Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ LOS ANGELES FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Los Angeles flygplats - Upplev Kalifornien

  Los Angeles är kanske USA:s populäraste resmål, och det är väl inte konstigt? Med sin sprudlande energi som aldrig tar slut, otroliga stränder och behagliga klimat är det här världens filmstjärnor och kändisar håller till. Se den ikoniska Hollywoodskylten, promenera bland kändisarnas stjärnor på Hollywood Boulevard, besök Disneyland, Universal Studios, Santa Monica Pier och mycket, mycket mer! Staden har något för alla, oavsett ålder, intresse och förutsättningar. Vill du hinna med så mycket som möjligt under din semester i den amerikanska storstaden kan du via oss på Auto Europe boka en hyrbil på Los Angeles flygplats och ge dig ut på ditt äventyret direkt efter du landat. Boka online redan idag!

  New York är den största staden i USA, men inte långt efter kommer Los Angeles i Kalifornien. Med sitt underbara läge precis vid landets västra kust bjuder den på fantastiska stränder, både för bad och surfing. Stadsdelar som Malibu, Orange County och Beverly Hills är världskända för sin exklusiva status och överflödiga livsstil medan Downtown och Arts District har en modern och trendig känsla. Bokar du en hyrbil kan du inte bara upptäcka Los Angeles, ett fordon ger dig friheten att utforska mer av landet så varför inte ta en tripp till San Francisco, San Diego eller glammiga Las Vegas? Med en hyrbil är det du som bestämmer vad du vill se och göra.

  I över 65 år har Auto Europe hjälpt resenärer hitta den perfekta bilen till det rätta priset. Under dessa år har vi tack vara våra många nöjda kunder kunnat etablera oss på marknaden som en säker, pålitlig och seriös hyrbilsförmedlare med kundservice i fokus. Bokar du via oss kan du vara säker på att du är i trygga händer och kommer kunna njuta av din hyrbil utan problem. Vi samarbetar bara med företag som vi är säkra på kan leverera samma standard av expertis och service som oss själva. Jämför dina hyrbilsalternativ här på vår hemsida eller hör av dig till vår reservationsavdelning via telefon. De hjälper gladeligen dig med din bokning och kan besvara alla dina frågor. Du kan också läsa våra tidigare kunders utvärderingar av hyrbil i Los Angeles för att se vad de har att säga.

  Flygplatsinformation

  Los Angeles och Kaliforniens främsta flygplats är Los Angeles International Airport, även känd som endast LAX. Det är en av världens mest trafikerade flygplatser, i världen ligger den på fjärde plats och i USA på en andra plats efter Hartsfield-Jackson Atlanta International Airport. Varje år är det över 84 miljoner människor som reser via flygplatsen. Som du kan tänka dig går det härifrån enormt många flyg till världens alla hörn, med allt från lågprisbolag till de lite lyxigare flygbolagen. Sedan LAX invigdes år 1929 har den genomgått ett flertal renoveringar och utbyggningar för att kunna bemöta den stora mängd passagerartrafik. Flygplatsen är utan tvekan en viktig infrastruktur för Los Angeles, inte bara när det kommer till transport utan också vad det gäller arbeten, ekonomi och utveckling.

  Los Angeles flygplats - (LAX)
  Officiellt namn: Los Angeles International Airport
  Adress: 1 World Way, Los Angeles, CA 90045
  Läge: Flygplatsen ligger cirka 30 km från Downtown Los Angeles.
  Flygbolag på flygplatsen: En lång lista av flygbolag finns att hitta på Los Angeles flygplats, ett urval av dem är: Alaska, Delta, SAS, Lufthansa, United, Southwest och American Airlines.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Los Angeles flygplats?

  Var du hämtar upp din förbokade hyrbil på Los Angeles flygplats beror på vilken leverantör du valt. Många välkända företag som Hertz, Budget, Avis, National och Alamo erbjuder upphämtning på flygplatsen och med vår hjälp kan du hitta det alternativet som passar dig bäst. Exakt vart du ska bege dig för att hämta ut nycklarna till din hyrbil kommer stå på din voucher som du fått av oss på Auto Europe i samband med bokningen. Leverantörens kontor kommer antingen finnas inuti någon av flygplatsens terminaler eller en bit utanför, i vilket fall en skyttelbuss kommer köra dig ditt.

  Vänligen läs igenom din voucher noga och kontakta oss om något är oklart. Det är viktigt att du förstår villkoren och uppfyller kraven som anges på vouchern, gör du inte det kan hyran bli dyrare än du först räknat med eller du kan till och med bli utan bil. Till exempel måste du ha med dig ett kreditkort (inte debit) för att kunna lämna säkerhetsdepositionen och ett giltigt körkort. Än en gång, om något är oklart så tveka inte att höra av dig till oss, det är bättre att ta det säkra före det osäkra.

  Hur taggad du än är på att rulla ut på vägen och påbörja din semester i soliga Kalifornien är det viktigt att komma ihåg att det är väldigt annorlunda att köra i USA än i Sverige. Det är mer trafik i rörelse, större fordon, många körfält och främmande vägskyltar. Dessutom finns det konstiga regler och lagar som till exempel att det är tillåtet att köra mot rött vid högersväng om inga bilar kommer. Kör försiktigt och läs gärna på om landets trafikvanor och lagar innan du beger dig ut på vägen.

