Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ PAPHOS FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Paphos flygplats – Boka och spara

  Ett besök på ön Cypern och Paphos är det perfekta tillfället att ta med familjen eller vänner på en härlig och inspirerande rundresa med bil runt ön. Plocka direkt upp din hyrbil på Paphos flygplats och bege dig ut på ditt cypriotiska äventyr.

  Med oss på Auto Europe kan du vara säker på att få en bekväm och smidig hyrbilsupplevelse när du bokar bil. Med ett brett utbud, förmånliga priser och erbjudanden samt förstklassig kundservice är vårt mål att hitta din perfekta hyrbil till din resa. Boka online eller ring oss gratis 7 dagar i veckan så hjälper vi dig hitta en bil! Du kan även läsa igenom våra tidigare kunders omdöme på vår sida med utvärderingar av hyrbil i Paphos.

  Flygplatsinformation

  Paphos Airport (PFO)
  Officiellt namn: Paphos International Airport
  Adress: Paphos 8061, Cypern
  Läge: du hittar flygplatsen 6.5 km syd-väster om Paphos eller Pafos på Cyperns västra sida.
  Flygbolag på flygplatsen: British Airways, easyJet, Finnair, FlyNiki, Geramina, Jet Air Fly, Jet2.com, Monarch, Norwegian, Ryanair, Thomass Cook, Thompson, Transavia och många fler.

  Terminaler

  Terminalen som invigdes i 2008 kan hantera 2.7 miljoner passagerare om året och kan enkelt navigeras. Du hittar 24 stycken incheckningsdiskar på terminalen med 6 stycken gater samt ett stort område för shopping och mat efter säkerhetskontrollen.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Att hyra bil på Paphos flygplats är en mycket enkel upplevelse med diskar inne på terminalens ankomsthall. Vid upphämtning ska du som hyrbilen uppvisa körkort, pass eller ID, din bokningsvoucher samt ett kreditkort för uthyrarens deposition. Läs alltid igenom din voucher noga innan du anländer och ring oss om du skulle ha några frågor eller om problem skulle uppstå (exempelvis om ditt plan är försenat).

  Uthyrare Öppettider
  Flizzr Dygnet runt
  Sixt Dygnet runt
  Cyprus Airport Car Dygnet runt
  Europcar Dygnet runt
  Get your Car Dygnet runt

  Flygplatsfaciliteter

  Paphos flygplats må vara den näst största flygplatsen på ön efter huvudstaden Larnaca men kan fortfarande erbjuda ett trevligt utbud av mat och dryck samt shopping. Såväl som caféer, en bar och en restaurang, hittar du även två matbutiker,. För den som vill köpa med sig lite souvenirer och gåvor till nära och kära har flygplatsen även ett fint utbud av dessa. Bland faciliteterna hittar du även en lounge, flertalet uttagsautomater och gratis anslutning till wifi.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  På bara 20 minuter kan du tag dig med hyrbil från Paphos flygplats och in till centrala Paphos stad och dess rika kulturella skatter och närliggande stränder. För den som vill utforska mer av ön kan även populära turistmål som Coral Bay och Limassol nås med bil på 30-40 min. För den som är sugen på party ligger populära Aiya Napa 17 mil bort och kan nås på lite under 2 timmar. Med Limassol Airport Express kan du ta dig med med buss in till Limassol och du hittar även taxi utanför ankomsthallen.

  Parkeringstips

  Flygplatsen erbjuder flertalet parkeringsalternativ inklusive lång- och korttidsparkering, både under tak och utan. Du som vill hämta upp eller lämna av passagerare kan göra så på flygplatsen upp-och avhämtningszon.

  Inne i centrala Paphos hittar du enkelt parkering, ofta även avgiftsfritt. Bland annat är parkeringen nära hamnen i Kato gratis. Läs dock alltid skyltar noga för att undvika onödiga böter. Om du parkerar på gatan betyder dubbel gul linje att parkering är tillåten medan enkel betyder att du bara får lasta på och av.

  Bra länkar

  Paphos flygplatsinformation