Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I HOBART

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil i Hobart till de bästa priserna

  Använd en hyrbil i Hobart och gör en utflykt på ön. Hobart ligger i södra Australien och är huvudstad på ön Tasmanien. Ön ligger ca. 24 mil söder om det australiensiska fastlandet. Tasmanien är en mycket vacker ö och här finns det fantastiskt mycket att upptäcka! Starta i Hobart i söder och kör rakt över ön till Devonport i norr. Om du vill köra längs kusten tar du vägen på öns östra sida. Västra sidan av Tasmanien utgörs i stort av nationalparker.

  Hobart med biluthyrning

  När du hyr bil i Hobart behöver du ett internationellt körkort. Tänk också på att ta med extra vatten att dricka och kanske en extra dunk med bränsle - ifall du blir strandsatt någonstans. I Australien är det, på många håll, långa avstånd mellan städerna. Ska du bege dig ut på en extra lång resa kanske en satellittelefon är att rekommendera. På Tasmanien finns det mycket att upptäcka! Faschineras av ett unikt djurliv och dramatisk och vacker natur. Australien bjuder på vackert, varmt väder, fantastiskt djurliv och härliga människor. Boka hyrbil med Auto Europe idag och förgyll din semester.

  Hyr bil billigt i Hobart

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Avis, Europcar, Budget och Alamo. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Hobart direkt på flygplatsen eller på ett citykontor. Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på gratis telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).

  Bra länkar

  Turistinformation Hobart