Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ VENEDIG FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Venedig flygplats med Auto Europe

  Den världsberömda kanalstaden ligger inom bekvämt avstånd med en hyrbil från Venedig flygplats, endast 12 kilometer körning och är en av de mest attraktiva resmålen i Italien. Flygplatsen ligger även bra placerat om ni funderar på en bad semester vid den härliga kuststräckan norr om Venedig även en utmärkt startpunkt om ni önskar besöka den vackra Gardasjön som är inom kort räckvidd från flygplatsen. Med en hyrbil från Auto Europe blir det inte bara enklare att ta sig till sitt semesterboende utan ger er en stor frihet och flexibilitet när ni önskar ge er iväg på spännande utflykter för att uppleva de fina sevärdheterna i regionen.

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare där ni får en bra överblick på de leverantörer som finns tillgängliga på plats, så ni enkelt kan jämföra vad som passar er bäst. Med Auto Europe får ni inte bara en snabb tillgång till alla stora leverantörer och flera olika kategorier av fordon, utan ni får även marknadens lägsta priser samt tillgången till den mycket erfarna och duktiga kundhjälpen som Auto Europe erbjuder alla dagar i veckan. Ring oss eller använda de super intelligenta sökmotorn för att redan idag hitta en hyrbil för ert besökt till romantikens stad. Ni kan också ta er in på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Venedig för att läsa om tidigare kunders erfarenheter med Auto Europe.

  Flygplatsinformation

  Venedig flygplats har fått sitt namn efter den världskända upptäckts resenären Marco Polo som härstammade från Venedig. Flygplatsen är en internationell flygplats som tar emot över nio miljoner passagerare årligen, vilket gör det till Italiens femte mest trafikerade flygplats. Väljer ni att flyga med ett lågprisbolag kan det hända att ni landar på Treviso flygplats som inofficiellt kallas för Venedigs andra flygplats som ligger endast 20 kilometer från flygplatsen.

  Venedig flygplats (VCE)
  Officiellt namn: Aeroporto di Venzia Marco Polo
  Adress: Viale Galileo Galilei, 30/1, 30173 Tessera, Venezia VE, Italien
  Läge: Flygplatsen ligger belägen 12 km norr om Venedigs stadskärna.
  Flygbolag på flygplatsen: Över 50 olika flygbolag trafikerar betjänar flygplatsen. Ni kan flyga hit med lågprisbolag som easyJet, Norwegian och Vueling men även mer traditionella bolag som Lufthansa och SAS.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Venedig flygplats?

  När ni skall hyra bil på Venedig flygplats så har ni en mängd leverantörer att välja mellan. Ni kan välja mellan globala internationella bolag som Avis och Sixt som har sina kontor på flygplatsen, samt ni kan hyra från mindre lokala uthyrare som man behöver ta en skyttel buss för att ta sig till deras kontor. Med det stora utbud som de erbjuder tillsammans via Auto Europe så kan ni hitta en stor variation av fordon, från billiga minibilar till stora rymliga bussar. Kolla noga i den voucher som ni får när ni har en bekräftad bokning från Auto Europe, där står det nämnt vart ni behöver bege er, samt denna information får ni även på hemsidan innan ni bokar. Om ni valt en leverantör som har sitt kontor på flygplatsen så finner ni deras kontor på första våningen. Från ankomsthallen behöver ni bara följa skyltarna som enkelt tar er till P1. Har ni valt en leverantör som kräver en skyttelbuss, behöver ni bege er till den angivna mötesplatsen.

