Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRA HUSBIL I
  BRISBANE

  Hyr husbilar världen över
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Samarbetspartner
  Hyr husbilar världen över

  Hyra husbil Brisbane - till bäst pris!

  Förutom prisvärda hyrbilar erbjuder vi på Auto Europe uthyrning av husbilar och lyxbilar till förmånliga priser till våra kunder. Som världsledande inom hyrbilsförmedling och över 60 år i branschen kan du hyra husbil i Brisbane till oslagbara priser. Utforska Brisbane och delstaten Queensland och dess närliggande områden flexibelt och med maximal komfort på din campingsemester runt den röda kontinenten. Med husbil kan du även enkelt bege dig vidare till städer som Sydney eller Melbourne för att vidga dina vyer. Våra uthyrningsspecialister för husbilar kan hjälpa dig per telefon eller via e-post. Du kan självklart även jämföra priser och fordon med hjälp av vår bokningsmotor.

  Campingplatser i och runt Brisbane

  Du som väljer att hyra husbil i Brisbane kan hitta förslag på ett par camping- och ställplatser nedan med information om bland annat utrustning. Tänk på att boka i tid, särskilt under högsäsongen under den australiensiska sommaren.

  Brisbane Holiday Village Brisbane Holiday Village erbjuder lyxen av en resort med flertalet faciliteter såsom minigolf, grillplats, dusch och toalett, pool, tvättstuga, lekplats och restaurang. Oavsett om dit hem på vägen är en husvagn, husbil eller husbilstrailer kommer denna camping att leva upp till dina behov.
  Brisbane Gateway Resort Denna camping hittar du direkt i Brisbane och Queenslands livliga huvudstad å Australiens östkust. Om du letat efter en helt ny semesterupplevelse och en trevlig plats att koppla är detta stället för dig. Förutom pool, tennisbana, gasgrill och Tv-rum, har även campingen avgiftsfritt wifi. Nära till stan är det med!
  Newmarket Gardens Caravan Park Bara 4 km från centrum erbjuder denna campingplats en lugn och avkopplande bas för dig som vill utforska Brisbane. Direkt i närheten befinner sig sjukhus, Ballymore, Suncorp Statium, QLD museet och Convention Center.
  Aspley Acres Caravan Park Alla campingplatser här är välutrustade och gräsbevuxna. Varje område erbjuder uppdelade dusch och toalett-faciliteter för damer och herrar såväl som tvättrum med myntautomater och torktumlare. Djur är inte tillåtna. Aspley är ett fantastiskt val för dig som vill ha en mer avkopplande och stillsam camping men du hittar fortfarande en het del aktiviteter och sevärdheter lokalt.
  Greenacres Capalaba Caravan Park Beläget i bushen i Redland Shire är Green Acres campingplats i närheten av Capalaba köpcentrum, Cleveland Harbour och Moreton Bay. Brisbane ligger cirka 26 km bort och campingen har faciliteter som grillplats, wifi och turistinformation. Även djur är välkomna och du kan även hyra stuga och andra boendefaciliteter förutom campingplats för husbil.

  Tillgängliga husbilar i Brisbane

  Nedan har vi listat några exempel på tillgängliga husbilsmodeller i Brisbane. Den 5,3 meter långa modellen Cheapa Trailfinder erbjuder två sängplatser samt kök och vattentank. Modellerna är från år 2014 och äldre. Cheapa HiTop Campervan erbjuder sängplats för 3 personer och är utrustad med en dubbelsäng samt en enkelsäng (max 50 kg) för övernattning, förutom kök, vattentank och luftkonditionering. Fordonets längd är 5 meter. Mer utrustning kan modellen Pandora RV med sovplatser för 4 personer erbjuda. Sängplatserna är fördelade på två dubbelsängar och du hittar även kök, dusch, toalett, vattentank och avloppsvattentank. Mer information om denna modell kan du hitta i vår bokningsmotor för husbilar. För större familjer eller mindre grupper är husbilen Euro Deluxe optimal. Det cirka 7,7 meter långa fordonet har ett brett utbud av utrustning och inkluderar tre dubbelsängar, kök, dusch, toalett, vattentank samt avloppsvattentank. Här erbjuds även luftkonditionering och värme. Extra utrustning som campingbord och stolar kan bokas i förväg utan problem.

  Trailfinder Cheapa Hitop

  Trail Finder

  Sovplatser: 2
  Kategori: Pop Top
  Längd: 5.3 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Diesel

  Hitop Camper

  Sovplatser: 2
  Kategori: Hi Top
  Längd: 4.9 Meter
  Växel: Manuell
  Drivmedel: Bensin
  Pandora RV Euro Deluxe

  Pandora RV

  Sovplatser: 4
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.7 Meter
  Växel: Automatisk
  Drivmedel: Diesel

  Euro Deluxe

  Sovplatser: 6
  Kategori: Klass C
  Längd: 7.7 Meter
  Växel: Automatiskt
  Drivmedel: Diesel

  Bra att veta om Brisbane

  Brisbane är en grön stad med subtropiskt klimat och en mångsidig befolkning. Det är en av de snabbast växande städerna i Australien och är känd för sina livliga stadsdelar, sin outdoor-lifestyle och sin gästvänliga befolkning. Utforska Brisbane och upptäck de mindre turistiga områdena och hitta undangömda pärlor.

  Ett av de bästa sätten att lära känna staden är genom en lokal invånares ögon. Boka därför en rundtur runt Brisbane på dess officiella webbplats. Turerna erbjuds av mer än 200 anställda och på över 25 olika språk. Att hitta information om sevärdheter och evenemang, boende eller underhållning är även det lätt med ackrediterade turistbyråer spridda över hela Brisbanes turistområde.

  Tack vare Brisbane City Council finns det gratis wifi att tillgå i många delar av staden bland annat i följande byggnader: Brisbane Queen Street Mall, Reddacliff Place, Victoria Bridge och Brisbanes 33 bibliotek. Även utanför dessa byggnader hittar du avgiftsfri wifi-anslutning: South Bank Parklands, City Botanic Gardens, King George Square, New Farm Park och hela CityCat flottan. Många kaféer, restauranger och hotell erbjuder också gratis Wi-Fi åt kunder.

  Med sitt subtropiska klimat och i genomsnitt åtta timmar sol per dag är Brisbane verkligen den perfekta destinationen för utomhusaktiviteter året runt. Som hem till blå himmel och sol är solskydd därför mycket viktigt. Bär luftiga t-shirts, hatt, solglassögon och minst solskydd med 30+. Glöm inte att smörja dig regelbundet om du tillbringar dagen utomhus. Under lunchtid och dagens varmaste timmar bör du undvika solen helt. Se även till att dricka mycket vätska för att undvika uttorkning.

  I Australiens använda valutan australiensiska dollar (AUD $). Hela Brisbane-området betjänas av uttagsautomater som accepterar Visa, Mastercard, Cirrus och Maestro-kort. De mest accepterade kreditkorten är American Express, Diners Club, Mastercard, Visa, JCB och dess partners. Om du har resecheckar kan dessa växlas ut vid banker, växlingskontor, hotell och postkontor för kontanter. Banker och växlingskontor finns naturligtvis spridda runt i centrum.