Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL JAMAICA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Jamaica

  Ska du till Jamaica? Gör dig redo för en semester som är härlig för alla sinnen! Denna karibiska ön är ett måste för alla som vill varva ner helt och hållet och njuta av solsken, cocktails, sandstränder och mycket mer. Utforska Jamaica i en hyrbil från Auto Europe för den bästa reseupplevelsen och en optimal semester! Om du tvivlar om vilken typ av fordon som bäst passar dig i Jamaica, var noga med att läsa igenom vår guide nedan.

  Boka ekonomikategori i Jamaica

  Hyra ekonomikategoriEkonomibilar är det bästa valet för resenärer på en stram budget. Om du är en ensam resenär eller ska utforska Jamaica som med din partner, rekommenderar vi våra ekonomibilar. Denna fordonstyp är också ett utmärkt resesällskap för att besöka stränder eller köra i Kingston. Normalt kan dessa bilar ta upp till fyra passagerare med en resväska och är ganska enkla att köra.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Suzuki Swift, Honda Fit och liknande bilar.

  Boka kompaktkategorin i Jamaica

  Hyra kompaktkategori Kompakta bilar är en klass högre än ekonomibilar och kostar därför lite mer. Men de erbjuder dig mer utrymme och komfort och är lämpliga för upp till fem passagerare. Att hyra en kompaktbil gör att du kan njuta av en bekväm åktur och utforska Jamaica på semestern.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Toyota Yaris, Honda City, Nissan Tilda, och andra modeller.

  Boka mellankategorin i Jamaica

  Hyra mellankategoriDu kan njuta av ännu mer utrymme och komfort på vägen i en mellanstor bil i Jamaica utan att spendera för mycket pengar. Att hyra i mellankategorin är enkelt och dessutom finns ett brett sortiment av fordon som passar alla smaker och budgetar. Dessa bilar i är lämpliga för mindre familjer och ger normalt bra valuta för pengarna.
  Populära modeller i mellankategorin: Honda Civic, Toyota Corolla, och liknande fordon.

  Boka standard/fullsizebil i Jamaica

  Hyra standard/fullsizeStandard/fullsizebilar ger tillrckligt med plats för upp till fem passagerare, en stor resväska och två mindre väskor, och är idealiska för att köra runt Jamaica med vänner eller familj. Kör upp till Montego Bay, besök en nöjespark och prova på snorkling i det underbara kristallklara vattnet i Jamaica.
  Populära modeller i standard/fullsizekategorin: Honda HRV, Honda Accord, Toyota Camri och andra fordon.

  Boka SUV i Jamaica

  Hyra SUVEftersom några av Jamaicas vägar tenderar att vara lite svåra att köra på och inte är i bästa skick rekommenderas SUV-bilar för en säker körning runt ön. Se mer med en SUV från Auto Europe och låt Jamaica förtrolla dig med sin vackra natur, charmiga kultur och hisnande panoramautsikt. SUV-bilar är kända som robusta och stabila fordon, vilket gör dem idealiska för nästan alla vägar.
  Populära SUV-modeller: Suzuki Grand Vitara, Honda CRV, och liknande fordon.

  Boka Van/Minibuss i Jamaica

  Hyr van/minibussVans/minibuss-kategorin hyrs typiskt av grupper, antingen familjer eller vänner, som vill vara tillsammans under resan. En av de bästa anledningarna till att boka en van eller minibuss i Jamaica priset, eftersom det är billigare än att hyra flera bilar samtidigt. Dessa bilar är också ett utmärkt alternativ om du reser med gott om bagage eller sportutrustning.
  Populära Van/Minibuss-modeller: Toyota Hi Ace 12 Seater och Hyundai H1.
  Vi hoppas att den här flottöversikten har hjälpt dig att fatta ett välgrundat beslut om din kommande hyra i Jamaica. Vänligen använd vår säkra bokningsmotor för att boka en resa i bara tre enkla steg. Om du fortfarande har frågor eller behöver hjälp, vänligen ring våra bokningsagenter på +46 10 888 66 52, som kan hjälpa dig med bokningen.