som du kan ta i beaktande när du ska planera din husbilssemester. Kanske hittar du bland vårt utval din perfekta campingplats.

  Marina Wendenschloß Marina Wendenschloß campingplats befinner sig cirka 20 km syd-öster om centrum och hör till de billigare alternativen. Här erbjuda elektricitet, toaletter, vattenförsörjning, dusch och internet. Området runt campingen är perfekt för den som vill ta sig en cykel- eller vandringstur.
  Campingpark Sanssouci Denna campingpark befinner sig i ett lugnt område i närheten av staden Potsdam i Potsdamer Wald och Havelseen-området. Här kan mna hyra rum och lägenheter såväl som många faciliteter och tjänster. Parken har bland annat ett eget snabbköp, en chic restaurang, guidade turer, cykeluthyrning, frisör, en skönhetssalong och mycket mer.
  City Camp 1 Denna camping befinner sig inte lång ifrån flygplatsen Berlin-Tegel (bara 4 kilometer). Förutom basutrustning erbjuds användning av tvättmaskin och torktumlare. Träden ger en skön och svalkande skugga på sommaren och du hittar kollektiva trafikmedel på bara 7 minuters gångavstånd.
  Wohnmobil-Oase-Berlin Med över 100 campingplatser är Wohnmobil-Oase-Berlin en av stadens största campingar. Brandenburger Tor ligger bara 5 km bort. Alla de vanliga basfunktionerna som el och vatten finns tillgängliga.
  Campingplatz Krossinsee 1930 Campingen Krossinsee 1930 har ett pittoreskt läge i skogen, nära sjön Krossinsees med en idyllisk sandstrand. Även här är det möjligt att hyra rum eller bungalows. Den stora äventyrslekplatsen gör denna campingen till en favorit för familjer med barn.

  Tillgängliga husbilar i Berlin

  Nedan hittar du några exempel av de husbilsmodeller som finns tillgängliga i Berlin. Den knappt 7 meter långa Comfort Standard erbjuder sittplatser för 4 personer såväl som 2 enkel-sängplatser. Kök, dusch och toalett ger behaglig komfort på resan. Cyklar kan monteras på en hållare och även barnstolar går att montera. Liknande utrustning har C2 Family Cruiser (cirka 6 meter lång) som erbjuder sängplatser i form av 2 dubbelsängar för 4 personer sammanlagt. Family Plus (6 1/2 meter lång) har plats för 6 personer. Sängplatserna är delade på 2 dubbelsängar och 2 enkelsängar. Även här blir resan bekväm med dusch, kök och WC. Den 6 meter långa modellen Compact Plus är ett annat alternativ för mindre grupper och erbjuder sittplatser för 4 personer samt en dubbelsäng för 2 personer. Även här finns WC, dusch och kök. Frivillig extrautrustning som campingbord och stolar kan alla bokas till utan problem.

  Comfort Standard Compact Plus

  Comfort Standard

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 7.41 Meter
  Transmission: Manuell
  Energi: Diesel

  Compact Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Klass B
  Längd: 5.99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  C2 Family Cruiser Family Plus

  C2 Family Cruiser

  Sovplatser: 4
  Kategori: Kass C
  Längd: 5.98 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6.51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Berlin

  Att hyra husbil i Tyskland är mycket enkelt och dessutom ett mycket förmånligt alternativt prismässigt för att uppleva allt som metropolen Berlin har att erbjuda. AlliiertenMuseum exempelvis erbjuder en intressant inblick från de allierade västmakternas sida i staden. Längs med floden Spree hittas även det längsta stycke av Berlin-muren som finns bevarat. Förutom dessa attraktioner har Berlin även en mängd andra fantastiska byggnader och sevärdheter att upptäcka. En av dessa är det imponerande slottet Charlottenburg och dess park, som en gång i tiden var sommarresidens till Sophie Charlotta, fru till Frederick III. För en avkopplande utflykt med djur och natur är Berlin Zoo perfekt och även en tur till Wannsee, som är ett mycket populärt utflyktsmål bland lokalbefolkningen, starkt att rekommendera. Med ditt hem på fyra hjul sparar du inte bara pengar på din resa utan du kan även enkelt planera vad du vill se och göra efter eget humör, intresse och väder.

  Tillräckligt med tid för att utforska Berlins 12 stadsdelar är ett absolut måste!Nästan överallt har du möjlighet att lära dig mer om den fantastiska stadens rika historia. De många museerna är perfekta för att stilla nyfikna resenärers törst. I museicentret Berlin-Dahlem hittar du flera intressanta utställningar i ett som du inte får missa. Värt ett besök är även judiska museet såväl som teknikmuseet, Deutsches Technikmuseum. Det kulturella utbudet kompletteras även perfekt av flertalet konstgallerier och religiösa platser. För den som hellre är sugen på shopping eller på att testa Berlins restaurangscen finns här verkligen något för alla och du blir inte besviken. För dig som reser med barn är det ovannämnda Berlin Zoo ett måste på resan. Den centrala djurparken är inte bara Tysklands äldsta men har även flest djurarter i hela världen med 1300 arter att förundras över.

  Att hyra husbil i Berlin ger dig stora fördelar på din resa. Inte bara slipper du slösa tid och energi på att leta efter ett lämpligt hotell, du kan även laga egen mat efter behov och i slutändan sparar du massor med pengar. Kända stormarknader och lågprisbutiker runt om staden som Edeka, Rewe och Lidl erbjuder färska råvaror så att du enkelt kan förbereda goda måltider åt dig och din familj. Runt om staden finns även rikligt med matmarknader där du kan plocka upp lokala och regionala läckerheter.