Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  PERTH

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil i Perth till förmånliga priser

  Auto Europe kan med över 60 års erfarenhet i hyrbilsförmedlingsbranschen se tillbaka på framgångsrika år av att hjälpa våra kunder att hitta deras perfekta hyrbil till resan. Förutom oslagbara priser på hyrbilar erbjuder vi även ett brett urval av fordon att välja emellan och samt möjligheten att hyra husbilar i flertalet länder. Om du väljer att hyra husbil i Perth får du chansen att upptäcka seglar- och vattensportparadiset i Indiska Oceanen enkelt och bekvämt. Härifrån kan du sedan upptäcka flera andra intressanta destinationer i delstaten Western Australia och resten av landet. För längre sträckor som exempelvis de 2139 kilometerna till Adelaide bör du inte snåla med utrustning och funktioner när du bokar husbil. Resan ska ju vara en komfortabel och bekväm upplevelse! Ditt hotell på fyra hjul kommer att erbjuda dig många möjligheter att uppleva Australien på nära håll. För tips och råd kan du nå våra husbilsspecialister per telefon och e-post.

  Campingplatser i och runt Perth

  I och runt Perth hittar du många campingplatser för många olika resebehov. Nedan listar vi ett par favoriter.

  Perth Central Caravan Park Denna camping hittar du nära flygplatsen och bara 7 km från Perth centrum. Anläggningarna är rena och moderna och du lär snabbt hitta trevliga internationella grannar att sällskapa med. Var 30:e min hittar du bussar in till centrum vilket är perfekt för dig som vill stilla suget efter storstadsliv för en kväll. Trevlig personal och service.
  Acclaim Kingsway Tourist Park Anläggningen öppnades så sent som 2013 och är idag en av de mest populära campingarna i Perth med sitt läge i Greater Perth, cirka 30 min resa från flygplatsen och cirka 25 min från Pertch Zoo. På den större campingen är husdjur välkomna. Anläggningen är väl utrustad och du hittar allt ifrån värmefiltar till biljard.
  Discovery Parks - Coogee Beach Perfekta läget för dig som är ute efter badsemester. Du hittar campingen på ena sidan av Cooge Beachs sanddyner. Här kan du direkt njuta av semester vid vattnet. Anläggningen är väl underhållen och erbjuder bra service. Du hittar även ett café och grillfaciliteter.
  Karrinyup Waters Resort En äkta höjdpunkt för familjen! Camping-köket ligger belägen på stranden av en stor damm, precis intill en lekplats. Du hittar pooler och stora hoppborgar för stora som små att leka loss i. Även campingens läge är optimalt med enkel tillgång till alla sevärdheter.
  Peppermint Grove Beach Holiday Park Letar du efter avkoppling? Då har du hittar rätt campingplats! Här får du lugn och ro och kanske besök av en nyfiken känguru eller två. Med bara 350 meter till havet och faciliteter som minigolf och tennis såväl som grillplatser, får du en avkopplande stund nära naturen och kan njuta av aktiviteter som fiske, dykning och paddla kajak på denna camping cirka 200 km från Perth.

  Tillgängliga husbilar i Perth

  Här ser du ett litet urval av de tillgängliga fordonen från våra lokala leverantörer i Perth. Modellen Cheapa 4WD har plats för två personer och har utrustning som kök, vattentank och luftkonditionering. Modellen är 3 år gammal. Ultima Plus däremot har plats för 3 personer och modellen är 2 år gammal. Den 7.1 meter långa modellen Beach har allt du behöver på din resa och här finns sängplatser för upp till 4 personer. För dig med större familj eller en mindre grupp är Chepa 6 Berth ett bra alternativ med sängplatser för 6 uppdelade på 3 dubbelsängar. Denna modell kommer dock med manuell växellåda.

  Cheapa 4WD Camper Ultima Plus

  4WD Camper

  Sovplatser: 2
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.3 Meter
  Växel: Manuell 4x4
  Drivmedel: Diesel

  Ultima Plus

  Sovplatser: 3
  Kategori: Campervan
  Längd: 7.0 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel
  Class C Beach 6 Berth Cheapa

  Class C Beach

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.2 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel

  6 Berth Cheapa

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.7 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Perth

  Perth grundades 12 augusti 1829 vid floden Swan River. Riktiga stadsrättigheter fick stadens först 1856 av drottning Victoria och idag är det den fjärde största i landet. Perth med sina omkringliggande områden är hem till nästan 2 miljoner australiensare på ett område av 5000 km². Välbesökta utflyktsmål inkluderar ön Rottnest Island, även kallad Rotto, eller Kings park som ligger belägen i stadens utkant. Särskilt spektakulär är även stranden Cottesloe Beach som har kontant ljumna vatten att erbjuda året om såväl som otroliga solnedgångar. Vinkännare bör inte missa ett besök i Swan Valley med över 600 vingårdar. I den relativt lilla stadskärnan, där cirka 12000 invånare bor, befinner sig landets parlament, alla större banker, börsen, nöjesdistriktet Northbridge och shoppingstråket. Att hyra husbil i Australien är det klassiska sättet att utforska inte bara Perth men andra intressant destinationer runt om Australien och kan inspirera gammal som ung.

  På grund utav sitt läge och storlek, ligger de flesta större vägarna i och runt om Perth. Det finns en internationell flygplats, bussförbindelser och färjetrafik. De viktigaste motorvägarna leder över Perth så härifrån har du goda förbindelser in till inlandet. Du som vill köra från kust till kust kan ta dig hela vägen till Sydney.

  Att hyra husbil i Perth får äventyrarhjärtat att slå snabbare. Du slipper leta efter lediga och prisvärda hotell och kan verkligen uppleva naturen och dina vackra omgivningar. I husbilens kök kan du förbereda goda måltider eller grilla i solnedgången och till och med njuta av stjärnklara nätter med ett glad vin i handen innan nästan etapp på resan.