Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ WROCLAW FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Wroclaw flygplats - Garanterat bästa pris

  Det är lätt att förstå, med tanke på hur nära landet ligger Sverige och hur billigt det är, varför allt fler väljer att semestra i Polen. Runt hela Polen, kan ni njuta av pampig arkitektur, välsmakande mat, gott om historia och ett mycket aktivt nattliv. För de som önskar att se mer av södra delarna av Polen, är det enklast med en hyrbil från Wroclaw flygplats, som ligger endast en mil från själva Wroclaw, som blev vald till Europas kulturhuvudstad 2016. Från Wroclaw har ni en utmärkt start punkt för att ta del av allt Polen har att erbjuda. Inget annat land i Europa kan ni njuta av så mycket till en sådan låg kostnad.

  Auto Europe gör det enklare för er att hitta just den hyrbil ni är i behov av, för att göra er semester snäppet bättre. Utöver möjligheten att enkelt kunna välja mellan många etablerade leverantörer så får ni också ett oslagbart pris som ingen annan aktör på marknaden kan slå. Så önskar ni att få ut mer utan att behöva betala mer, så är Auto Europe det självklara valet. Njut av säkerheten och tryggheten det innebär att boka med Auto Europe som är marknadsledare inom att förmedla hyrbilar i över 24 000 destinationer i 180 länder.

  Flygplatsinformation

  Där finns gott om alternativ att välja mellan när det gäller att hitta rätt hyrbil på Wroclaw flygplats, så att ni enkelt ta de få kilometerna som skiljer flygplatsen och själva Wroclaw stad. Flygplatsen är det primära sättet för turister att ta sig till Wroclaw och den omgivande regionen i sydvästra Polen. Sedan fler börjat visa intresse för att utforska Polen och några av de större lågpris bolagen har flyg hit har antalet passagerare ökat markant, numera hanterar flygplatsen runt fyra miljoner passagerare årligen, med förväntningar att det kommer fortsätta att öka i jämn takt.

  Wroclaw flygplats (WRO)
  Officiellt namn: Wroclaw Nicolaus Copernicus flygplats
  Adress: Graniczna 190, 54-530 Wrocław, Polen
  Läge: 1 mil sydväst om Wroclaw centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Air France, Eurowings, KLM, LOT Polish airlines, Lufthansa, Ryanair, SAS, Swiss international airlines och Wizz Air.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Wroclaw flygplats?

  Det har aldrig varit enklare att hyra bil på Wroclaw flygplats än vad det är nu med Auto Europe. Från alla de etablerade leverantörer som har nöjet att samarbeta med Auto Europe kan ni välja den som passar just er bäst. De flesta av dessa leverantörer har sina luckor i ankomsthallen, och deras bil flotta ligger i ett parkerings hus alldeles framför flygplatsens terminal byggnad. Var noga att läsa den voucher som ni får från Auto Europe, så ni vet vad som krävs vid upphämtningen och vad som ingår i er hyra. Skulle något vara oklart, kan ni alltid få kundhjälp, alla dagar i veckan, av Auto Europe’s prisbelönade kundservice. För mer kött på benen, bör ni läsa igenom vår checklista för att hyra bil.

  Alamo hyrbil på Wroclaw flygplats Alamo hyrbil på Wroclaw flygplats
  Graniczna 190
  Wrocław, Polen 54-530

  +48 71 358 12 96
  Öppettider:
  Måndag-Fredag: 08:00-22:00
  Lördag: 09:00-17:00
  Söndag: Stängt
  Avis hyrbil på Wroclaw flygplats Avis hyrbil på Wroclaw flygplats
  Graniczna 190
  Wrocław, Polen 54-530

  +48 601 354 811
  Öppettider:
  Måndag-Fredag: 08:00-00:00
  Lördag: 10:00-18:00
  Söndag: Stängt
  Budget hyrbil på Wroclaw flygplats Budget hyrbil på Wroclaw flygplats
  Graniczna 190
  Wrocław, Polen 54-530

