Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ WASHINGTON D.C DULLES FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Washington DC Dulles flygplats

  Utforska den amerikanska huvudstaden och besök platser som Vita huset, Lincoln Memorial, Washington Monument och en mängd andra museer och sevärdheter. Ta del av landets historia som speglar sig i stadens alla monument, vackra arkitektur och såklart politiska anda. Eftersom Washington DC är USA:s huvudstad och hem till landets president är detta en central punkt för landets politik och utveckling. Årligen hålls här mängder av arrangemang såsom protester och liknande för att uppmärksamma olika politiska synpunkter och samhällsproblem.

  Men detta är inte allt som arrangeras i staden, eftersom det är en storstad med över 700,000 invånare finns här alltid något event på gång. Om det så är en konsert, konstutställning, matmarknad eller något annat kul. Denna fantastiska huvudstad har verkligen mycket att erbjuda och med Auto Europe kan du boka en hyrbil på Washington DC Dulles flygplats så du kan uppleva staden på bästa sätt. Med över 60 års erfarenhet är Auto Europe en trygg hyrbilsförmedlare som alltid har kundens intresse i fokus. Hos oss kan du själv jämföra priser, företag och fordon för att hitta den rätta bilen att utforska Washington DC:s historiska gator med. Men ta inte vårat ord för det! Klicka dig in på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Washington DC för att se vad våra tidigare kunder har att säga om sin upplevelse och våran tjänst.

  Flygplatsinformation

  Washington DC:s flygplats Ronald Reagan Washington National Airport har funnits sedan 1941, men det dröjde inte många år fören man insåg att staden var i behov av ännu en flygplats. Planer på att bygga ytterligare en flygplats tog snart fart och år 1962 invigde den dåvarande presidenten Johon F. Kennedy Dulles International Airport. Den nya flygplatsen kunde hantera upp till 6 miljoner passagerare per år, men med tiden byggdes den om och ut för att kunna hantera fler resenärer. Idag är det en modern flygplats som årligen hanterar cirka 20 miljoner passagerare, detta är till stor del möjligt tack vare en större utbyggnad som skedde 2011. Flygplatsen är som sagt en internationell flygplats med över 50 internationella direktdestinationer, men härifrån avgår även inrikesflyg till bland annat Los Angeles, Dallas, Orlando och många andra stora städer i USA.

  Washington DC Dulles International Airport- (IAD)
  Officiellt namn: Washington Dulles International Airport
  Adress: 1 Saarinen Cir, Dulles, VA 20166, USA
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 42 km väster om centrala Washington DC
  Flygbolag på flygplatsen: Flertalet stora bolag trafikerar flygplatsen, däribland Air France, British Airways, Brussel Airlines, Emirates, JetBlue, KLM, Lufthansa, Qatar och SAS för att nämna några.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Washington DC Dulles flygplats?

  Det är mycket enkelt att hyra bil på Washington DC flygplats med alla hyrbilsleverantörers diskar bekvämt belägna på flygplatsens område. Kontoren ligger i ett speciellt hyrbilscenter som du når via skyttelbuss. Denna transportservice är gratis och kör regelbundet mellan hyrbilscentret och terminalbyggnaden.

  När du anländer till hyrbilscentret är det viktigt att du har alla nödvändiga dokument med dig. Har du inte det kan det innebära att hyran blir mycket dyrare än du först räknat med, eller till och med att du blir utan bil. Det vanligaste är att leverantörerna ber om ett giltigt körkort, Auto Europe voucher och ett kreditkort i huvudförarens namn (uppmärksamma att debit kort ofta inte accepteras). Vänligen läs din voucher mycket noga för att se vilka dokument den lokala leverantören efterfrågar i ditt fall. Det kan också vara bra att läsa lite om trafiklagarna i USA eftersom de skiljer sig en del från Sveriges innan man hämtar ut hyrbilen.

