Auto Europe

 • SVERIGE
 • Ring våra hyrbilsexperter

  BILLIG HYRBIL PÅ LAMEZIA TERME FLYGPLATS

  Hyrbilar världen över
  Alamo Rental Car
  Avis Car Rental
  Budget Rental Car
  Dollar Car Rental
  Europcar
  Hertz
  National Car Rental
  Sixt Rent a Car
  Hyrbilar världen över
  Varför boka med oss
  • Jämför företag för bästa pris
  • Gratis avbokning 48 h innan upphämtning
  • Inga kreditkortsavgifter
  • Kundservice tillgängligt 7 dagar i veckan
  • 24 000 upphämtningsstationer världen över

  Hyrbil på Lamezia Terme flygplats med Auto Europe

  Den internationella flygplatsen i Lamezia Terme är den största flygplatsen i regionen. Flygplatsen hanterar cirka 2 miljoner passagerare per år och har extra stor tillströmning av passagerare under sommarmånaderna. Hyr bil med Auto Europe och få de bästa erbjudandet på Lamezia Terme flygplats. En hyrbil på Lamezia Terme flygplats är inte bara ett bra sätt att se staden Lamezia Terme, utan också perfekt för dig som vill besöka andra städer i Italien som Bari, Neapel eller Rom.

  Klicka här för att läsa utvärderingar av hyrbil i Lamezia Terme.

  Flygplats information

  Lamezia Terme Airport (SUF)
  Adress: Via Aeroporto, 88046 Lamezia Terme CZ, Italien
  Läge: Flygplatsen ligger belägen cirka 11 km sydväster om stadskärnan.
  Flygbolag på flygplatsen: Alitalia, EasyJet, Ryanair, Lufthansa, Vueling, AirOne, Airberlin, Luxair, Brussels Airlines, Germanwings, Austrian, Helvetic Airways, Niki, Primera Air, Nordwind Airlines, Transavia.com, Neos, Hop!, Yakutia Airlines, Jetairfly, EnterAir, XLAirways,Volotea och MistralAir.

  Terminaler

  Flygplatsen har endast en terminal med tre våningar och har planer på att expandera under de kommande åren. Incheckningsdiskarna ligger på andra våningen i terminalen och öppnar vanligtvis två timmar före den beräknade avgångstiden.

  Upphämtning och avlämning av hyrbil

  De flesta leverantörer har diskar inne i ankomsthallen på flygplatsen på Lamezia Terme. Det finns några leverantörer som har en skyttelbuss som tar dig till deras kontor från flygplatsen. På plats kommer du att informeras om var du återlämnar din hyrbil på Lamezia Terme flygplats. Om du vill plocka upp din hyrbil utanför ordinarie öppettider hos leverantör, kan Auto Europe kontrollera tillgänglighet och kostnader åt dig.

  Företag Öppettider
  Goldcar 8.00 till 23.59
  Rhodium 8.00 till 23.59
  Avis 8.00 till 23.00
  Budget 8.00 till 23.00
  Sixt 8.00 till 23.00
  Locauto 8.00 till 23.00
  Sicily by Car 8.00 till 23.00
  Maggiore 8.00 till 23.00
  Firefly 8.00 till 23.00
  Euorpca 8.00 till 22.30
  Enterprise 8.00 till 22.30
  Keddy 8.00 till 22.30
  Hertz Mån-lör 7.00 till 22.30
  Sön 8.00 till 23.00
  Dollar Månd-fre 8.00 till 23.00
  Sön 9.00 till 23.00
  Thrifty Mån-lör 7.00 till 22.30
  Sön 9.oo till 23.00

  Flygplatsfaciliteter

  Lamezia Terme Airport har en restaurang, flera affärer, bankomater, ett businesscenter, VIP-lounge och Wi-Fi i hela flygplatsen. För information om öppettider och kostnader för VIP-loungen, besök flygplatsen hemsida.

  Transport/ hur du tar dig till och från flygplatsen

  Med bil
  Med bil tar det ca tjugo minuter att komma från flygplatsen in till stadens centrum. Att hyra bil på Lamezia Terme flygplats är det perfekta sättet att ta sig runt staden och dess omgivningar. För mer information om körning i Italien besök vår körinformation-guide.

  Med buss och taxi
  Utan hyrbil det bästa sättet att ta sig till och från flygplatsen med buss. Bussarna avgår från centralstationen. Buss nummer 90 avgår varje halvtimme från 06:00 till 23:00 och tar cirka 25 minuter att åka till flygplatsen.

  Parkeringstips

  Flygplatsen har två betalda parkeringsplatser. Korttidsparkering ligger bara trettio meter från ankomsthallen. Långtidsparkering ligger intill Frakt-terminalen. Besök hemsidan för flygplatsen för en fullständig översikt över parkeringsavgifterna. Långtidsparkeringen är öppen dygnet runt, medan korttidsparkeringen endast är öppen mellan 08:00 och 24.00

  Bra länkar

  Flygplatsinformation Lamezia Terme