Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ MINNEAPOLIS FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Minneapolis flygplats med Auto Europe

  Njut av din semester i delstaten Minnesota och börja din resa med en hyrbil från Minneapolis flygplats! Tack vare våra samarbeten med lokala och internationella hyrbilsleverantörer kan vi på Auto Europe erbjuda dig bästa pris på hyrbil. Vi hjälper dig 7 dagar i veckan att hitta ett fordon som passar dina behov.

  Flygplatsinformation

  Minneapolis Airport (MSP)
  Officiellt namn: Minneapolis-Saint Paul International Airport, Wold-Chamberlain Field
  Adress: Fort Snelling Unorganized Territory, MN 55111, USA
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 16 km från centrala Minneapolis
  Flygbolag på flygplatsen: Air Canada, Condor, Icelandair, Air France, Southwest, American Airlines, Delta, KLM, United med flera.

  Terminaler

  Minneapolis flygplats har två separata terminaler, terminal 1 - Lindbergh och Terminal 2 - Humphrey. Eftersom att terminalerna inte är ansluta till varandra bör man alltid noggrant kontrollera vilken terminal som huserar vilka flygbolag innan avgång. Om du skulle behöva resa mellan terminalerna finns gratis transfer via pendeltåg att tillgå.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  Att hyra bil på Minneapolis flygplats är enkelt med uthyrningsdiskar belägna på terminalerna. På terminal 1 - Lindbergh hittar du diskarna på andra och tredje våningen mellan den blåa och röda parkeringen.

  På terminal 2 hittar du diskarna på bottenvåningen på den lila parkeringen, mittemot terminalbyggnaden, på det så kallade Ground Transport Center.

  Uthyrare Öppettider
  Alamo Dygnet runt
  Avis 24.00 till 2.00 och 5.00 till 24.00
  Budget 24.00 till 1.00 och 5.00 till 24.00
  Dollar 6.00 till 23.00
  Hertz Dygnet runt
  National Dygnet runt
  Thrifty 6.00 till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  Minneapolis Saint Paul International Airport har ett brett utbud av passagerare-faciliteter att erbjuda. Det finns goda möjligheter att äta och dricka gott, shoppa och även koppla av innan ditt flyg. För den som behöver växla eller ta ut pengar finns bank och uttagsautomater tillgängliga.

  Transport/hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med hyrbil från Minneapolis flygplats tar du dig in till centrala Minneapolis på cirka 21 min via MN_62-W och I-35W-N. För den som vill fortsätta att utforska de amerikanska vägarna kan städer som Chicago, Detroit och Fort Wayne nås på 6+ timmar. För mer information om bilkörning i USA, klicka här.

  För dig som vill åka kollektivt in till staden finns buss tillgänglig genom Metro Transit och linje 54 som avgår från terminal 1. Med flygplatsens Light Rail Transit (RTL) som stannar på både terminal 1 och 2 kan du nå 17 destinationer, inklusive Minneapolis centrum. Tågen går varje 10-15 min och biljetter kan köpas på tågstationen. Även taxi finns att tillgå samt privat skyttelservice.

  Parkeringstips

  Flygplatsen har kort- och långtidsparkering tillgänglig på både terminal 1 och 2, på nära gångavstånd till passagerarterminalen. Inne i Minneapolis centrum finns 17 parkeringsgarage och 7 parkeringar alla bekvämt belägna runt om staden. Cirka 7950 gatuparkeringsplatser finns även tillgängliga och priser och restriktioner varierar beroende på läge. På Minneapolis stads hemsida hittar du en interaktiv parkeringskarta där du kan se zoner med timpriser.

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Minneapolis