Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ALANYA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Alanya flygplats - Auto Europe

  Utforska den turkiska rivieran med en hyrbil från Alanya flygplats. Staden som är ett populärt turistmål under sommarmånaderna kan inte bara erbjuda avkopplande sol och bad i härligt medelhavsklimat utan även rika kultur-skatter. Boka din hyrbil med Auto Europe idag och hitta ett perfekt fordon till förmånligt pris till din nästa semesterresa i Turkiet.

  Flygplatsinformation

  Alanya Airport (GZP)
  Officiellt namn: Gazipasa-Alanya Airport
  Adress:Aydincik Mahallesi, 07900 Gazipasa, Turkiet
  Läge: Flygplatsen ligger cirka 40 km från centrala Alanya.
  Flygbolag på flygplatsen: Det flesta bolag på flygplatsen är säsongsbaserade charterbolag men du hittar även reguljära flyg med Germania, SAS och Turkish Airlines.

  Terminaler

  På Alanya flygplats hittar du internationella och inrikes flygningar bekvämt belägna under ett och samma tak på passagerarterminalen. Du kan lätt navigera byggnaden vare sig om du ska upphämta anländande passagerare eller flyga från flygplatsen.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du som ska hyra bil på Alanya flygplats ska uppvisa körkort, pass eller ID, bokningsvoucher samt kreditkort för deposition vid upphämtningen. Om problem eller frågor skulle uppstå vid tidpunkten för upphämtning kan du nå vårt reservationsteam sju dagar i veckan. Dem hjälper gärna till med stora som små spörsmål.

  Flygplatsfaciliteter

  Du hittar ett bra utbud av mat och dryck samt duty-free shopping på Alanya flygplats innan avfärd. För dig som behöver uppsöka bank eller valutaväxlingskontor för växling av pengar hittar du ett kontor inne på ankomsthallen. Även uttagsautomater för uttag av kontanter finns tillgängliga.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med hyrbil från Alanya flygplats tar du dig in till centrala Alanya på cirka 45 min via D400. Fortsätter du på samma rutt kan du även nå populära Antalya och fortsätta din resa med en riktigt roadtrip längs kusten ända till Bodrum. Flygplatsen kan även ordna transfer och taxi finns tillgängligt precis utanför terminalen.

  Parkeringstips

  Flygplatsen har en liten parkering med plats för 105 fordon om du ska upphämta eller lämna av passagerare. Inne i centrala Alanya är det att rekommendera att du bokar hotell med parkering för din hyrbil. Lämna aldrig värdesaker i bilen och se alltid till att du noggrant kontrollerar vilka parkeringsrestriktioner som gäller. Parkeringsbiljett på allmänna parkeringar som är avgiftsbelagda betalas inte i automat utan ska betalas till parkeringsvakten.

  För mer information om parkering och körning i Turkiet, läs vår guide.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Alanya


  Mer information om Alanya flygplats

  Alanya flygplats
  Aydincik Mahallesi
  Gazipasa/Alanya, Turkiet, 07900

  IATA Code: GZP
  ICAO Code: LTFG
  Latitud: 36.299
  Longitud: 32.3

  Allmän information: Alanya flygplats är en flygplats 40 km från staden Alanya i Turkiet. Flygplatsen som öppnade så sent som 2010, tjänas främst av charterbolag såväl som av ett par reguljära internationella och inrikes flighter.