  +48 71 35 37 750
  Öppettider:
  Måndag-Fredag: 08:00-00:00
  Lördag: 10:00-18:00
  Söndag: 08:00-00:00
  Global hyrbil på Wroclaw flygplats Global hyrbil på Wroclaw flygplats
  Graniczna 190
  Wrocław, Polen 54-530

  +48 514 167 588
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt

  Terminaler

  Wroclaw flygplats består av en mycket modern flygplats som öppnades 2012 och är designad på ett sätt så att dess passagerare kan snabbt och enkelt ta sig runt. Dock så behöver man ta en buss från avgångshallen för att komma till och från ens flygplan. Dessa bussar kan vara lite jobbiga med tanke på avsaknaden av luftkonditionering. Själva terminalen består av tre våningar där ni kan hitta check in och även många av de olika leverantörerna som ni kan välja mellan när ni skall hyra bil på Wroclaw flygplats. Denna nya terminal byggnad är jämfört med den äldre som den ersatte, stor och rymlig och väl upplyst. De flesta som har besökt flygplatsen är väldigt imponerade över hur ljust och rent det är runt hela terminal byggnaden.

  Flygplatsfaciliteter

  Precis som man kan förvänta sig utav en modern flygplats som har blivit uppbyggd under 2000-talet kommer ni att hitta gott om bekvämligheter att fördriva er tid med under er vistelse på Wroclaw flygplats. Ni hittar gott om butiker på båda sidorna om säkerhetskontrollen där ni kan hitta allt från typiska souvenirer, mat, tidningar, elektronik och kläder. För de flesta restauranger och barer som ligger de vid observations våningen där ni kan njuta såväl av typiska polska lokala rätter som internationella välkända kulinariska rätter.

  Hur man kan ta sig till och från Wroclaw flygplats?

  Med tanke på flygplatsens fina läge sydväst om Wroclaw och nära till de stora motorvägarna finns där flera olika alternativ för er att ta er fram och tillbaka flygplatsen med hjälp av er hyrbil. Om ni kommer från Warszawa behöver ni bara följa den stora motorvägen S8 som enkelt och smidigt tar er till flygplatsen. A4 motorvägen är även ett alternativ för att ta sig till städer som Katowice. Alla dessa vägar är fina alternativ för er att ta om ni önskar ta er in till Wroclaw. Tillbaka till flygplatsen från Wroclaw är det mer rekommenderat att ni följer Strzegomska vägen väster ut och svänger höger i rondellen efter dryga fem kilometer där ni kör på Graniczna vägen som tar er de återstående fem kilometerna till flygplatsen på ett snabbt sätt.

  Buss
  Om ni väljer att ta er från flygplatsen med hjälp av kollektivtrafiken, så finns där tre buss linjer att välja mellan. Den snabbaste bussen för att ta sig till Wroclaw är att ta flygplatsens Airport Express som med avgångar en gång i timmen kör er direkt till centrala Wroclaw på runt 40 minuter. Andra alternativet är den billigare pendelbussen, som har avgångar var 20:e minut, och har slutdestination på Wroclaw järnvägsstation med ett par stopp mellan. Denna buss tar er drygt en timme. Det sista alternativet är med Flixbus, och bäst lämpad för de som vill åka buss till närliggande städer som Kraków.

  Parkeringstips

  Där finns mer än 3 000 parkerings platser vid Wroclaw flygplats som är uppdelat mellan sex olika bilparker. Bilpark G är den som ligger mittemot terminalen, och är avsedd för de som kommer för att lämna av eller hämta upp passagerare till flygplatsen. I denna bilpark kan man parkera de första tio minuterna gratis, efter det blir man debiterad för tjugo minuters intervaller. De andra bilparkerna är till för de som behöver parkera en längre stund med olika varierande priser beroende på hur länge ni är i behov av att parkera.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Wroclaw