  Budget hyrbil på Los Angeles flygplats Budget på Los Angeles flygplats
  9775 Airport Boulevard,
  Los Angeles, CA, USA

  +310 642 4500
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Hertz hyrbil på Los Angeles flygplats Hertz på Los Angeles flygplats
  9000 Airport Boulevard,
  Los Angeles, CA, USA

  +27 32 436 0300
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Avis hyrbil på Los Angeles flygplats Avis på Los Angeles flygplats
  9217 Airport Boulevard
  Los Angeles, CA, USA

  +310 342 9200
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYNGET RUNT
  National hyrbil på Los Angeles flygplats National på Los Angeles flygplats
  9020 Aviation Boulevard
  Los Angeles, CA, USA

  (888) 826-6890
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT

  Terminaler

  Los Angeles internationella flygplats rymmer nio terminaler. Terminalerna är anordnade i form av en hästsko där endast terminal 5, 6, 7 och 8 är anslutna på flygsidan via en underjordisk tunnel. De andra terminalerna betjänas av regelbundna transferbussar. Dessa gratis bussar står till passagerarnas förfogande och avgår var 10-15 minut för att hjälpa dem från en terminal till en annan. För att kunna använda denna tjänst, leta efter skylten "LAX Shuttle & Airport Connectons" på det nedre/ankomstvåningen framför varje terminal. Väl där ska du gå till flygförbindelse "A" som är var bussarna mellan terminalerna avgår.

  Flygplatsfaciliteter

  Som en av världens största flygplatser förväntar man sig inget annat än att faciliteterna håller samma toppklass. Miljontals resenärer åker årligen via Los Angeles flygplats och de har ett stort utbud av shoppingbutiker, restauranger och caféer att välja mellan, oavsett vilken terminal de befinner sig på. Modebutiker som Victoria´s Secret, Hugo Boss och Gucci ligger bland terminalerna och affärer med väskor, smink, smycken, godis, böcker, elektronik, vin och mycket annat i fokus finns också. Behöver du en sista avslappning innan semestern tar slut kan du besöka en av flygplatsens två spa, Be Relax eller XpresSpa.

  Los Angeles flygplats lever upp till förväntningarna när det kommer till service och tjänster som erbjuds. Behöver du assistans på grund av rörelsenedsättning går det att få, mängder av olika “fast-track” alternativ finns och alla de saker du kan tänkas behövas går att finna, till exempel bankomat, postkontor, turistinformation, bank, första hjälpen m.m.

  Hur kan man ta sig till och från Los Angeles flygplats?

  USA överlag är inget land anpassad för gång eller cykeltrafik. Många beskriver Los Angeles som en ända stor förort på grund av bristen av gång- och cykelvägar. Lättaste sättet att ta sig runt i staden på är därför med hjälp av en bil. Du kan hyra bil på Los Angeles flygplats för en snabb och smidig transportlösning, inte bara från flygplatsen utan under hela din vistelse. Då kan du dessutom åka på olika road trips till andra populära turiststäder som San Diego, Las Vegas eller Phoenix.

  Det går också att ta sig till och från flygplatsen med hjälp av bussar eller metro (det gröna linjen). Vänligen besök flygplatsens officiella hemsida för mer information om busslinjer, tidtabeller och priser. Taxi och Uber är också ett alternativ för de som inte vill hyra bil eller ta kollektivtrafiken. Taxirankar finner du på nedre våningen/ankomstvåningen framför varje terminal. Priset varierar beroende på tid på dygnet, destination och bolag. Det kan vara en bra idé att be om det uppskattade priset innan man sätter sig i bilen för att undvika överraskningar.

  Parkeringstips

  Mittemot terminalerna hittar du ett parkeringshus med cirka 8.000 parkeringsplatser för både lång och korttidsparkering. Flygplatsen har även platser för elfordon där fordonets batterier kan laddas. Motorcyklar får parkera gratis på de centrala parkeringarna, dock får de inte parkera i utrymmen som är avsedda för bilar. Ska du hyra bil på Los Angeles flygplats kommer fordonet med störst sannolikhet stå på en speciell hyrbilsparkering en bit ifrån flygplatsen. Du kommer få mer information om detta av den lokala leverantören när du hämtar upp bilnycklarna.

  I Los Angeles stad finns det gott om parkeringsmöjligheter, USA har trots allt en kultur där man kör mycket bil. Det finns många parkeringshus och garage att välja emellan, ofta som kostar. Gatuparkering är också ett alternativ om man lyckas hitta en ledig. Observera att det kan bli dyrare under eftermiddagen och/eller rusningstid och att vissa gator till och med kan bli icke-parkeringszoner vid dessa tillfällen. Var alltid uppmärksamma på skyltar och mätare för att undvika böter.

  Nyttiga länkar

  Los Angeles flygplats


  Mer information om Los Angeles flygplats

  Los Angeles International Airport
  1 World Way
  Los Angeles, CA, USA 90045

  IATA Code: LAX
  ICAO Code: KLAX
  Wikipedia sida
  Latitude: 33.942791
  Longitude: -118.410042

  Övrig information: Los Angeles flygplats är en stor internationell flygplats som ligger cirka 30 utanför Los Angeles centrum.