Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ DALLAS FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Dallas flygplats – Boka och spara

  Ska du resa till Dallas, Texas och vill enkelt och bekvämt kunna utforska staden och närliggande områden? Med en hyrbil från Dallas flygplats kan du inte bara utforska en mängd sevärdheter och attraktioner utan även resa till närliggande städer som Austin och Houston.

  Auto Europe erbjuder vi kvalitetshyrbilar från lokala och internationella leverantörer på över 24.000 stationer runt om i världen. Vi har även bästa prisgaranti och finns här för att svara på frågor 7 dagar i veckan.

  Flygplatsinformation

  Dallas Airport (DFW)
  Officiellt namn: Dallas Fort Worth International Airport.
  Adress: 2400 Aviation Dr, DFW Airport, TX 75261, USA
  Läge: Belägen halvvägs mellan storstäderna Dallas och Fort Worth.
  Flygbolag på flygplatsen: Flygplatsen är centrum till flygbolaget American Airlines och har ett brett utbud av internationella flygbolag som erbjuder flyg till 215 destinationer runt om i världen. Bland annat Lufthansa, Emirates, Qatar och British Airways finns representerade på flygplatsen.

  Terminaler

  Dallas Forth Worth flygplats består av 5 terminaler med 165 gater. Som den 11 mest trafikerade flygplatsen i världen sett till antal passagerarantal tjänade flygplatsen 65,6 miljoner passagerare under 2016. Terminalerna är indelade i A, B, C, D och E. Terminal A används enbart för inrikes flygningar med American Airlines medan Terminal D är den internationella terminalen och har kapacitet att hantera nästan 12 miljoner passagerare per år. Passagerare kan ta sig mellan terminalerna tack vare gratis skyttelbuss-service och Skylink.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  All uthyrning på Dallas flygplats sker på flygplatsens separata hyrbilsfacilitet som ligger belägen vid flygplatsen södra del. Du som ska hyra bil på Dallas flygplats kan nå hyrbilscentret via skyttelbuss som ansluter alla terminalerna med diskarna.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo 6.00 till 23.00
  Avis Dygnet runt
  Budget Dygnet runt
  Dollar Dygnet runt
  National 7.00 till 22.00
  Thrifty Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  Dallas flygplats har verkligen faciliteter för att tillfredsställa alla resenärers tänkbara behov. Ett digert utbud av matställen finns tillgängliga på alla 5 terminaler, såväl som mycket goda shoppingmöjligheter. Du hittar även valutaväxling, uttagsautomater och wifi på flygplatsen. För den som vill koppla av lite extra innan resa finns frisörer, nagelsalonger och till och med massage terapeuter och en yoga studio tillgängliga.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med hyrbil från Dallas flygplats tar du dig in till centrala Dallas på cirka 30 min via TX-114-E. Likaså kan Fort Worth nås på 30 min bilfärd via TX-183-W och TX 121-S. För dig som vill bege dig utanför Taxas gränser på en härlig roadtrip längs amerikanska highways, kan Marid Gras huvudstaden New Orleans nås på cirka 8 timmar.

  Med Dallas Area Rapid Transit eller DART som det oftast förkortas kan du ta dig in till centrala Dallas på nolltid. Tågen avgår från DFW Airport station som befinner sig på Terminal A. Biljetter kan köpas i kiosken på stationen eller via appen GoPass.

  Flygplatsen DWF tjänas även av Trinity Railway Express, TRE som ansluter flygplatsen med både Dallas och Fort Worth. Tågen avgår från CentrePort och gratis transfer till och från flygplatsen finns tillgängligt.

  Parkeringstips

  På Dallas Fort Worth flygplats kan du smidigt parkera på alla 5 terminaler. Även långtidsparkeringsmöjligheter finns att tillgå med transfer till och från parkeringen.

  Som en av de största städerna i Texas, är Dallas en metropol fyll med lokalbor och besökande turister. Att navigera stadens gator för att hitta parkering kan därför vara svårt för dem som inte känner till staden sedan innan. Staden har ungefär 70.000 parkeringsplatser men de fylls upp ganska fort och varierar i pris beroende på läge. Gatuparkering är såklart också tillgängligt och är avgiftsbelagt måndag till söndag från 7.00 till 24.00.

  För fler tips om parkering eller allmäna regler för körning i USA kan du läsa vår kompakta guide.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Dallas