Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I PROTARAS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Protaras – Garanterat bästa pris

  Utforska mer i en hyrbil på Protaras och upplev mer av Cypern under din semester! Protaras ligger vid kusten på sydöstra Cypern. Protaras har på bara något decennium gått från en lugn by till en pulserande semesterort. Från maj till oktober ligger temperaturen oftast över +25 C och vattnetär turkost och inbjudande. Hit kommer man främst om man vill ta det lugnt och bada och sola. Hyr en billig och bra hyrbil och ta dig utanför staden till stränder du kan ha för dig själv. Kör annars söderut, utmed kusten, till den populära badorten Protaras.

  Protaras med biluthyrning

  Med biluthyrning i Protaras är du fri att på egen hand upptäcka Cypern. Att köra bil i Cypern och särskilt hyrbil i Protaras kan för en person som är van vid Sveriges trafiktempo och struktur kännas stressigt. Det kan ta några dagar att vänja sig. Det är rekommenderat att ta det lungt i början och att undvika att köra under rusningstrafik. För att hyra bil i Protaras krävs att du haft körkort i minst 3 år samt att du är över 21 år. Hyr bil billigt i Protaras Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Europcar och Sixt. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Protaras direkt på Larnaca flygplats eller på ett citykontor.

  Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på gratis telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).