Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ MILANO TÅGSTATION

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Milano tågstation - Hitta din perfekta hyrbil

  Milano är världens modeshuvudstad och är känd för sin industriella design och arkitektur. Staden har en befolkning på cirka 1,4 miljoner människor och är den näst största staden i Italien efter Rom. Staden ligger ungefär halvvägs mellan floden Po och vid foten av Alperna.

  Staden Milano har så många fantastiska attraktioner att besöka att du kan göra din resa så lång eller så kort som du vill och fortfarande vara säker på att den blir full av spännande saker att göra eller se. Duomo är världens femte största kristna kyrka och en av de mest imponerande byggnaderna i Milano. Katedralen är mer än 600 år gammal, det finns också fler statyer på byggnaden än någon annan struktur i världen. Den har 3 400 statyer, 135 gargoyles och 700 figurer vilket gör den till en mycket imponerande syn. Teatro Alla Scala är ett operahus i Milano som har funnits sedan 1778, liksom de fantastiska föreställningarna har den också en vacker interiör. Santa Maria delle Grazie är ett kloster som innehåller Leonardo Di Vincis målning Nattvarden. Castello Sforzesco är en befästning från 1300-talet som blev en av de största citadellerna i Europa. Den har sedan dess byggts om och inrymmer många av stadens konstsamlingar och museer.

  Milano har ett stort utbud av nattliv från klubbar, barer och restauranger där några av de mest populära finns i renoverade övergivna områden som Alcatraz som ligger i ett gammalt lager och nu är en av stadens bästa klubbar med musikevenemang med flera kända stjärnor. Il Gattopardo Café Disco ligger i en tidigare kyrka och har blivit en mycket framgångsrik klubb som håller öppet från tisdag till söndag. Tunnelklubben Milan ligger i en tidigare järnvägsdepot under Milanos centralstation, klubben är mer en underjordisk klubb med techno och elektronisk musik och ibland R & B. Club Haus 80's har bara varit öppen i två år men är en fantastisk klubb om man vill festa natten lång, med temakvällar, underhållning, liveband och DJ:s. Om allt detta låter som något för dig, boka din hyrbil på Milanos tågstation idag genom Auto Europe för att få användbar och pålitlig service samt låga priser med ett brett utbud av fordon, vi har över 24 000 upphämtningsplatser världen över.

  Milano har också ett brett urval av fantastiska restauranger att välja mellan som inte bara har dina typiska italienska menyer. Nobu Milan är en loungebar med världsberömd sushi tillsammans med en cocktailbar. Det är en av de mest populära platserna i staden. Piz har bara tre rätter på hela menyn, ett urval av pizzor, men är trots det en av de mest populära restaurangerna i staden och har ofta köer utanför dörren. Servitörer är kända för att dela ut vinprover och prosecco under väntetiden. Borgo Nuovo Hotell och restaurang är en fantastisk restaurang med en glasmurad matsal med utsikt över en kanal. Menyn erbjuder saker som tryffel eller långsam kokt nötkött med polenta. Missa inte något av detta och kontakta Auto Europe för en offert och för mer information om körning i Milan, vänligen kolla vår sida om körinformation i Italien här.

  För att läsa tidigare kunders omdömen om bilhyra i Milano, vänligen klicka här.

  Tågstationsinformation

  Milanos centralstation öppnades i juli 1931 efter byte av den ursprungliga stationen som byggdes 1864. Den gamla stationen var bara en transitstation med endast ett litet antal spår och begränsat utrymme kämpade man för att hantera tillströmningen av tågtrafik orsakad av öppningen av Simplon Tunneln 1906 som orsakade behovet av att bygga en ny station. Stationen är den största järnvägsstationen i Europa med 320 000 passagerare dagligen och upp till 120 miljoner per år med över 800 tåg som passerar på 24 spår dagligen med rutter till många städer inklusive Rom.

  Var kan jag hämta upp min hyrbil på Milano tågstation?

  Att hämta din hyrbil på Milanos tågstation är enkelt. Biluthyrningstjänster finns inom stationen i Galleria Del Carrozze och alla företag finns samlade på samma ställw. Allt du behöver är ditt körkort och ett kreditkort i namnet på huvudföraren på din bokning. När du kommer fram med din voucher kommer personalen att be om att ta ut säkerhetspant på ditt kreditkort och du kommer få några papper att skriva på. Säkerhetspanten hålls på ditt kreditkort tills att företaget försäkrat sig om att det inte finns några skador på bilen. Se till att kontrollera i förväg gällande försäkringsalternativ. Om du är osäker är du alltid välkommen att kontakta oss för mer information om försäkring.

