Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL I AYIA NAPA

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över

  Hyrbil i Ayia Napa till de bästa priserna

  Upplev mer med Hyrbil i Ayia Napa på din semester! Ayia Napa är en av Cyperns största turistorter och ligger på öns sydöstra del. Ca. 5 mil därifrån hittar du en annan populär turistort vid namn Larnaca. Här kan du besöka det gamla fortet från 1600-talet som idag är ett museum. Ayia Napa besöks främst av yngre personer som vill festa, bada och ha det kul. Men vill man upptäcka annat så är det bara att hyra bil i Ayia Napa och göra en utflykt. Kör söderut till staden Limassol. Stanna till här och ta en promenad utmed kusten. Limassol är Cyperns näst största stad (näst efter huvudstaden Nicosia).

  Ayia Napa med biluthyrning

  Med biluthyrning i Ayia Napa är du fri att på egen hand upptäcka Cypern. Att köra bil i Cypern och särskilt hyrbil i Ayia Napa kan för en person som är van vid Sveriges trafiktempo och struktur kännas stressigt. Det kan ta några dagar att vänja sig. Det är rekommenderat att ta det lungt i början och att undvika att köra under rusningstrafik. För att hyra bil i Ayia Napa krävs att du haft körkort i minst 3 år samt att du är över 21 år.

  Hyr bil billigt i Ayia Napa

  Auto Europe är en hyrbilsförmedlare med över 50 års erfarenhet av biluthyrning. Vi erbjuder alltid låga hyrbilspriser. Vi samarbetar med flera välkända biluthyrare världen över däribland Europcar och Sixt. Hos oss hämtar du enkelt hyrbil i Ayia Napa på ett citykontor eller direkt på Larnacas flygplats.

  Har du frågor kring biluthyrning kan du alltid kontakta Auto Europe på telefonnummer: +46 10 888 66 52 eller 0046 105 517 039 (från mobil).