Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I VASA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Vasa – Garanterat bästa pris

  När du bokar en hyrbil i Vasa i Finland kan du vara säker på att du får utmärkt service och de bästa priserna. Auto Europe samarbetar med biluthyrare från branschledande företag och kan på så sätt erbjuda biluthyrning på över 24 000 stationer runt om i världen. Med över 60 års erfarenhet av biluthyrning arbetar vi varje dag för att du som kund ska få det bästa priset till den bästa servicen. Hämta biluthyrning på Vaasa flygplats - snabbt och bekvämt.

  Klicka här för att läsa utvärderingar av hyrbil i Vasa.

  Trafik och parkering

  Att köra bil i Finland och Vasa är ingen större skillnad mot att köra i Sverige. Vasa är en liten stad där det är enkelt att köra. I Finland håller vägarna mycket bra kvalitet och du färdas snabbt på motorvägarna. Boka hyrbil i Vasa och kör till vattenparker och nöjesparker. Kör ut till de närliggande öarna eller tag motorvägen norrut mot Karleby eller söderut mot Pori. Här får du lite generella tips på saker du bör beakta när du kör bil i Finland generellt:

  • Se till att tanka i tid - på landsbygden kan det vara en bit mellan stationerna.
  • Tänk på att det är olagligt att prata i handhållen mobiltelefon under färd. Andvänd hands-free!

  Mer information hittar du i vår körguide för Finland när du klickar här.

  Parkering

  I den lilla staden Vasa är det enkelt att parkera. Du kan betala din parkering via mobilen. Glöm dock inte att checka ut efter att du parkerat klart.

  Geografisk information

  Vasa eller Vaasa på finska har ca. 66 300 invånare och ligger i Österbotten i Finland. Staden är belägen precis vid bottenvikskusten i höjd med svenska Örnsköldsvik. I Vasa pratas det finlandssvenska men dock mer finska än i grannkommunerna där finskan är andraspråk. Eftersom Vasa ligger vid kusten kan man besöka badstränder, hamnområden och vandra utmed havet. Kvarkens skärgård är ett världsnaturarv och är Finlands enda bidrag till UNESCO.

  Vaasa airport (VAA)
  Hemsida: www.finavia.fi
  Telefonnummer:+358 20 7086130

  Kollektivtrafik

  I Vasa kan man åka med de 18 olika bussar som erbjuder resor inom staden. Tänk på att indikera för föraren att du vill följa med bussen när du står på busshållplatsen. Man kan inte betala med kontokort på bussarna. Det går även bussar från Vasa flygplats, som ligger ca. 9 km från centrum. Det går tåg mellan Vasa centralstation till ner mot Helsingfors.

  Nyttiga länkar

  Turistinformation Vasa