  Thrifty hyrbil på Milano tågstation Thrifty hyrbil på Milano tågstation
  Piazza Duca d'Aosta,
  Milano, Italien 20124

  +39 02 669 87 826
  Öppettider:
  Måndagar-lördagar 07:30-21:00
  Söndagar 08:00-21:00
  Sixt hyrbil på Milano tågstation Sixt hyrbil på Milano tågstation
  Piazza Duca d'Aosta,
  Milano, Italien 20124

  +39 02 94 75 79 79
  Öppettider:
  Måndagar-söndagar 08:00-20:00
  Hertz hyrbil på Milano tågstation Hertz hyrbil på Milano tågstation
  Piazza Duca d'Aosta,
  Milano, Italien 20124

  +39 02 669 851 51
  Öppettider:
  Måndagar-fredagar 08:00-20:00
  Lördagar söndagar 08:00 -18:00
  Enterprise hyrbil på Milano tågstation Enterprise hyrbil på Milano tågstation
  Piazza Duca d'Aosta,
  Milano, Italien 20124

  +39 02 6707 5767
  Öppettider:
  Måndagar-fredagar 08:00-20:00
  Lördagar 08:00 -18:00
  Söndagar 08:00 -13:30

  Tågstationfaciliteter

  Tågstationen har ett antal anläggningar som sträcker sig från butiker av alla slag som klädbutiker, böcker, accessoarer, skor, hälso- och sjukvård, presentbutiker och nyhets- och tobaksaffärer. Några av dessa inkluderar Nike, Victoria's Secret, Zara, Lush, Vodafone och MAC. På centralstationen finns också ett antal restauranger, matställen och kaféer som Burger King, McDonalds, Juice bar och Starbucks. Det finns ett antal andra tjänster såsom flera banker och valutaväxling, butiker, postkontor som ligger på bottenvåningen, resebyrå, gratis Wi-Fi, stormarknader, polisbyrå och passagerarlounger som sådana som Freccia Club eller Italo Club.

  Hur man kan ta sig till och från Milanos tågstation?

  Genom att hyra bil på Milanos tågstation blir det mycket enkelt att komma till och från tågstationen eftersom du kan lämna ditt fordon på stationen. Men om du föredrar att ta kollektivtrafik finns det flera alternativ tillgängliga. Det finns en busstation på vänster sida av stationen med flera bussar som kör till olika destinationer, inklusive till flygplatserna Milan Malpensa och Bergamo Orio al Serio. Det finns också en taxistation nära busstationen som är öppen dygnet runt. Priserna varierar beroende på vardagar och helgdagar. Spårvagnar går också till tågstationen på linjerna 5, 9 och 10 samt spår som löper från Centrale FS på linjerna M2 och M3.

  Parkeringstips

  Att parkera ditt fordon när du ska hyra bil på Milanos tågstation kan göras på ett antal parkeringsplatser. Tågstationen har två parkeringsplatser som ligger externt på bottenvåningen; dessa är Piazza IV Novembre och Piazza Luigi di Savoia. Båda dessa parkeringsplatser är öppna dygnet runt och har videoövervakning på varje plats. Det finns också Garage Bosovich, som är en privat parkeringsplats som ligger 300 meter från tågstationen på Via Bosovich. Denna parkeringsplats är öppen dygnet runt. Slutligen finns det Garage Pirelli. Denna parkeringsplats ligger på Via Pirelli 18/20 cirka 450 meter från tågstationen i en säker privat parkeringsplats. Denna parkeringsplats är öppen mellan kl. 07.00 och 22.00 måndag till fredag. Parkering i själva Milano är segregerad av zoner, vit zon är gratis parkering, blå zon betald parkering och gula zoner är endast för invånare. Det finns gratis parkeringsplatser belägna över hela staden inklusive områden som Centro Storico, La Cericho Filoviara på linjerna 90 och 91, Fiera Milano, San Siro och Zona Biocca. Blå zoner är också gratis för fordon med funktionshindrade parkeringstillstånd, polisfordon, fordonsbilar om detta uttryckligen anges.

  Bra länkar

  Information om Milanos flygplats Malpensa

  Information om Milanos flygplats Linate