Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ NEW ORLEANS FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil New Orleans flygplats till bra pris

  Upptäck Mardi Gras staden New Orleans på enklaste vis genom att boka en hyrbil på New Orleans flygplats idag. Med oss på Auto Europe får du inte bara bästa pris på hyrbil utan även högklassig kundservice. Du kan nå oss 7 dagar i veckan och våra kunniga reservationsagenter hjälper mer än gärna till att hitta dig ett passande fordon till din resa. Vi gör din resa i USA enkel och bekväm!

  New Orleans som är en stor hamnstad och den största staden i delstaten Louisiana är välkänd för sina franska och kreolska influenser. Dess flygplats ligger belägen strax utanför centrum och genomgår sedan början på 2016 utbyggnad i form av en ny terminalbyggnad. Flygplatsen har främst inrikes trafik men tjänar även utrikes trafik i form av internationella flygningar till bland annat Toronto, Cancun, London och Frankfurt.

  Flygplatsinformation

  New Orleans Airport (MSY)
  Officiellt namn: Louis Armstrong New Orleans International Airport, även känd som New Orleans International Airport.
  Adress: 900 Airline Dr, Kenner, LA 70062, USA
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 18 km från centrala New Orleans.
  Flygbolag på flygplatsen: American Airlines, Condor, Delta Air Lines, United Airlines, Virgin America med flera.

  Terminaler

  Flygplatsen har för närvarande en terminalbyggnad indelad i öst och väst med 4 stycken gate-områden. En andra terminal håller sedan januari 2016 på att byggas på flygplatsen norra del. Den östra och västra delen hålls samman av en central biljettgränd. Alla internationella ankomster anländer till gate-område C. Bagageupphämtningen ligger belägen på terminalens nedre plan.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du som valt att hyra bil på New Orleans flygplats behöver inte oroa dig över långa transfertider och skyttelbussar för att nå våra leverantörers uthyrningsdiskar. Flygplatsen har ett nybyggt uthyrningscenter beläget på några minuter gångavstånd från ankomsthallen och bagageupphämtningen. Nedan hittar du öppettider till uthyrningsdiskarna som vi samarbetar med på New Orleans flygplats.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo Mån-tid 7.00 till 24.00
  Ons-tors 24.00 till 1.00 och 7.00 till 24.00
  Fre 7.00 till 24.00
  Lör 24.00 till 1.00 och 7.00 till 24.00
  Sön 7.00 till 24.00
  Avis Dygnet runt
  Budget 24.00-2.00 och 4.00 till 24.00
  Dollar 4.00 till 24.00
  Hertz Dygnet runt
  National Dygnet runt
  Thrifty 24.00 till 1.00 och 4.30 till 24.00

  Flygplatsfaciliteter

  På New Orleans flygplats får du som flyger en bekväm upplevelse med en rikt utbud av mat och dryck, shopping och andra rese-relaterade faciliteter. Du hittar restauranger och caféer spridda runt de olika gate-områdena. På alla gate-områden hittar du även uttagsautomater och på den västra terminalen nära United och Delta Air Lines biljettdiskarna hittar du ett växlingskontor. Du som reser med spädbarn och ammar hittar bekväma och lugna rum just för detta runt om terminalen. Även kostnadsfritt wifi finns tillgängligt runt om hela terminalbyggnaden.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  In till centrum tar du dig med hyrbil från New Orleans flygplats på cirka 20 min via I-10 E. Du som tänkt åka på en äkta amerikansk roadtrip för att upptäcka södern tar dig även vidare till Houston via I-10 W och till Dallas via I-49 N och I-20 W. Den förstnämnda tar ungefär 5 timmar med bil och den senare cirka 7 och en halv.

  Du som istället valt att hämta hyrbil inne i centrum eller valt att förlita dig på kollektivtrafiken kan ta dig in till centrala New Orleans med hjälp av buss och skyttelservice. Du hittar hållplatser utanför gate-område C. 9 dagliga turer in till centrum finns tillgängliga såväl som Greyhound bussar till närliggande städer som Lafayette och Baton Rouge.

  Parkeringstips

  Flygplatsen erbjuder flertalets parkeringsmöjligheter i form av lång- och korttidsparkering. Cirka 3000 platser finns tillgängliga för dig som bara ska parkera en kort tid. Betalning sker med biljett men flygplatsen har även 800 biljettlösa platser som kan betalas med hjälp av kreditkort.

  Inne i centrum kan det vara lite snårigt att köra, speciellt inne i de franska kvarteren där många gater är enkelriktade och ganska trånga. Du som vill undvika att köra inne i stadskärnan kan använda dig av Park & Ride parkering som erbjuder parkering och transport in till centrum. Hör även om ditt hotell har parkering där du kan ställa bilen säkert över natten.

  För mer information om generella körregler i USA kan du läsa vår informationsguide.

  Bra länkar

  New Orleans flygplatsinformation


  Mer information om New Orleans flygplats

  New Orleans flygplats
  900 Airline Dr
  New Orleans, USA, 70062

  IATA Code: MSY
  ICAO Code: KMSY
  Latitud: 29.993333
  Longitud: -90.258056

  Allmän information: Louis Armstrong New Orleans International Airport är en internationell flygplats 18 km från New Orleans centrum. Flygplatsen vare tidigare känd som Moisant Field och hanterar främst inrikes trafik såväl som internationella flighter till Toronto, Panama City, Cancun, Punta Cana, London och Frankfurt.