Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ TUZLA FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgänglig måndag till lördag
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Tuzla flygplats – Boka och spara

  Utforska nordöstra Bosnien-Hercegovina med en hyrbil från Auto Europe. Vi erbjuder marknadens bästa priser på hyrbil på över 24.000 destinationer runt om i världen. Boka idag och hämta upp din hyrbil på Tuzla flygplats och utforska den undangömda universitetsstaden med sin unika saltsjö.

  Våra kunniga reservationsagenter kan hjälpa dig med din bokning 7 dagar i veckan vare sig det gäller frågor om försäkring eller extra avgifter för envägsavgifter. Du kan också besöka vår sida med utvärderingar av hyrbil i Tuzla för att läsa tdigare kunders recensioner och betyg.

  Flygplatsinformation

  Tuzla Airport (TZL)
  Officiellt namn: Tuzla International Airport
  Adress: Dubrave Gornje 75273, Bosnien-Hercegovina
  Läge: Belägen cirka 14 km från Tuzla centrum
  lygbolag på flygplatsen: Wizzair

  Terminaler

  Flygplatsen består av en relativt liten terminalbyggnad som tar uppemot 350 passagerare per timme. Flygplatsen har en gate för avgångar och ankomster och två incheckningsdiskar. Eftersom terminalens kapacitet är maxad finns det planer på att bygga en ny, modernare terminalbyggnad.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Du kan enkelt och bekvämt hyra bil på Tuzla flygplats och du hittar leverantörernas uthyrningsdiskar inne på terminalbyggnaden. Nedan ser du deras öppettider. Tänk på att alltid meddela din leverantör vid eventuella förseningar.

  Uthyrare Öppettider
  Hertz 9.00 till 22.00
  Eurorent 9.00 till 24.00
  Artic 6.00 till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  Då flygplatsen är relativt liten finns bara basfaciliteter som biluthyrning, incheckning och biljettdisk tillgängliga. Flygplatsen har dock en duty-free shop som erbjuder lokala produkter, godis, alkohol, tobak och kosmetika bland annat samt en restaurang med ett mindre matutbud.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  För dig som upphämtar hyrbil på Tuzla flygplats kan du genast packa in ditt bagage och bege dig ut på vägarna. För att nå Tuzla ska du köra cirka 22 min via R470 och R469. För dig som behöver resa in till Tuzla centrum för att bege dig vidare till städer som Sarajevo, Mostar och Banja Luka måste du ta taxi in till centrum. WizzAir organiserar även två transfer mellan Tuzla flygplats och Banja Luka och till Sarajevo.

  Om du vill läsa mer om att köra bil i Bosnien-Hercegovina, vänligen klicka här.

  Parkeringstips

  Tuzla flygplats erbjuder alla resenärer bekväm långtidsparkering i anslutning till terminalen. Parkeringen är kameraövervakad och säkerhetsvakter dygnet runt. För 1-5 dagar betalar du 5 EUR per dag och 5 dagar eller mer 3.5 EUR.

  Inne i Tuzla centrum kan det vara svårt att hitta tillgängliga parkeringsplatster på gatan. Vi rekommenderat dig därför att leta efter parkeringsgarage som erbjuder säker och smidigt parkering.

  Bra länkar

  Tuzla flygplatsinformation


  Mer information om Tuzla flygplats

  Tuzla flygplats
  Dubrave Gornje
  Bosnien-Hercegovina, 75273

  IATA Code: TZL
  ICAO Code: EDDM
  Wikipedia sida
  Latitud: 44.45866
  Longitud: 18.72478

  Allmän information: Tuzla flygplats är en relativt liten internationell flygplats i nordöstra delen av Bosnien-Hercegovina, cirka 15 km från Tuzla centrum. Flygplatsen kan enkelt nås med hyrbil.