Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL BILLIGT I
  AUSTRALIEN

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Australien

  Under de mer än 60 aktiva åren inom hyrbilsbranschen har Auto Europe varit hängivna till att ligga i framkant när kommer till det service- och produktutbud som vi kan erbjuda våra kunder. Till följd av detta kan vi nu erbjuda husbilsuthyrning på ett flertal destinationer över hela världen genom våra olika samarbetsavtal med både lokala och internationella leverantörer. Oavsett om du frågar erfarna utomlandsresenärer eller australiensare kommer de att svara att hyra husbil i Australien är ett av de absolut bästa sätten att se detta vidsträckta land på. När du bokar en husbil genom Auto Europe får du välja från ett stort utbud av olika fordonsklasser, alla till riktigt bra priser.

  Att resa i Australien

  Att hyra husbil i Australien är en fantastisk idé på grund av landets storlek. För att hinna upptäcka all skönhet som finns mellan de största städerna, kommer du att behöva korsa Australiens vägar i din egen takt. Om du planerar att resa långa sträckor i landet så måste du se till att du ger dig själv tillräckligt med tid - att köra från en stad till en annan kan innebära att du spenderar flera dagar på vägarna. Att planera i förväg är en av framgångsfaktorerna för en husbilssemester i Australien: Det är viktigt att du åtminstone har en vag tanke om vart ni kommer att behöva stanna, och det är också en bra idé att du bekantar dig med vägtullsystemen för varje stat som ni ska passera.

  Den biologiska mångfalden som du kan hitta i Australien är verkligen häpnadsväckande. Om du önskar att köra igenom de östra staterna kan du njuta av allt från vingårdar nere i Hunter Valley till att dyka i Solitary Islands marinpark. Östra Australien erbjuder otroligt nog både stränder och regnskogar som du kan utforska! Om du reser söderut hittar du fantastiska sevärdheter av vilda djur: Du kan titta på pingvinerna i Penneshaw eller kanske sjölejonen på Kangaroo Islands. Om du frestas av att uppleva den beryktade, Australiensiska vildmarken kan centrala Australien erbjuda just detta. Komplettera upplevelsen med att besöka Uluru, även kallad Ayers Rock, den världsarvslistade klippformationen med dess skiftande, röda nyanser.


  Populära destinationer med husbil i Australien

  Hyra husbil Adelaide
  Adelaide
  Hyra husbil Brisbane
  Brisbane
  Hyra husbil Cairns
  Cairns
  Hyra husbil Melbourne
  Melbourne
  Hyra husbil Perth
  Perth
  Hyra husbil Sydney
  Sydney

  Uthyrare

  De leverantörer som vi samarbetar med varierar beroende på i vilken stad du vill hämta upp din husbil, de omfattar dock husbilsföretagen Hippie, Mighty, Cheapa Campa, Britz och Apollo. Modeller som erbjuds sträcker sig från fordon lagom för två personer upp till lyxvarianter och fordon med fyrhjulsdrift för tuffare terräng.

  Tillgängliga husbilar i Australien

  För att få hela listan av tillgängliga husbilar, använd då vår säkra sökmotor. Det finns många olika sätt att filtrera din sökning så att du hittar exakt det du söker efter. Till exempel kan du filtrera antal bäddar eller vilken typ av utrustning som är inkluderat i priset. När du väl har hittat det fordom som intresserar dig kan du med ett enkelt klick ladda hem din icke bindande offert som en PDF-fil med all teknisk information samt priser och övrig viktig, bokningsinformation.Boka redan nu för att påbörja ditt livs semester!

  Vivid Camper Hitop

  Vivid Camper

  Sovplatser: 4
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.4 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel

  Hitop

  Sovplatser: 2
  Kategori: Hitop
  Längd: 4.6 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Bensin
  Ultima Plus Euro Slider

  Ultima Plus

  Sovplatser: 3
  Kategori: Campervan
  Längd: 7.0 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel

  Euro Slider

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.9 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Outback 4WD Hercules

  Outback 4WD

  Sovplatser: 5
  Kategori: Tak tält
  Längd: 5.3 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel

  Hercules RV

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.7 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel