Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ZÜRICH FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Zürich flygplats med Auto Europe

  När du bokar hyrbil från Zürich flygplats med Auto Europe, ger du dig själv möjligheten att utforska den spektakulära staden helt i din egen takt. Kör din hyrbil i hela staden och besöka de många museer, katedraler, och parker som gör staden till en av de kulturella naven i Schweiz. När du utforskat klart Zürich kan du även ta motorvägen och utforska Basel, en stad känd för sin teater och industri, och se till att stoppa och utforska de många alpina byarna längs vägen.

  Auto Europe är en förmedlare av hyrbilar och är marknadsledande. Om ni vill göra det enkelt att hitta kvalitativa hyrbilar till de bästa priserna, så börja då med Auto Europe. Med den eleganta och säkra sökmotor får ni snabbt upp en bra och överskådlig blick över de leverantörer som vi samarbetar på plats samt deras lediga fordon smart uppdelat i olika bilkategorier. Med det breda utbud ni kan hitta med hjälp av sökmotorn är det garanterat att just ni hittar en hyrbil som passar just er. Auto Europe finns i över 180 länder med över 24 000 upphämtningsplatser. Så oavsett om ni letar efter en hyrbil i platser som Bern, Basel, Zürich eller andra platser i världen så kan ni lita på att Auto Europe gör det enkelt och billigt för er.

  Klicka här för att läsa tidigare kunders utvärderingar av bilhyra i Zürich.

  Flygplatsinformation

  Zürich flygplats (ZRH)
  Officiellt namn: Flughafen Zürich
  Adress: 8058 Zürich Airport, Schweiz
  Läge: Belägen cirka 11 km från centrala Zürich
  Flygbolag på flygplatsen: Den bekvämt belägna flygplatsen är Schweiz största och mest trafikerade internationella flygplats, och den primära knutpunkten för Swiss International Airlines. Det finns mer än 180 företag baserade på flygplatsen, och flygbolagen inkluderar Aer Lingus, Air Canada, Emirates, Lufthansa, American Airlines och Air France.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Zürich flygplats?

  När ni använder den ultra snabba sökmotorn för att hyra bil på Zürich flygplats kommer ni att få upp många olika alternativ att välja mellan, från välkända till mindre kända leverantörer, så att ni själv kan välja vad som passar er bäst. På flygplatsen kommer ni hitta alla de större leverantörens luckor på första våningen på Airport Centre. Läs alltid den voucher ni får från Auto Europe när er bokning är betald och bekräftad. I vouchern hittar ni viktig information som var leverantören är, viktig kontakt information, vad som är inkluderat i er hyra och vad som inte är inkluderat samt nyttiga tips. Glöm inte att ha med er alla nödvändiga dokument vid upphämtning och tänk på att de flesta leverantörerna endast accepterar giltiga kreditkort i huvudförarens namn.

  Enterprise hyrbil på Zürich flygplats Enterprise hyrbil på Zürich flygplats
  Flughofstrasse 3,
  Kloten, Schweiz 8058

  + 41 58 122 0420
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-23:30
  Europcar hyrbil på Zürich flygplats Europcar hyrbil på Zürich flygplats
  Flughofstrasse 3,
  Kloten, Schweiz 8058

  + 41 43 255 5656
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:30-23:30
  Hertz hyrbil på Zürich flygplats Hertz hyrbil på Zürich flygplats
  Flughofstrasse 3,
  Kloten, Schweiz 8058

  + 41 43 816 3255
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:30-23:30
  Thrifty hyrbil på Zürich flygplats Thrifty hyrbil på Zürich flygplats
  Flughofstrasse 3,
  Kloten, Schweiz 8058

  + 41 43 816 2737
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:30- 23:30

  Terminaler

  Zürich Airport erbjuder tre incheckningsområden och fyra terminaler (A, B, D och E). Terminal A används uteslutande för flygningar inom Europa, medan terminal B används för flygningar inom och utanför Europa. Terminal E, används för flygningar utanför Europa och ligger belägen separat från huvudterminalerna och kan nås med hjälp av Sky Metro. Förutom terminalerna och incheckningsområden inkluderar terminalkomplexet ett köpcentrum, en järnvägsstation, parkeringsplatser, och en buss-och spårvagnsterminal, så även om ni inte valt att hyra bil på Zürich flygplats, kan ni enkelt ta er med hjälp av den fina och punktliga kollektivtrafiken till den ort ni valt.

