Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  FRANKFURT

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Frankfurt billigt

  Frankfurt am Main är den kommersiella huvudstaden och handelsmetropolen i Tyskland men erbjuder även ett rikt kulturellt utbud i trivsam miljö. För att utforska staden och dess omgivning efter eget behag och intresse kan du hyra husbil i Frankfurt och uppleva många av stadens absoluta höjdpunkter på ett flexibelt och bekvämt sätt. De bästa och billigaste husbilarna hittar du hos oss på Auto Europe, och även möjligheten att hyra husbilar på andra orter runt om i Tyskland, som Berling, Düsseldorf, München och många fler. Vi har över 1000 upphämtnings destinationer världen över.

  I Frankfurt hittar shopping-fantaster ett stort antal möjligheter för lite avkopplande fönstershopping men även natur- och kulturälskare hittar rikligt med aktiviteter. I närheten av de moderna skyskraporna på Mainhattan vittnar till exempel de ståtliga romerska byggnaderna, Paulskirche och Kaiserdom om den tyska historien.

  Campingplatser i och runt Frankfurt

  Om du ska hyra husbil i Frankfurt är det såklart även viktigt att planera dina stopp och övernattningsställen. Många campingplatser med ställplatser kan lätt reserveras på internet i förväg. Vår översikt nedan hjälper dig att hitta de bästa möjligheterna för övernattning på din husbilsresa.

  Campingplatz Mainkur Camping Mainkur kommer att välkomna dig med öppna armar! Låt dig förföras av den vackra campingplatsen strax utanför Frankfurt, belägen direkt på floden Main med utsikt över omgivande landskap och Frankfurts skyline. Campingens läge är optimalt för dig som vill besöka staden men slippa åka in i stadskärnan som är en så kallad miljözon. Du hittar kollektivtrafik som buss, tåg och spårvagn på bekvämt gångavstånd. I campingens faciliteter ingår bland annat moderna sanitära anläggningar, kiosk som säljer diverse livsmedel och en lounge och lekplats. Campingen har öppet mellan 1:a april fram till 30:e september.
  City Camp Frankfurt Denna camping fungerar utmärkt som utgångspunkt för dig som vill göra utflykter in till Frankfurts centrum, mässor, konserter och andra evenemang. På 24.000 kvadratmeter, inbäddad mellan Nidda och Urselbach, erbjuder campingen avfallsstation för kemiska toaletter, el för husvagnar och husbilar (inga tält), moderna och uppvärmda sanitära anläggningar samt en egen biergarten. I campingens omedelbara närhet finns en pool och en direkt tunnelbanelinje in till Frankfurt på 3-mins gångavstånd. Husdjur är tillåtna för besökare med husbil/husvagn. Livmedelsbutiker finns på kort avstånd.
  Campingplatz Offenbach Lugn camping med centralt läge nära Frankfurt centrum. Via en gångbro på 150 meter kan du ta dig till Frankfurt Fechenheim med diverse butiker och en direkt anslutning till stadskärnan. Campingplatsen erbjuder över 30 ställplatser och ligger på ett vackert ängsområde. Förutom en restaurang med en fin biergarten hittar du även en kiosk där du kan köpa drycker av olika slag samt snacks.

  Tillgängliga husbilar i Frankfurt

  Vi erbjuder en bred flotta av husbilar med varierande utrustning på flertalet uthyrningsstationer så att du kan hitta ett passande fordon till din resa. Den 6-meter långa Compact Standard har 4 stycken sittplatser och sängplatser för 2 personer. Förutom kök, dusch och WC har husbilen även vatten- och avfallstank såväl som värme. Ytterligare extra utrustning inkluderar cykelhållare och möjligheten att montera barnstolar. Modellen är mellan 1-3 år gammal. Den 1 meter kortare modellen A1 California Star erbjuder sovplatser för 4 personer med 2 stycken dubbelsängar. Modellen är utrustad med kök, vatten- och avloppstank samt värme. Vår tredje modell är Compact Luxury som erbjuder bekväma sovplatser för upp till 4 personer. Husbilen på 5 meter med så kallad Pop Top har kök och vatten- och avloppstank. Modellen är yngre än ett år. Premium Plus-modellen är vår största husbil tillgänglig i Frankfurt. På det nästan 9 meter långa fordonet hittar du 3 dubbelsängar för 6 personer såväl som kök, dusch, toalett, vatten- och avfallsvattentank, luftkonditionering och värme. Som tillval kan även extra utrustning som campingbord och stolar bokas i förväg.

  Urban Plus A1 California Star

  Urban Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5.41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  A1 Star Camper

  Sovplatser: 4
  Kategori: Pop Top
  Längd: 4.89 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Compact Luxury Premium Plus

  Compact Luxury

  Sängplatser: 4
  Kategori: Klass A
  Längd: 6.95 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Premium Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 8.60 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Frankfurt

  I miniatyr metropolen Frankfurt är livet värt att leva. Du kan känna storstadspulsen men stressen som kommer med många andra storstäder som exempelvis Berlin finns här inte. Cirka 700.00 människor lever i och runt Frankfurt am Main. Även om du kan ta dig igenom centrum av staden på cirka 20 minuter är metropolen dynamisk och snabb. Allra högst är tempot på Zeil, en av de lönsammaste shoppingstråken i Tyskland men staden kan även vara lugn och mysig och folk gillar att träffas efter jobbet i stadens by-liknande bostadsområden.

  Main-metropolen är färgglad. Mer än 180 olika nationaliteter bor här tillsammans och ungefär en av tre har inte tyskt pass. Frankfurt är hippt och trendigt och på Mainhattan som är stadens finansiella distrikt vinns och förloras pengar varje dag. Här hittar du techno och tango i ett och nya trender föds hela tiden med en befolkning vars medelålder är lägre än andra tyska städer och som även väljer att leva mer individuellt.