Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ ORLANDO FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Orlando flygplats med Auto Europe

  En hyrbil från Orlando flygplats med Auto Europe, kommer med största sannolikhet att ta dig på ett spännande äventyr som den moderna staden är fullmatad med. För den som gillar nöjesparker och adrenalinstinna berg och dalbanor finns en mängd olika alternativ i Orlando att njuta av, från Walt Disney World till Legoland. Golfentusiaster kan prova sin lycka på vackra, topprankade golfbanor, och nygifta kan själva upptäcka varför Orlando rankas som en av världens mest populära bröllops-och smekmånadsdestinationer. Med sitt breda utbudet är det även en mycket populär destination för familjer med barn. När du landar i den spännande staden, kan du hyra bil från Orlando flygplats direkt och ge dig iväg en helt oförglömlig och äventyrlig resa.

  Auto Europe är en marknadsledande hyrbilsförmedlare som över 60 år har gett nöjda kunder ett enormt utbud att välja mellan till de lägsta tänkbara priserna på marknaden. Med Auto Europe kan ni känna er trygga och slappna av, för med hjälp av Auto Europe är det enkelt och snabbt att ordna en hyrbil, oavsett vart i världen ni funderar på att resa till. Även i Florida har vi en mängd valmöjligheter om ni landar på andra orter som Fort Lauderdale eller Miami. Auto Europe prisbelönade hyrbilsexperter står redo alla dagar i veckan för att ge er kundstöd. Om ni har funderingar, frågor eller behöver hjälp är de endast ett samtal iväg. Gör det smarta och välj de enkla och billiga valet, Auto Europe!

  Nyfiken på vad våra tidigare kunder har att säga om oss? Läs deras utvärderingar av hyrbil i Orlando för att se vad de tycker och tänker om vår service.

  Flygplatsinformation

  Denna toppmoderna flygplats som utökades under 2018 för att kunna hantera det stora tryck av passagerare som årligen kommer till denna ingångs port till härliga Florida, räknas vara den mest trafikerade i hela delstaten. Beläget i hjärtat av Florida väljer många passagerare detta som startpunkt för sin semester i varma Florida. Med över 40 miljoner passagerare årligen, kvalificerar flygplatsen bland topp tio av världens mest trafikerade flygplatser.

  Orlando flygplats (MCO)
  Officiellt namn: Orlando International Airport
  Adress: Jeff Fuqua Blvd, Orlando, FL 32827, USA
  Läge: Flygplatsen ligger beläggen cirka 14 km syd-öst om Orlando centrum.
  Flygbolag på flygplatsen: Ett stort antal flygbolag finns representerade på Orlando flygplats. British Airways, Thomson Airways, Virgin Atlantic, och Thomas Cook Airlines erbjuder alla flyg via Storbritannien medan Lufthansa erbjuder flyg via Tyskland till Orlando flygplats.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Orlando flygplats?

  Hyra bil på Orlando flygplats är ett bra alternativ, för att slippa behöva åka kollektivtrafik in till Orlando eller andra närliggande städer. Majoriteten av de mer välkända leverantörerna finner på markplan i terminal A och B. Läs noga den voucher ni får hemskickat till er e-post om vart ni skall hämta upp er hyrbil. Denna voucher innehåller mycket värdefull information, som vad som är inkluderat och inte i er hyra samt vad ni behöver ha med er vid upphämtningen. Ett smart val är att via Auto Europe hemsidan kan ni även skriva ut er voucher på engelska också, vilket gör det enklare för personalen i Orlando att läsa och förstå era villkor.