  Flygplatsfaciliteter

  Shopping
  Zürich flygplats erbjuder resenärer ett utmärkt shoppingområde med både detaljhandel och taxfree-butiker att välja mellan. Flygplatsens köpcentrum ligger ett plan ovanför Check-in 3. Du hittar en livsmedelsbutik öppet från 06:00 till 22.00, kiosker och bokhandlar, apotek, elektronik, och naturligtvis mode butiker. Om du är intresserad, hittar du också flera taxfree-butiker, som erbjuder ett stort utbud av schweiziska och internationella varumärken.

  Mat och dryck
  Hem till den största food courten i Schweiz hittar du ett digert utbud av alternativ för att tillfredsställa alla begär.

  Valuta och bank
  När du anländer i Zürich, hittar du finansiell service tillgängliga för dig i samma ögonblick som du kliver av planet. UBS och Credit Suisse erbjuder båda resenärer med omfattande banktjänster på Zürich flygplats, inklusive valutaväxling. Det finns även flera uttagsautomater spridda över hela flygplatsen.

  Resa med barn
  Om du reser med barn som behöver sträcka på benen, erbjuder Zürich flygplats en lek-oas i avgångsområdena A och E. Barnområden är livliga och väl upplysta lekrum som bemannas av flerspråkiga anställda och som tillhandahåller leksaker för barn i alla åldrar. Om du reser med en baby, erbjuder flygplatsen skötbord och rum för att sova och amma gratis.

  Hotell/ vilorum
  Om du behöver ligga ner och fånga några timmars sömn finns bekväma enkel-, dubbel och flerbäddsrum på flygplatsens enkla hotell intill gaterna B / D.

  Informationsdiskar
  Det finns flera informationsdiskar över hela flygplatsen, som syftar till att hjälpa dig med din resa.. Detta inkluderar gratis hotellbokningstjänster, försäljningen av ZürichCard, ett kort som ger besökare tillgång till stora rabatter på kollektivtrafik och inträdesavgifter till sevärdheter, samt erbjuder allmän vägledning och information om flygplatstjänster. Informationsdiskar finns på följande platser: Ankomster 1 och 2, vid parkeringen 2, i Check-in 2, och i Airside Centre.

  Hur man kan ta sig till och från Zürich flygplats?

  Flygplatsen är förbunden av motorvägen A51 och andra större vägar, som ger tillgång till centrala och östra Schweiz.Om du inte ska hämta upp din hyrbil på Zürich flygplats men från en annan plats i centrala Zürich eller någon annanstans i Schweiz, finns det flera kollektiva medel för att ta sig runt. Zürichs flygplats järnvägsstation ligger under huvudpassagerarterminalen och erbjuder S-Bahn tågtrafik med linjerna S2 och S16 till centrala Zürich och dessutom fjärrtrafiken till Bern, Genève, och München, bland annat. Stationen kör 10 tåg per timme till destinationer inom Zürich, med en restid på 10 till 15 minuter. Många regionala destinationer ligger inom ett par timmar med tåg.

  Det finns också buss, pendeltåg och spårvagn som alla avgår från flygplatsen. Den regionala busstationen ligger framför terminalen och har stopp vid Stadtbahn Glattal, en pendeltågstransfer. Busstationen och pendeltågsstoppet erbjuder resa till destinationer över hela vackra Glattal-regionen kring flygplatsen med pendeltågshållplatsen som betjänas av Zürich spårvagnslinjer 10 och 12. Linje 10 går direkt till Zürich centralstation, medan linje12 går till Stettbach station via Glattbrugg och Wallis station.

  Parkeringstips

  Parkering är så som man kan förvänta sig i större tätorter- begränsad och ibland kostsam. Parkeringsplatser på gatan i Zürich centrum är oftast reserverade för invånare med tillstånd, så parkering på en parkeringsplats är att rekommendera. Om du har en internationell blå parkeringsskiva kan du parkera 1 till 1,5 timmar gratis i blåa zoner måndag till lördag mellan 09:00 och 18:00. I vita zoner är parkering alltid obegränsad och utan kostnad. Zürich erbjuder billig parkering med Park och Ride-system i drift i närheten av tåg- och busstationer.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Zürich