  Alamo hyrbil på Venedig flygplats Alamo hyrbil på Venedig flygplats
  Viale Galileo Galilei, 30/1,
  Venedig, Italien 30173

  + 39 041 541 6737
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 08:00-23:00
  Avis hyrbil på Venedig flygplats Avis hyrbil på Venedig flygplats
  Viale Galileo Galilei, 30/1,
  Venedig, Italien 30173

  + 39 041 541 5030
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 08:00-00:00
  Europcar hyrbil på Venedig flygplats Europcar hyrbil på Venedig flygplats
  Viale Galileo Galilei, 30/1,
  Venedig, Italien 30173

  + 39 041 541 5654
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 07:30-00:00
  Hertz hyrbil på Venedig flygplats Hertz hyrbil på Venedig flygplats
  Viale Galileo Galilei, 30/1,
  Venedig, Italien 30173

  + 39 041 541 6075
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 08:00-00:00
  Sixt hyrbil på Venedig flygplats Sixt hyrbil på Venedig flygplats
  Viale Galileo Galilei, 30/1,
  Venedig, Italien 30173

  + 39 029 475 7979
  Öppettider:
  Måndag-Fredag: 09:00-22:00
  Lördag-Söndag: 09:00-17:00

  Terminaler

  Med tanke på att regionen tillhör bland de mest besökta i hela Italien är det en relativt liten flygplats som agerar som ingångs portal för området. Som passagerare kommer ni att hitta en modern terminalbyggnad med tidsenliga bekvämligheter fördelat på två våningar. På bottenvåningen hittar ni ankomstområdet medan första våningen är platsen för avgångshallen, inchecknings diskarna och några internationella leverantörer för de som har en hyrbil från Venedig flygplats, medans på andra våningen är mest för administrativa ändamål och lounge områden.

  Flygplatsfaciliteter

  Flygplatsen har utmärkta mat-, shopping faciliteter, precis vad man kan förvänta sig av en viktig och välbesökt flygplats. Ni kan fördriva tiden bland de populära tullfria butikerna, caféer och restauranger. Ni hittar självklart andra bekvämligheter som en modern flygplats förväntas erbjuda som gratis Wifi utöver hela flygplatsen, växelkontor, bankomater och andra tjänster. Om ni önskar turistinformation, så finne ni de på bottenvåningen i ankomsthallen.

  Hur man kan ta sig till och från Venedig flygplats?

  Att hyra bil på Venedig flygplats räknas som det bästa alternativet för att ta sig från och till flygplatsen, oavsett från var i Italien ni önskar bege er. Där finns andra alternativ om ni önskar att ta er ut till olika destinationer i regionen som Verona. Från flygplatsen avgår det flera diverse bussar som tar er till närmaste tågstationer som Venezia Mestre och Venezia Santa Lucia, från ni enkelt kan ta vidare förbindelse med tåg. Även om er slutdestination är Venedig så avgår det flera bussar från busshållplatsen strax utanför ankomsthallen som tar er till Venedig. Något som är unikt med Venedig flygplats är med tanke på dess unika position är det möjligt att resa till Venedig eller de närliggande öarna Murano och Lido med hjälp av en vattenbuss. Biljetter för bussarna kan köpas från automater som finns i ankomsthallen eller från det biljettkontor som också finns i ankomsthallen.

  Parkeringstips

  På flygplatsen finns där gott om alternativ för att parkera ert fordon. Själva avgiften för att parkera kan man betala i de bemannade kiosker utanför de olika parkerings områdena eller i automater inne på flygplatsen. Om ni enbart skall hämta upp eller lämna en passagerare är det möjligt för ett par minuter att gratis parkera på ett specifikt område utanför ingången. Behöver ni parkera en längre stund än så, finns där gott om alternativ att välja mellan. För de som önskar att parkera en kort stund kan ni välja parkeringsplatserna 5 och 6 medan parkeringsplats 7 är för de som behöver parkera en längre stund. Från parkeringsplats 7 går det med jämna mellanrum transportbussar som kör mellan flygplatsen och parkeringen. Ett annat alternativ är att välja att parkera i de av de flervånings parkeringshusen som finns utanför ankomsthallen. Det är även från parkeringshus P1 som de flesta leverantörerna har sina fordon.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Venedig