  Alamo hyrbil på Orlando flygplats Alamo hyrbil på Orlando flygplats
  1 Jeff Fuqua Blvd,
  Orlando, USA 32827

  + 1 844 370 3164
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Budget hyrbil på Orlando flygplats Budget hyrbil på Orlando flygplats
  1 Jeff Fuqua Blvd,
  Orlando, USA 32827

  + 1 800 621 2380
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt
  Enterprise hyrbil på Orlando flygplats Enterprise hyrbil på Orlando flygplats
  1 Jeff Fuqua Blvd,
  Orlando, USA 32827

  + 1 407 281 3555
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: 06:00-00:00
  Hertz hyrbil på Orlando flygplats Hertz hyrbil på Orlando flygplats
  1 Jeff Fuqua Blvd,
  Orlando, USA 32827

  + 1 407 859 8400
  Öppettider:
  Måndag-Söndag: Dygnet runt

  Terminaler

  Orlando flygplats är en av de mest använda flygplatserna i Florida och agerar som en viktigt ingångs portal till regionen. Själva byggnaden är byggt efter en så kallad "hub-and-spoke" layout, eller eker-hjul, med en stor huvudterminalbyggnad med fyra hallar som alla är tillgängliga via kollektivtrafik med så kallade "people-movers". Huvudbyggnaden är indelad i två terminaler: A och B. Check-in områden samt bagageupphämtning ligger belägna på byggnadens norra (Terminal A) respektive södra (Terminal B) sida. Båda terminaler delar två säkerhetskontroller, västra hallen leder till gate-område 1 och 3 medan den östra leder till gate-område 2 och 4.

  Flygplatsfaciliteter

  Ni kommer att välkomnas med en mängd olika tjänster, inklusive restauranger, butiker, postkontor och banker. Alla dessa anläggningar ligger belägna i terminal A och B och finns tillgängliga för passagerare, men också för allmänheten. Butiker och matställen som befinner sig inne på terminalerna (gate-området) är endast tillgängliga för passagerare med giltigt boardingkort. På flygplatsen, hittar du laddningsstationer för mobiler och liknade, och Wi-Fi är gratis under hela din vistelse. Med tanke på hur terminal byggnaden är uppdelat kan det innebära en hel del promenerande för att ta sig runt, men som tur är finns där automatiserade gångbanor som bekvämt tar er runt till olika platser, så ni snabb kan hämta upp er hyrbil på Orlando flygplats.

  Hur man kan ta sig till och från Orlando flygplats?

  Det smidigaste sättet att ta sig från och till flygplatsen är genom att hyra bil på Orlando flygplats. För att ta sig till centrala Orlando behöver ni bara följa väg FL-436 och under 20 minuter kommer ni att befinna er i staden. Om ni har landat på Orlando flygplats för att besöka det världskända Disney World, tar ni er enkelt dit via väg SR 528. Tänk på att många vägar är belagda med tull. Där finns även kollektivtrafik alternativ för att ta sig från och till flygplatsen.

  Buss
  Vid bottenvåningen i Terminal A hittar ni flera bussar som har avgångar till Orlando, SeaWorld och Disney World. Priserna ligger runt 2 USD och flera anslutnings möjligheter finns om man önskar att ta sig till andra städer i Florida som Key West, Miami och andra välkända platser. Buss 42 är den som kör till centrala Orlando och resan tar runt en timme med flera stopp.

  Tåg
  SunRail är ett pendeltåg som går mellan Orlando centrum och flygplatsen. För att ta sig till tåg stationen från flygplatsen, behöver man hoppa på en express buss som tar en till den plats där SunRail avgår från, vilket tar runt en kvart, och från där går det snabbt att ta sig in till centrala delarna av Orlando.

  Parkeringstips

  Orlando flygplats har utmärkta parkeringsmöjligheter för lång och korttidsparkering och erbjuder allt från betjänad parkering, express hämtning och avlämningsparkering till hotellparkeringsmöjligheter. Funktionshindrade passagerare har tillgång till Terminal Top parkeringen nära hisschakten på varje plan, och Economy parkeringsplatser som betjänas av en transferservice till / från terminalen. Skytteltrafiken till och från terminaler är oftast gratis, och vissa parkeringsplatser patrulleras av Orlandos polis.

  Nyttiga länkar

  Flygplatsinformation Orlando