Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  POLEN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Polen - Hitta din perfekta husbil

  Väljer ni Auto Europe som er betrodda resepartner när ni skall hyra husbil i Polen kan ni ta vara på vår långa erfarenheter inom fordon branschen och vårt stora utbud av fordon samt det viktigaste av allt, de mest förnämliga priserna. Vi vill nämligen att ni skall hitta den lösning som ni behöver, utan att det skall kosta skjortan, man vill ha över lite att spendera på själva resan också. Tack vare vår rika erfarenheter så har vi kommit att förstå vad ni kunder värdesätter mest. Ni hittar de husbilar som är tillgängliga enkelt och snabbt genom vår tillförlitliga bokningsmotor och våra husbils experter är redo att hjälpa till när ni så önskar. Ni kan enkelt nå dem på +49 89 412 072 98.

  Polen är ett land fullt av kulturella influenser, traditioner och sitt eget särskilda särdrag, och med tanke på landets plats är det som en mötespunkt för Östeuropa och Väst. De flesta som reser hit blir förvånade när de ser de återstående spåren av eran när landet styrdes av Sovjet i kombination med ultramodern arkitektur och den snabbt utvecklade ekonomin, eftersom de flesta vet oftast inte vad de kan förvänta sig av Polen. Lokalbefolkningen är ett folk som älskar att festa och är väldigt gästvänliga av sig i ett land som är fullt av motsägelser. Börja er resa i Polen och upptäck dess rika historia och enormt smakrika maträtter. Auto Europe är ett världsledande uthyrnings bolag och vi jobbar hårt för att säkerställa att ni har tillgång till det bästa till de bästa priserna. Med oss är det även möjligt att hitta husbilar i länder som Sverige, Frankrike, Tyskland och många fler platser i hela Europa.

  Resa i Polen

  När ni anländer till Polen kommer ni snabbt vilja färdas genom hela landet, från söder till dess norra dela för att få ta del av allt vad landet har att erbjuda. Polens nordvästra gräns markeras av Östersjön, till väst hittar ni Tyskland, till söder Ukraina och till öster finner ni Ryssland. Polens kust linje är ett mycket attraktivt resmål för många, som under sommar halvåret lockar till sig många och dess badstränder är smockfulla med familjer och lekande barn. Som i Sverige så är de varmaste månaderna juli och augusti om ni önskar njuta det mesta av solen och dess värme. Medans söderut är större delen täckt av olika bergskedjor som Tatrabergen och Bieszczady som är utmärkta platser för de som vandra runt på fots i underbar miljö med frisk och ren luft. Något som inte bör missas för de som väljer att hyra husbil i Polen är att besöka Masuria, känd som de tusen sjöarnas land, ett mycket naturskönt område i nordöstra delen av landet, strax söder om den ryska enklaven Kaliningrad. Detta är det perfekta stället om ni letar efter en plats där ni kan uppleva lugn och ro bort från stadsstressen och allt dess oljud. Här ni parkera vid skogen i närheten av en av dess många sjöar och njuta av en makalös horisont som enkelt får en att drömma bort all vardagsstress.

  Resa till andra länder

  Med Auto Europe kan ni även resa till andra länder om ni så önskar att ta del av de närliggande ländernas kultur. Allt ni behöver göra är att nämna vilka länder ni önskar åka till vid boknings tillfället, så kommer våra experter hitta en leverantör som tillåter detta. Det är även möjligt med envägsresor, vilket innebär att ni kan hämta upp bilen på ett ställe, som södra Polen , och återlämna den på ett helt annat ställe, som i norra i Polen, för att ni skall utnyttja er dyrbara restid så mycket som möjligt. Vi gör vårt bästa för att uppfylla era önskemål så att eran drömresa blir så bra som möjligt. Eller som ett annat alternativ, varför inte påbörja er resa i Polen och bege er sedan upp och ta del av den baltiska magin och se länder som Lettland och Estland. Skulle ni fundera över något, så är vi alltid redo att hjälpa till, oavsett om ni behöver hjälp med att boka, eller vill ha tips vilken husbil som passar er bäst eller bara har funderingar. Vi är redo för allt, och gör över guld och gröna skogar, för att göra er resa så bra som möjligt!


  Favorit destinationer med husbil i Polen

  Hyra husbil i Krakow
  Krakow
  Hyra husbil i Gdansk
  Gdansk
  Hyra husbil i Warszawa
  Warszawa

  Uthyrare

  Anywhere Campers är vår samarbetspartner för husbilar i Polen, och de är den ledande leverantören i hela Europa med en imponerande husbils flotta som är moderns utrustade. Med dessa husbilar kan ni förvänta er att kunna resa i god komfort med bekvämligheter som man kan förvänta sig av moderna husbilar i sitt slag. Utöver det , eftersom denna leverantör är så stor så är det enkelt att kunna hitta upphämtningsplatser runt om i hela Europa och blir betydligt enklare och billigare om man önskar att korsa gränsen till ett närliggande land.

  Tillgängliga modeller i Polen

  Här nedan listar vi de mest populära modellerna som finns att hyra i Polen med Auto Europe. Här får ni en liten idé vad som finns så ni enklare kan bestämma er vilken som passar era behov bäst. Ni kan hitta allt från husbilar med en dubbelsäng, perfekt för par, till husbilar för den stora familjen med plats för 6 personer. Dessa fordon rymmer olika faciliteter för att göra era resor så enkel och bekväm som möjligt. Via vår boknings motor kan ni enkelt och snabbt få upp vilka husbilar som finns tillgängliga. Utöver det kan ni kontakta oss via e-post och telefon. Vi är redo att hjälpa till att planera er semester eller svara på era frågor.

  Urban Plus husbil Compact Plus husbil

  Urban Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Campervan
  Längd: 5,41 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Bensin

  Compact Plus

  Sovplatser: 2
  Kategori: Class B
  Längd: 5,99 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Adria husbil Comfort Luxury husbil

  Adria

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass B
  Längd: 7,38 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Comfort Luxury

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass A
  Längd: 7,43 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel
  Family Plus husbil Family Luxuryhusbil

  Family Plus

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 6,51 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Family Luxury

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7,28 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel