Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  TJECKIEN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Tjeckien - Bästa priserna med Auto Europe

  Med Auto Europe har ni möjligheten att hyra husbil i Tjeckien. Trots landet är litet till sin storlek så är det fullt med fina kulturarv och absolut underbara sevärdheter. Även om ni är en mindre familj och funderar bara på en kort semester så finns där mindre husbilar som passar. Med en husbil kommer ni att märka av att ni har tagit ert semestrande till en helt ny nivå. Tjeckien hushåller en mängd arkitektoniska juveler samt en sällsynt skådad naturlig skönhet som bäst upplevs genom en husbil och stora mystiska skogar. För er historieälskare så finns här ett kopiöst stort antal av gamla slott, historiska kloster och medeltida pittoreska byar. Med en husbil kan man enkelt hitta en plats att parkera och passa på att njuta av enligt många världens bästa öl. Landet har en djup öl historia med många välsmakande kända namn.

  Kolla vårt stora utbud vi har via vår sökmotor eller ring till en av våra husbils experter som är villiga att hjälpa till. Detta gäller även om ni har frågor eller funderingar, tveka inte , utan ring till oss så kan vi räta ut på frågetecknen. Vi har över 60 års erfarenhet i hyrbils branschen och har nu börjat ge er möjligheten att kunna resa på ett ännu lyxigare sätt, med husbil. Passa på och ta vara på möjligheten att kunna njuta av Tjeckien på ett sätt som kommer att skapa långlivade minnen för er.

  Resa i Tjeckien

  När man nämner Tjeckien , tänker de flesta direkt på Prag, som är den plats som är mest besökt i landet. Denna stad som är en av de äldsta och historiska städer i Europa erbjuder en uppsjö av aktiviteter som man kan njuta av. I hjärtat av staden hittar ni den gamla delen av Prag, som daterar ända från medeltiden och är fortfarande i ursprungs skick. Passa på om ni besöker denna stad att ta en promenad över den kända bron Charles Bridge, och njut av den vidsträckta utsikten över alla de forntida byggnaderna. En av de mest imponerande utsikterna är Saint Vitus kyrkan. Sedan får man inte glömma att hela staden är full av tillfällen för de som är ute efter en gastronomisk upplevelse. För en liten slant kan man njuta av riktigt lyx och flärd. Så genom att hyra husbil i Tjeckien kommer ni ha möjligheterna att uppleva detta på tu man hand

  Resa till andra länder

  Utan tvekan så är Tjeckien fyllt med äventyr och händelser för hela familjen. Men man behöver inte begränsa sig till bara Tjeckien när man har en husbil. Utan ni har den ypperliga möjligheten att kunna besöka de andra länder. Vad sägs om en rundtur till Tyskland, där det finns många kulturella pärlor och en mängd sevärdheter att upptäcka, såsom som Europas äldsta bokskogsbestånd med en rikt djurliv för de naturintresserade eller för gourmeterna så är en resa till Luneburg en dröm för er, med den ända restaurangen som är stjärnmärkt oavbrutet i 20 år. Eller upplev Österrike med en husbil och bege er på kanske ert livs äventyr med fantastiska vandrings möjligheter, blandat med en pulserande storstadspuls. Wien är endast ett par timmars körväg från Prag. Med oss finns där även möjligheten att kunna hämta upp er önskade husbil på ett ställe, och sedan lämna av den på ett annat, även i ett annat land. Skriv eller ring till oss om era önskemål så återkommer vi med en så skräddarsydd resa som möjligt och informera om möjligheter och kostnader. Eller varför inte resa till det underbara Luxemburg och upplev dess sagoliknande natur.


  Favorit destinationer med husbil i Tjeckien

  Hyra husbil i Prag
  Prag

  Uthyrare

  Anywhere Campers är vår största leverantör som vi jobbar med i Tjeckien, och med dem har ni chansen att hyra moderna, bekväma och väl underhållna husbilar. Hitta rätt husbil för er , enkelt genom att tanvända vår fina och välutvecklade sökmotor . Boka online och ta första steget för en semester på högre nivå.

  Hyra husbil i Tjeckien

  Tillgängliga modeller i Tjeckien

  Alla husbilar kommer med en standardutrustning som luftkonditionering, värme, elektricitet, kök, dusch, toalett, vatten och avfalls tank. Leta runt och se vilken husbil som passar just era ändamål, oavsett om ni reser som ett par eller reser med en stor familj så finns där lösningar som passar alla. För mer information om de tillgängliga modellerna är ni varmt välkomna att ringa till våra husbils experter som kan informera i mer detalj.