Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  HYRBILSVAL KENYA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Flottöversikt Kenya

  Exotiska öar med vackra sandstränder och arabisk atmosfär, fantastiska safaris där du kan uppleva "The Big 5" och vidsträckta gräsmarker är några av de saker du kan se fram emot när du reser till en Kenya. Oavsett om du reser i par eller ska resa med hela familjen, kommer en biluthyrning att vara perfekt för en härlig resa. Om du är osäker på vilket fordon som passar dina krav och behov, läs mer i följande guide.

  Boka minikategori i Kenya

  Hyra minikategoriMinibilar ger ett bra sätt att resa inom mycket korta avstånd på grund av fordonets storlek. Sådana modeller är perfekta för ensamresenärer eller två passagerare med upp till tre handväskor. Boka en minibil om du bara bor i storstäder och inte planerar att åka längre i Kenya. En minibil kommer att vara till hjälp under dina korta resor, till exempel i Nairobi eller Mombasa, och är en enkel bil att parkera och manövrera på livliga stadsgator.
  Populära modeller i minikategorin: Toyota Yaris och andra modeller.

  Boka ekonomikategori i Kenya

  Hyra ekonomikategoriVår nästa kategori behandlar ekonomibilar. Ekonomiklassen ger dig möjlighet att köra i din egen takt, medan hyreskostnaderna är ganska låga. Om du reser lätt, beställ en bil från denna kategori och dra nytta av bilarnas bränsleeffektivitet och låga pris. Ekonomibilarna är lite större än bilar i minikategorin och erbjuder plats för fyra passagerare, en stor resväska och två mindre.
  Populära modeller från ekonomikategorin: Toyota Axio eller liknande.

  Boka kompaktkategorin i Kenya

  Hyra kompaktkategoriÄven om kompakta bilar tillhör den mindre fordonsklassen imponerar de fortfarande med sina överkomliga priser, komfort och brett utbud av modeller. Deras mångsidighet är en av de främsta anledningarna till att våra kunder ofta beställer dessa modeller. Med en kompaktbil kan du undvika besväret att vara beroende av kollektivtrafik och betalar fortfarande ett rimligt pris för denna bekvämlighet.
  Populära modeller från kompaktkategorin: Hyundai Accent eller liknande.

  Boka mellankategorin i Kenya

  Hyra mellankategoriFör alla kunder som vill ha mer utrymme för sitt bagage rekommenderar vi ett fordon från mellankategorin eller högre. Mellankategorin innehåller ett stort antal olika modeller som sedans, crossovers eller hatchbacks så att du kan skräddarsy din nästa biluthyrning i Kenya som passar dina behov.
  Populära modeller i mellankategorin: Mitsubishi Lancer eller liknande.

  Boka SUV i Kenya

  Hyra SUVFörmodligen de bästa bilarna att hyra om du planerar att utmana en potentiell terräng i Kenya. Auto Europes SUVs är inte bara prisvärda men också starkt rekommenderade. SUV-bilar ger dig lugn och ro, stabilitet och robusthet på de afrikanska vägarna, samt gott om plats för passagerare och bagage.
  Populära SUV-modeller: Hyundai iX35, Toyota RAV 4, Hyundai Santa Fe och andra modeller.
  Kan du inte hitta exakt vad du letar efter? Ring Auto Europe på +46 10 888 52, vi finns tillgängliga 7 dagar i veckan, och vi hjälper dig gärna. Om du vill boka online för att hitta den perfekta bilen för din resa, gör en snabbsökning längst upp på denna sida.