Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  DEN PERFEKTA HUSBILSSEMESTERN

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Så får du en perfekt husbilssemester

  När sommaren börjar nalkas är det många som sätter sig ner för att planera semesterns aktiviteter. Vissa jämför priser på all-inclusive-paket som ger ett bekvämt boende för hela familjen. Auto Europe ger dig möjligheten att upptäcka ett nytt sätt att semestra på: genom hyra av husbil.

  Husbilsuthyrning i Europa är den perfekta lösningen för de som vill resa med hela familjen i egen takt och samtidigt kunna känna sig hemma på sin resa. Först och främst är det mycket billigare än att boka dyrt boende och flyg för ett stort resesällskap. Genom att resa med husbil kan du dessutom lära dig mer om din destination. Du behöver inte heller välja mellan en klassisk sol- och badresa och stadsresa, eftersom en husbil ger dig möjlighet att upptäcka båda.

  På Auto Europes hemsida hittar du enkelt och snabbt den perfekta husbilshyran i Tyskland, Schweiz, Italien, USA och många andra länder i världen. För att få ditt prisförslag klickar du helt enkelt på länken "Husbil" i menyn ovan. Här kan du sedan välja den husbil som passar dina behov och din nästkommande semester.

  När du semestrar med en husbil upplever du många fördelar, de främsta nämns i vår Infographic. Här lär du dig också vad du bör tänka på när du planerar din husbilsresa och vilka destinationer som passar naturälskare såväl som sol- och badsugna. Nu är det bara att välja husbil och bege dig iväg på ditt livs semesterresa!

  Varför skall jag hyra ett husbil för min nästa resa?

  1. Billigt!
   Genom att hyra en husbil sparar du mycket pengar, eftersom hotellövernattningar, flygbiljetter och transport oftast är dyrt för en grupp människor
  2. Flexibilitet
   Husbilsuthyrning ger dig total frihet att upptäcka alla platser
  3. Sällskap
   Ger dig möjlighet att resa med hela familjen eller med ett stort resesällskap
  4. Variation
   Unik chans att se otaliga städer och även olika länder under din semester
  5. Mer kultur och natur
   Du kan vara nära naturen och lära känna landets kultur och vardagsliv
  6. Aktiv semester!
   Många bra aktiviteter på din semester: kombinera stadsrundturer och shopping med avkopplande kvällar i bergen, på landsbygden eller stranden

  För att få en så stressfri husbilshyra som möjligt bör du:

  1. Planera i förväg
  2. Försöka att planera in din resrutt så du inte behöver köra mer än 3-4 timmar om dagen.
  3. Boka plats på camping i förväg. Det sparar dig tid och du har en garanterad plats även under högsäsong.
  4. Se till att inga resenärer har det tråkigt när ni kör. När man reser med barn är det extra viktigt att ta med något som kan underhålla dem under resan. Bunkra upp med DVD-filmer, surfplattor och sällskapsspel.

  Perfekta destinationer för en husbilssemester

  • Om du älskar sol och hav, hyr då en husbil i Frankrike, Italien, Spanien eller USA.
  • Drömmer du om en avkopplande semester i det fria omsluten av orörd natur? Då bör du planera in en husbilssemester i Skandinavien: Danmark, Finland, Norge, Island och Sverige.
  • Om du gillar dramatiska bergslandskap, kristallklara alpsjöar och naturliv bokar du en husbil i Tyskland, Österrike eller Schweiz.

  Infografik - din perfekta husbilshyra