  Nedan ser du några populära företag som finns på Washington DC Dulles flygplats:

  Alamo hyrbil på Washington DC Dulles flygplats Alamo på Washington DC Dulles flygplats
  23430 Autopilot Drive,
  Dulles, USA VA-20166

  +1 703 260 3450
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Avis hyrbil på Washington DC Dulles flygplats Avis på Washington DC Dulles flygplats
  23480 Autopilot Drive,
  Dulles, USA VA-20166

  +1 703 661 3525
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Enterprise hyrbil på Washington DC Dulles flygplats Enterprise på Washington DC Dulles flygplats
  23430 Autopilot Drive
  Dulles, USA VA-20166

  +1 844 648 1602
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Hertz hyrbil på Washington DC Dulles flygplats Hertz på Washington DC Dulles flygplats
  23540 Autopilot Drive
  Dulles, USA VA-20166

  +1 703 471 6020
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: DYGNET RUNT
  Thrifty hyrbil på Washington DC Dulles flygplats Thrifty på Washington DC Dulles flygplats
  23540 Autopilot Drive
  Dulles, USA VA-20166

  +1 877 283 0898
  Öppettider:
  Måndag - Söndag: 05.30 - 00.30

  Terminaler

  Washington Dulles International Airport har sedan öppningen expanderat stort med totalt 135 gater, trots detta har den endast en huvudterminal flankerad av 2 satelitterminaler. Huvudbyggnaden är ett verk av arkitekten Eero Saarinen och är en av stadens berömda landmärken. Totalt finns det 4 start- och landningsbanor på flygplatsen.

  Flygplatsfaciliteter

  Washington Dulles hanterar en stor mängd passagerare varje dygn, men är samtidigt välorganiserad och du kan smidigt ta dig runt på flygplatsen med rullbanor och skyttelbuss. Om du reser nattetid rekommenderar vi ett besök på terminal D där butikerna har öppet dygnet runt. Terminal B anses som den gemytligare delen när det kommer till shopping och matutbud. Över hela flygplatsen kan du nyttja gratis Wi-Fi.

  Är du hungrig hittar du populära amerikanska kedjor som Wandy´s, Dunkin´ Donuts, Subway och Starbucks Coffee, men också mindre lokala ställen som Dulles Gourmet Market, Potbelly Sandwich Shop och Bistro Atelier. Shopping finns det också gott om och häribland kan du handla i lyxiga butiker som Michael kors, Burberry och Ralph Lauren Polo. Faller inte detta i smaken finns det även massvis av andra butiker, inte bara med kläder och mode utan också med elektronik, böcker, souvenirer och annat kul. Utöver detta finns det på flygplatsen ett spa, massvis av toaletter, bankomat, rökområde, växlingskontor och såklart möjligheten att hyra bil på Washington DC Dulles flygplats.

  Hur kan man ta sig till och från Washington DC Dulles flygplats?

  Med en hyrbil från Washington DC flygplats kan du ta dig in till centrala Washington DC på cirka 40 min beroende på trafiksituation. Du kan räkna med lite längre tid i rusningstrafik morgon och eftermiddag. Vill du utforska mer av den amerikanska östkusten är städer som Baltimore, Philadelphia och populära New York också inom köravstånd. Till New York är det en sträcka på cirka fyra timmar, men drömmer du om att uppleva The Big Apple och vad staden som aldrig sover har att erbjuda är det något vi varmt kan rekommendera.

  För dig som vill använda kollektivtrafiken för att ta dig in till centrum för upphämtning av hyrbil finns bussar tillgängliga från Silver Line Express Bus Service.

  Parkeringstips

  Flygplatsen erbjuder goda parkeringsmöjligheter både för lång och kort tid. Priserna kan variera och du kan också välja om du föredrar att betala per dag eller timme. När det gäller Washington DC rekommenderar vi att nyttja parkeringsgarage och särskilda parkeringsplatser. Att parkera på annat håll är möjligt men kan lätt bli kostsamt. Om du väljer att besöka populära turistattraktioner kan det i vissa fall vara bättre att lämna bilen på hotellet och nyttja kollektivtrafik istället.

  Nyttiga länkar

  Washington DC Dulles flygplats


  Mer information om Washington DC Dulles flygplats


  Washington DC Dulles flygplats
  1 Saarinen Cir.
  Dullles, VA, USA 20166

  IATA Code: IAD
  ICAO Code: KIAD
  Wikipedia sida
  Latitude: 38.9531
  Longitude: -77.4565

  Övrig information: Washington DC Dulles är en internationell flygplats cirka 42 km väster om den amerikanska huvudstaden Washington DC. Flygplatsen trafikeras av flertalet internationella flygbolag och kan lätt nås via buss eller hyrbil.